MutraBG Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Tak pánové, to je krása. Gratuluji všem majitelům, tohle bude nadčasová limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Chlapi, to se vam povedlo. Jsou krasny a unikatni. Jsem rad, ze se to takhle povedlo. Sledoval jsem ten vyvoj (hlavne z pocatku) a pak jak pri zalohach odpadavali zajemci... Takze je skvele, ze to vyslo. Gratulace vsem, co do toho sli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Když vidím ten bombastickej výsledek, tak bych si nafackoval, že jsem malověrně odstoupil.Tohle je tak krásná záležitost, že nemám slov.Všem majitelům gratuluju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Dalších fotek se nedočkáme od pánů šťastlivců ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Udělejte někdo srovnávací se Submariner nebo Seamaster nebo Orlík, pls. A abych nebyl úplně offtopic, jedna mobilem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 29. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 V 29. 1. 2013 v 20:57, TomCZ napsal: Dalších fotek se nedočkáme od pánů šťastlivců ? Když jinak nedáš .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Pánové, klobouk fakt až na zem, máte to nádherný a závidim. Neviděl jsem nikde jinde (ne, že bych byl nějakej znalec) tak pěknou a nápaditou limitku.. Což mě napadá, že by možná nebylo blbý pro zajímavost vlákno o projektech/limitkách z cizích fór.. pokud má někdo zajímavý odkazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 29. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Jsou nádherný - a já vůl byl dokonce 2x v seznamu. Přijít pojistka o pár týdnů dřív, tak už se s nima taky chlubim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 29. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Až bude dost, řekněte. A děkuji za pochvaly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Lukine, ty zvíře ! Ta dnešní porce je na pos...ání ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 už se sem nepodívám, protože je to masochismus.Gratuluji všem tvůrcům a bohužel si budu muset vyčítat, že jsem donucen okolnostmi odstoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Máte to moc hezký kluci, fakt bomba, závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Ikdyž tenhle design rozhodně není můj šálek kávy, musím naprosto nekriticky uznat, že z těch limitek hodinkových nadšenců, které jsem kdy na netu našel, tyhle jsou jednoznačně NEJ................ (pozitivní slova ve 2. pádu si doplňte sami) ! ...z prvních fotek, které se objevily v "Co máte na ruce" sem fakt sednul na p...l... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejCZ Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Fakt pěkné fotky a ještě lepší hodinky, libí se mi moc :-). Pokud to není tajné, tak na kolik řádově taková limitka vyjde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 V 29. 1. 2013 v 21:31, lukin_ova napsal: Až bude dost, řekněte. A děkuji za pochvaly. Takto krásných fotek není nikdy dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Přenádherné hodinky a super fotky - tiše závidím BTW: sleduji vývoj co jsem tady a je to opravdu skvělá práce. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobika Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 ".... Až bude dost, řekněte ...." Jsou tak krásný a zajímavý, až to vypadá, že koukáme na vizualizace a ne na fotky reálných hodinek ...Úžasný projekt, upřimně vám je přávidím pánove, ať slouží ! rob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 To je nádhera, budu trpělivě čekat a doufat, že jednou někoho ze třiatřiceti šťastných majitelů omrzí a přijde moje příležitost! Velký respekt všem, kdo se podíleli na jejich realizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se