mlsoun1 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Tož zase jsem si pofotil tyto krásky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 ....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Tak pánové, musím říct, že mě neskutečně mrzí, že jsem tuhle limitku prošvihl. Takovou nádheru bych snad ani nesundal z ruky. Fakt úžasné hodinky, zvláště pro někoho, kdo v dětství přečetl prakticky všechny sehnatelné Verneovky. Velká gratulace tvůrcům. Fakt, moc a moc velká krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metvis Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Trochu to tu oživím. Ode dneška jsem hrdým majitelem a začínám zkoušet - pro mesh mám prostě slabost: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Taky přidám svoji trošku do mlýna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Dovolím si probudit vlákno z hybernace, a jelikož jsem čerstvě majitelem této ? z mého pohledu místní nejpovedenější ? limitky, podělím se čas od času o své čistě amatérské fotopokusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Parádní fotky. Nepatřím k milovníkům této četby, ale hodinky se tématicky opravdu povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Díky! Já jsem Verneovky četl, ale ani tehdá, ani teď to neni nic, čemu bych se dál věnoval. Oslovilo mě to čistě hodinkově. Hodně se to (imo) Bakerovi s Lukem povedlo. Odložím si zas jednu momentku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Možná je čas trochu to tady oživit, kolegové... Jinak, Verneovky zbožňuju a myslím, že mě to nepustí ani v pokročilém věku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 (upraveno) Ten pohyb lodního šroubu je jedinečný. Upraveno 1. března 2020 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Souhlas, je to uklidňující :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Kontrast modré s hnědou zůstává mým nejoblíbenějším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Jarní barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Miluju ten antireflex. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 V 15. 2. 2020 v 17:04, Maxel napsal: Dovolím si probudit vlákno z hybernace, a jelikož jsem čerstvě majitelem této ? z mého pohledu místní nejpovedenější ? limitky, podělím se čas od času o své čistě amatérské fotopokusy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Super fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se