Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

U Italů jsou fejkový rolexy tak nějak standardní výbava, ne? Ovšem tyhle jsou teda výživný.:-D

A ani neumí postavit rovnou věž. Tragický to národ :lol2: 

A to ani nechtějte vědět zkazky z mé italské části famílie 

Odesláno

Dnes jsem si prohlížel vlákno #rolex na instagramu.

Přiznám se, má angličtina je taky trochu fejk, ale chlapec to pochopil  :gunsmilie: .

:D :D :D

Musel jsem si to přečíst 3x, Luke a tour mě trochu zmátlo :D

Tohle mě možná pobavilo víc než Casanova a jeho 1stClass :)

Odesláno

právě si zablokoval účet pro "cizí" uživatele, zřejmě to psychicky neunesl. fotku smaže a před přáteli jakoby se nic nestalo  :frusty:.  Myslím, že mu to došlo, dostal slušný hate  :lol2:

Odesláno

To jsem takhle vyrazil na pivko s kamarádem do docela drahý restaurace. Přišel za námi ke stolu majitel restaurace (jeho známý) a sedl si na pokec.. Najednou koukám a má na ruce rolády.. tak se ho ptám, jestli mi je půjčí a on že to jsou fejky, ale že je má rád.. Divný, člověk co má peněz dost nosí repliky.. to mi hlava moc nepobrala..

Odesláno

To jsem takhle vyrazil na pivko s kamarádem do docela drahý restaurace. Přišel za námi ke stolu majitel restaurace (jeho známý) a sedl si na pokec.. Najednou koukám a má na ruce rolády.. tak se ho ptám, jestli mi je půjčí a on že to jsou fejky, ale že je má rád.. Divný, člověk co má peněz dost nosí repliky.. to mi hlava moc nepobrala..

To je povaha člověka. Měl jsem 2 šéfy (oba CFO, původně kontroling) oba dva mají několik replik z Číny :lol2:

Odesláno

Taky tokový poznám. Protože je znám některý dobře, tak vím, že celý jejich život je fake. 

Odesláno

myslíš, že to nebyl kvalitní FEJK, ne? replika je trochu něco jinýho než fejk....

Přitom to nebyla ani dobrá replika.. když mi je půjčil, tak to zblízka byly fakt pouťovky..

Odesláno

na druhé straně čtu , že normálně řekl ,,jsou fajky".každý není blázen do hodinek.Spíše mě zaráží lidi co fajky nosí a vydávají je za originály ,aby byli něco a když se to provalí jsou těžce na bodě mrazu.Tady je to pak i ten fajk život :)

Odesláno

Jsou holt lidi co mají rádi kradený věci a dokonce jsou ochotni za ně i zaplatit pokud to nejde jednoduše ukrást (rozuměj stáhnout film, software, hudbu).

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...