Martin79 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Netušil jsem, že můj první příspěvek bude o fejkách, ale je to tu. Měl jsem jednání v Kuala-Lumpur, seděl jsem tam s manažerem větší české firmy, měl na ruce Béčka. Koupil si originály po tom co nosil chvilku fejky a nedělalo mu to radost. Já měl na ruce levné NIXON a kolegové z KL jedny ORIS a pak Rolex. Přišla řeč na hodinky. Ptali se mě na značku hodinek, že NIXON neznají a kolik prý stojí. Popravdě jsem se jim přiznal, že jen cca 100 USD a oni prý, že za stovku jsem mohl mít 90% Rolex :-) Kolega s Béčkama to aninekomentoval, bůh ví co si místo jedněch originál Béček mohl koupit on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 s fejkami je to asi ako s tymto audi co som dnes videl v kosiciach . a nie je to fotomontaz... edit :velkost obrazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 No tak ked uz sme to nacali tak fejky sa kupuju pre to iste, pre co sa kupuju aj originaly, aby nositelovi zvysovali MI. To plati vlastne pre akykolvek tovar. ja napriklad nosim saty preto, aby mi nebola zima a aby na mna nepolovali clenovia miestneho spolku Nimrod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 s fejkami je to asi ako s tymto audi co som dnes videl v kosiciach . Tak za tohle fejkování si od Audi nikdy nic nekoupím, to je ostuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Tak za tohle fejkování si od Audi nikdy nic nekoupím, to je ostuda. Ono v tomto v prípade je to trochu zamotanejšie ako sa na prvý pohľad môže zdať... Fotil som osobne asi pred pol rokom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Já jsem se ve svém okolí nesetkal s nikým, kdo by machroval s fake hodinkami. Ale pár lidí, co je nosí znám. Jsou to lidí, co nemají ponětí o tom, že nemají originál. Můj postup, když předpokládám fake a toho člověka trochu znám, řeknu:" Vždycky jsem obdivoval ty, kdo mají dost odvahy a koupí si hodinky za 90.000 Kč." Následná reakce ve tváři je překvapení s nádechem úděsu a závěr takový, že je to z pláže z dovolené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Fekují se i Casia s radiocontrol? Abych se náhodou nenachytal......s jinýma hodinkama se doufám v životě nepotkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 ja napriklad nosim saty preto, aby mi nebola zima a aby na mna nepolovali clenovia miestneho spolku NimrodTo hovor vies komu. Navlecies sa do spickovych cinskych oblekov co su take namakane ze nemaju ani loga (pokial viem to je neklamny priznak ultimate highgrade znacky ktora sa prezentuje kvalitou a nie nejakym logom alebo nasivkou) a machrujes ako vsetci. A to je to rafinovanejsie lebo to nie je prvoplanove a tvaris sa ze nemachrujes. Alebo chces povedat ze tvoj satnik pozostava zo sortimentu z Metra a Tako-Fashion ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 já mám kolem sebe spíš lidi co nechápou že vůbec můžou existovat hodinky dražší než 1000 kč. Fejky bych nejspíš nepoznal pokud by byly trochu slušně udělaný bez detailního zkoumání a takový ty šmejdy co si lidi vozí z Turecka snad ani nestojí za řeč. Brácha si takhle dovezl Daytony aby mě naštval :-) no spíš jako suvenýr. Ještě jedna taková zajímavost. Jeden kolega nosí starší quartzové Primky co vypadají úplně jako vintážní bicolor Oyster. I s očičkem na skle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Pekne vyzivne vlakno,tak jeden kolega co nosi casia v hospode (VIP chlastacka) najednou ma RADO tak rikam jestli mi je neukaze, on ze jo ze jestli znam tu znacku a ja ze jo. Tak mne pochvalil ze znam Rado a ze se mu libi a ze je ma jen do spolecnosti. Tak jsem si je prohledl a protoze znam Rado jen z foto tak jsem je bral za prave (kvarcky) a dal jsem to neresil, po par mesicich vidim na nem druhe Rado, dalsi setkani, a s kamenama (3,6,9,12) rikam ze ty mas novy a ukaz. Koukl jsem, pochvalil a on ze ani tyto a ani ty predchozi nejsou origo ze si to nemuze dovolit ale ze se mu dost libi a tak nosi tyto. Neresil jsem to, ale fakt jsem to nepoznal. Minuly tyden jeho kolega u nas v kanclu, kokam a rikam: Ty mas novy hodinky, koukam ze Brejtle, muzu kouknout? Natahuje ruku a jak se mi dostala na pohled tak rikam, OK stacilo. A on se usmal a rika ze je dostal zadax o nejakyho kamose v hospode a ze se mu libi ze snad chvili vydrzi. A zacal mi vypravet jak napalil bratrance v hospode ze jsou origo a ten ze je mel i v ruce a nic nepoznal. Sranda fakt byly dost spatny, ale jak novy. Kolega v Praci nosi dost osuntely fejky B Navimetr a to se jej ani clovek nemusi ptat to de videt na prvni pohled. Ze se mu pry libi a origo jsou cenou mimo misu. Ale musim rici ze na nej pusobim a ze prave shani H mechanical s unitasem aby uz mohl konecne nosit "hodinky" bohuzel rospocet ma tak 6 Tis +- neco tak je to tezke. Ale porad mne premlouva at mu prodam moje Mida pro pritelkini. Takze doufam ze za chvili bude o jednoho nosice fejku mene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Můj názor je,že ten kdo dospěje do fáze,že má hodinky OPRAVDU rád,faky na ruce nosit nemůže,protože by z toho neměl absolutně žádnou radost a je úplně jedno,jestli to někdo pozná nebo ne. Jde o vnitřní pocit radosti,který je nám všem zde na fóru společný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 AMEN Můj názor je,že ten kdo dospěje do fáze,že má hodinky OPRAVDU rád,faky na ruce nosit nemůže,protože by z toho neměl absolutně žádnou radost a je úplně jedno,jestli to někdo pozná nebo ne. Jde o vnitřní pocit radosti,který je nám všem zde na fóru společný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Tohle téma mi připomnělo dávnou veselou příhodu od Dušáka. Byl jsem tam s paní, zkoušela si střední bondovky a svoje rado odložila na nabídnutou hodinkovnici nebo jak se tý podložce říká. Pan prodavač se na hodinky dlouze zadíval, zřejmě ho zaujal škrábanec na safíru a významě nám sdělil, že na ORIGINÁLNÍCH hodinkách je safírový sklíčko, který se nedá poškrábat. Jen jsem ho požádal o přezkoumání originality těch rado jejich hodinářem s tím, že pokud se potvrdí jako fake, budou mi muset vrátit peníze, protože jsme je kupovali taktéž v jejich obchodě. No a bylo po diskuzi a doufám, že pan prodavač je od té doby o poznatek bohatší...ženy prostě dokážou škrábnout i ORIGINÁLNÍ safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 xjr1 : Klasická česká nátura, průser bere z úsměvem. Já bych si trhal vlasy, že jsem dal tolik peněz za hodinky z noční tajné směny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 To hovor vies komu. Navlecies sa do spickovych cinskych oblekov co su take namakane ze nemaju ani loga (pokial viem to je neklamny priznak ultimate highgrade znacky ktora sa prezentuje kvalitou a nie nejakym logom alebo nasivkou) a machrujes ako vsetci. A to je to rafinovanejsie lebo to nie je prvoplanove a tvaris sa ze nemachrujes. Alebo chces povedat ze tvoj satnik pozostava zo sortimentu z Metra a Tako-Fashion ? nosim sterilne cierne tricka s kratkym rukavom, jeansy, kozenu bundu. V zime k tomu sveter. Mam v satniku 30 ciernych triciek jednej znacky a typu, bez napisu, 60 parov ciernych ponoziek jednej znacky a typu. Dvoje jeansy. Ked sa znicia, kupim si nove, ten isty konkretny model kym ho vyrabaju, kvoli tomu ze mi sadne. Tento styl mi vyhovuje, citim sa v tom dobre. Faktom ale je, ze ja uz mam kompletne vsetko co som mohol chciet. Tak vlastne ok, polozka "prsate thajske dvojcata vo virivke" je este bez zaznamu, ale inac som kompletne spokojny b*a*s*t*a*r*d*. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfido Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Tohle téma mi připomnělo dávnou veselou příhodu od Dušáka. Byl jsem tam s paní, zkoušela si střední bondovky a svoje rado odložila na nabídnutou hodinkovnici nebo jak se tý podložce říká. Pan prodavač se na hodinky dlouze zadíval, zřejmě ho zaujal škrábanec na safíru a významě nám sdělil, že na ORIGINÁLNÍCH hodinkách je safírový sklíčko, který se nedá poškrábat. Jen jsem ho požádal o přezkoumání originality těch rado jejich hodinářem s tím, že pokud se potvrdí jako fake, budou mi muset vrátit peníze, protože jsme je kupovali taktéž v jejich obchodě. No a bylo po diskuzi a doufám, že pan prodavač je od té doby o poznatek bohatší...ženy prostě dokážou škrábnout i ORIGINÁLNÍ safír. To je dobrý :-), a co ten prodavač, jak se pak tvářil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 ale inac som kompletne spokojnygood for you Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Mam v satniku 30 ciernych triciek jednej znacky a typu, bez napisu, 60 parov ciernych ponoziek jednej znacky a typu. Dvoje jeansy. Ked sa znicia, kupim si nove, ten isty konkretny model kym ho vyrabaju, kvoli tomu ze mi sadne. Tento styl mi vyhovuje, citim sa v tom dobre. toz tri ty vobleky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 30. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Tohle téma mi připomnělo dávnou veselou příhodu od Dušáka. Byl jsem tam s paní, zkoušela si střední bondovky a svoje rado odložila na nabídnutou hodinkovnici nebo jak se tý podložce říká. Pan prodavač se na hodinky dlouze zadíval, zřejmě ho zaujal škrábanec na safíru a významě nám sdělil, že na ORIGINÁLNÍCH hodinkách je safírový sklíčko, který se nedá poškrábat. Jen jsem ho požádal o přezkoumání originality těch rado jejich hodinářem s tím, že pokud se potvrdí jako fake, budou mi muset vrátit peníze, protože jsme je kupovali taktéž v jejich obchodě. No a bylo po diskuzi a doufám, že pan prodavač je od té doby o poznatek bohatší...ženy prostě dokážou škrábnout i ORIGINÁLNÍ safír. Dobrej příběh . Měl si ho to nechat přezkoumat, to by mě zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Tohle téma mi připomnělo dávnou veselou příhodu od Dušáka. Byl jsem tam s paní, zkoušela si střední bondovky a svoje rado odložila na nabídnutou hodinkovnici nebo jak se tý podložce říká. Pan prodavač se na hodinky dlouze zadíval, zřejmě ho zaujal škrábanec na safíru a významě nám sdělil, že na ORIGINÁLNÍCH hodinkách je safírový sklíčko, který se nedá poškrábat. Jen jsem ho požádal o přezkoumání originality těch rado jejich hodinářem s tím, že pokud se potvrdí jako fake, budou mi muset vrátit peníze, protože jsme je kupovali taktéž v jejich obchodě. No a bylo po diskuzi a doufám, že pan prodavač je od té doby o poznatek bohatší...ženy prostě dokážou škrábnout i ORIGINÁLNÍ safír. Mluviti stříbro,mlčeti zlato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.