Povidláček Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Končíta WIRST! Ten taliánskej fejker je srandovní
USER47 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 U Italů jsou fejkový rolexy tak nějak standardní výbava, ne? Ovšem tyhle jsou teda výživný.:-D
safi Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 U Italů jsou fejkový rolexy tak nějak standardní výbava, ne? Ovšem tyhle jsou teda výživný.:-D A ani neumí postavit rovnou věž. Tragický to národ A to ani nechtějte vědět zkazky z mé italské části famílie
Povidláček Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Možná že mu ty fejky dal za azyl nějaký z přistěhovalců
Jörg8X Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Dnes jsem si prohlížel vlákno #rolex na instagramu.Přiznám se, má angličtina je taky trochu fejk, ale chlapec to pochopil . :D Musel jsem si to přečíst 3x, Luke a tour mě trochu zmátlo Tohle mě možná pobavilo víc než Casanova a jeho 1stClass
roland0 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 tojo tak se dívám, https://instagram.com/fugaziroast/ , už si ho všiml i pan @fugaziroast, instagramový rolex fejkobijec .
bandicoot Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Hashtag quartzcrystal, já se poseru...
roland0 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 právě si zablokoval účet pro "cizí" uživatele, zřejmě to psychicky neunesl. fotku smaže a před přáteli jakoby se nic nestalo . Myslím, že mu to došlo, dostal slušný hate
VitekB Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Mě se včera náš italský týmový kolega ptal, co je to plagiarismus, že to prej v Itálii nemají...
Valenta123 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 To jsem takhle vyrazil na pivko s kamarádem do docela drahý restaurace. Přišel za námi ke stolu majitel restaurace (jeho známý) a sedl si na pokec.. Najednou koukám a má na ruce rolády.. tak se ho ptám, jestli mi je půjčí a on že to jsou fejky, ale že je má rád.. Divný, člověk co má peněz dost nosí repliky.. to mi hlava moc nepobrala..
ondralbc Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 To jsem takhle vyrazil na pivko s kamarádem do docela drahý restaurace. Přišel za námi ke stolu majitel restaurace (jeho známý) a sedl si na pokec.. Najednou koukám a má na ruce rolády.. tak se ho ptám, jestli mi je půjčí a on že to jsou fejky, ale že je má rád.. Divný, člověk co má peněz dost nosí repliky.. to mi hlava moc nepobrala..To je povaha člověka. Měl jsem 2 šéfy (oba CFO, původně kontroling) oba dva mají několik replik z Číny
Valenta123 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Přitom to nebyla ani dobrá replika.. když mi je půjčil, tak to zblízka byly fakt pouťovky..
brut12358 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 To jsem takhle vyrazil na pivko s kamarádem do docela drahý restaurace. Přišel za námi ke stolu majitel restaurace (jeho známý) a sedl si na pokec.. Najednou koukám a má na ruce rolády.. tak se ho ptám, jestli mi je půjčí a on že to jsou fejky, ale že je má rád.. Divný, člověk co má peněz dost nosí repliky.. to mi hlava moc nepobrala.. Taky tokový poznám. Protože je znám některý dobře, tak vím, že celý jejich život je fake.
wizard-ov Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Třeba nechce, ať mu ty origo Rolby spadnou do pekáče a tak je má doma v trezoru ? Takových lidí je
Denjl Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 myslíš, že to nebyl kvalitní FEJK, ne? replika je trochu něco jinýho než fejk.... Přitom to nebyla ani dobrá replika.. když mi je půjčil, tak to zblízka byly fakt pouťovky..
Valenta123 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Jo sorry... FEJK.. a k tomu opravdu lacinost sama... na ruce působily jako plastové hodinky vystřelené na pouti
vsudybyl Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 To jsem takhle vyrazil na pivko s kamarádem do docela drahý restaurace. Přišel za námi ke stolu majitel restaurace (jeho známý) a sedl si na pokec.. Najednou koukám a má na ruce rolády.. tak se ho ptám, jestli mi je půjčí a on že to jsou fejky, ale že je má rád.. Divný, člověk co má peněz dost nosí repliky.. to mi hlava moc nepobrala..na druhé straně čtu , že normálně řekl ,,jsou fajky".každý není blázen do hodinek.Spíše mě zaráží lidi co fajky nosí a vydávají je za originály ,aby byli něco a když se to provalí jsou těžce na bodě mrazu.Tady je to pak i ten fajk život
Josef01 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Jsou holt lidi co mají rádi kradený věci a dokonce jsou ochotni za ně i zaplatit pokud to nejde jednoduše ukrást (rozuměj stáhnout film, software, hudbu).
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.