Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 394
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Josef01

Odesláno

Chlapi, to se vam povedlo. Jsou krasny a unikatni. Jsem rad, ze se to takhle povedlo. Sledoval jsem ten vyvoj (hlavne z pocatku) a pak jak pri zalohach odpadavali zajemci... Takze je skvele, ze to vyslo. Gratulace vsem, co do toho sli!

Odesláno

Dalších fotek se nedočkáme od pánů šťastlivců ? ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Udělejte někdo srovnávací se Submariner nebo Seamaster nebo Orlík, pls.

A abych nebyl úplně offtopic, jedna mobilem.

post-147-075563700 1359493350.jpg

Odesláno

Pánové, klobouk fakt až na zem, máte to nádherný a závidim. Neviděl jsem nikde jinde (ne, že bych byl nějakej znalec) tak pěknou a nápaditou limitku.. Což mě napadá, že by možná nebylo blbý pro zajímavost vlákno o projektech/limitkách z cizích fór.. pokud má někdo zajímavý odkazy.

Odesláno

Jsou nádherný - a já vůl byl dokonce 2x v seznamu. Přijít pojistka o pár týdnů dřív, tak už se s nima taky chlubim...

Odesláno

Lukine, ty zvíře ! Ta dnešní porce je na pos...ání ! :)

Odesláno

:frusty: už se sem nepodívám, protože je to masochismus.

Gratuluji všem tvůrcům a bohužel si budu muset vyčítat, že jsem donucen okolnostmi odstoupil :suicide_anim:

Odesláno

Ikdyž tenhle design rozhodně není můj šálek kávy, musím naprosto nekriticky uznat, že z těch limitek hodinkových nadšenců, které jsem kdy na netu našel, tyhle jsou jednoznačně NEJ................ (pozitivní slova ve 2. pádu si doplňte sami) ! ...z prvních fotek, které se objevily v "Co máte na ruce" sem fakt sednul na p...l...

Odesláno

Fakt pěkné fotky a ještě lepší hodinky, libí se mi moc :-). Pokud to není tajné, tak na kolik řádově taková limitka vyjde?

Odesláno

Přenádherné hodinky a super fotky - tiše závidím :)

BTW: sleduji vývoj co jsem tady a je to opravdu skvělá práce.

Gratuluji

Odesláno

".... Až bude dost, řekněte ...."

Jsou tak krásný a zajímavý, až to vypadá, že koukáme na vizualizace a ne na fotky reálných hodinek ...

Úžasný projekt, upřimně vám je přávidím pánove, ať slouží !

rob

Odesláno

To je nádhera, budu trpělivě čekat a doufat, že jednou někoho ze třiatřiceti šťastných majitelů omrzí a přijde moje příležitost!

Velký respekt všem, kdo se podíleli na jejich realizaci. :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...