Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Teď jsem se vrátil z hospody (omluvte tedy moji chyby v pravopise), ale nedalo mi to. Od tý doby co jsem zde na fóru jsem zdegenerovatěl a koukam u lidí jen po hodinkách. A zrovna v hospodě byl jeden týpek co měl Breitlingy :) teda on si to myslel :) nepučoval jsem si je, ani jsem neseděl přímo vedle něho, ale podle tahu to byl fejk jako bejk :) hlavně že pán se tvářil spokojeně :) nic jsem neřek/nenaznačil :) nemám to zapotřebí :) nevím přímo jaký model to byl (tři subciferníky, tmavý pozadí, nepřišlo mi že by měl safír a AF)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

tak mám dva úlovky resp jeden a půl. kamarád, pán v letech se mi po mém naléhání pochlubil co mu leží v trezoru. nejvíc jsem se těšil na fulgoldy. má je prý snad 20 let a je rád jak cena stoupá. neměl jsem to srdce mu říct že jsou levý. krabička, certifikát a kde byl ošoupaný nebo škráblý tah, tak pořád to byl žlutý kov takže žádné pozlacení a kdybych nevěděl jak má zvětšovat lupa tak tomu i věřím že jsou pravý. ale nebyly a on to nevěděl.

druhej veselejší úlovek je kamarádka co dostala jak jinak taky fullgoldy od svého nabíječe a prý je přesvědčená že jsou pravý. že na ně prý čekal rok než jí je koupil a měla sakra dlouhou historku o jejich pravosti.  ještě jsem je neviděl ale když jsem se zeptal jestli se jí někde už ošoupalo zlato tak že prý jo. že to není zlatá verze ale jen pozlacená. tak u té se už těším až ji řeknu co jí ten její vometák dal za klenot. zítra máme dýchánek tak je veme a já ji kopím něco pořádnýho a tu zlatou parádu nějak hezky sprovodím ze světa.

jo taky číšník v huse naproti arkádám nosí B for B ale mává tak rychle rukou že jsem nebyl schopnej říct jestli je to fejtk ale řekl bych nemají antireflex

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Minulý víkend jsem byl na veletrhu a náhodou jsem se tam setkal se známým. Má, myslím si, dobře fungující firmičku s obratem cca 100mil/rok, takže si snad něco vydělá. Pamatuji si, jak se mi před rokem po 2měsíční cestě po světě chlubil novými hodinkami (Festina TDF rok asi 2010). To jsem se mu ještě snažil nějak slušně vysvětlit, že když už si koupil v outletu oblek Armániho, tak k tomu ty Festiny nemůže nosit. Když jsem ho teď viděl přicházet, tak jsem si už z dálky říkal, že si asi pořídil nové kukačky. Hodinky svítily na 20 metrů a bylo vidět, že jsou opravdu velké. No, a byly to (měly to být) asi B.Navitimery na gumě osázeny diamanty. Jeden pseudodiamant ale bohužel vypadl:-), ale to nevadí, protože si ještě koupil nějaké hezké hranaté (TH Monaco). Nevydržel jsem to a pustil se do něj. Hodinky překryl manžetou drahé košile a odešel se slovy, že jsem úchyl na hodinky a že tady v Praze to mají všichni:-). Tak to je můj čerstvý příběh...S odstupem času mi to přijde zábavné.

Odkaz ke komentáři

Tohle je nejvtipnější vlákno tohohle fóra, každej tu na pět metrů přes celou hospodu pozná fejky, chlapi tohle vyprávějte doma svejm drahejm polovičkám, jsou to kecy. Osobně je můj velký koníček už řadu let rozpoznávat fejky, na Paneristi.com a dalších webech mám v tomto oboru značné renomé, je to zkrátka můj koníček. V Číně jsem řadu let aktivně podnikal a stále tam hodně jezdím, viděl jsem řadu fabrik (pokud se to dá tak nazvat) na výrobu fejků na vlastní oči. A řeknu vám, NE vsadím se klidně o 200 EUR, že hodinky co vám ukážu nerozezná ani jeden z vás, a to klidně originál budete mít na ruce a laskat se s ním půl roku.

PS. nehovořím o fejku neexistujícího modelu, z tržnice od vietnamce za 200 Kč, ale skutečně mistrovských fejkách.

PS2. koho by tato problematika zajímala, pokud se třeba neda odhalit fejt ani pohledem ani podrobnym zkoumanim, existuje rada věci jak ho odhalit, ze svitivosti luminescencni vrstvy, reminku a jeho chovani, zvuku hodinek a podobne. Je to celkem veda a hodne zabavna veda ...

Odkaz ke komentáři

Tohle je nejvtipnější vlákno tohohle fóra, každej tu na pět metrů přes celou hospodu pozná fejky, chlapi tohle vyprávějte doma svejm drahejm polovičkám, jsou to kecy. Osobně je můj velký koníček už řadu let rozpoznávat fejky, na Paneristi.com a dalších webech mám v tomto oboru značné renomé, je to zkrátka můj koníček. V Číně jsem řadu let aktivně podnikal a stále tam hodně jezdím, viděl jsem řadu fabrik (pokud se to dá tak nazvat) na výrobu fejků na vlastní oči. A řeknu vám, NE vsadím se klidně o 200 EUR, že hodinky co vám ukážu nerozezná ani jeden z vás, a to klidně originál budete mít na ruce a laskat se s ním půl roku.

PS. nehovořím o fejku neexistujícího modelu, z tržnice od vietnamce za 200 Kč, ale skutečně mistrovských fejkách.

Hele a co takhle nesoudit druhé podle sebe :lol2: ty libovko se značným renomé?

Odkaz ke komentáři

Jestli si kolega Zedx neplácá játra a je schopný k tématu fundovaně diskutovat, může to být hodně zajímavá diskuze. Těším se, že jeho post nebyl jen výstřel do prázdna

Odkaz ke komentáři

Tady ale nikdo nepochybuje o umu čínských fejkařů, kteří jsou schopni vyrobit fake nerozpoznatelný od originálu (minimálně ne nadálku/případně bez vizuální kontroly strojku). Většina členů si tu dělá srandu z nositelů nadprůměrně hnusných napodobenin...

Odkaz ke komentáři

Mistrovský fejk...Zamyslim se nad tím. Nemůže byt někdy fejk lepší než originál?

Tak určitěéé, mnohdy má třeba:

průhled

datum až do 39

několik tisíc kusů se stejným seriovým číslem (pro případ, že by se oblíbené hodinky zničily)

dá se na něm testovat majzlík a další nástroje

a hlavně nekup to za tu cenu, když to stejně nepozná ani hodinář :lol2:

Odkaz ke komentáři

abych jen neplácal prázdnou slámu, zde se podívejte (nedávám to sem schválně, jen odakaz) na jedny nošené Rolexy, jsou pravé nebo ne? Tak co na ně místní znalci?

http://abload.de/image.php?img=rolex_1ged78.jpg

Tak jestli tohle měl být Tvůj dotaz hodný mistra se značným renomé, no tak to potěš koště. 

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...