Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Ono jde o to, že ty Breitligeny jsou prostě nádherný. Jinak uvažuji na Vánoce o Steinech: http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-uhr-stainless-steel potažmo tyto: http://www.chronoshop.cz/archimede-pilot-42/archimede-pilot-bb

Tak uvidíme. Za vodou nejsem vůbec, normální klasika, průměrný plat :), klasické náklady na bydlení, takže bych na takové hodinky šetřil dejme tomu rok a půl. Ale vzít to takhle z auta je asi fakt nesmysl. Ono další věc je, že tady není v nabídce, co to tak sleduji moc Béček v super stavu na prodej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Jak pise misoo, zacni pomalu a postupne po mensich castkach se na ty drahy vysplhej :-) prece prvni auto si taky nekoupis hned za mega ... Ja jsem si rekl ze kazdej rok dam do hodinek 10 K a postupne se vyskrabu vys, takze jsem tu druhym rokem a v hodinkach mam 60 K :lol2: jde to strasne rychle

Odkaz ke komentáři

Bob: :D :D  Ok, něco na tom bude. Spíš mi to přišlo tak, že je to super nabídka a hlavně na krásná Béčka. To mi hned začalo šrotovat v hlavě. Teď už jsem trochu ochladil myšlenky, ale každý den na ně koukám.

A jinak, abych nebyl úplně OT, tak mě nikdo nikdy fejky neodhalil, ale bylo to také tím, že jsem jsem je moc nenosil a když už tak po rukávem :) .  

Odkaz ke komentáři

Jak pise misoo, zacni pomalu a postupne po mensich castkach se na ty drahy vysplhej :-) prece prvni auto si taky nekoupis hned za mega ... Ja jsem si rekl ze kazdej rok dam do hodinek 10 K a postupne se vyskrabu vys, takze jsem tu druhym rokem a v hodinkach mam 60 K :lol2: jde to strasne rychle

Souhlas, dělám to tak už nějakou dobu (začátky v řádech desítek-stovek EUR, pak se to nějak začalo kupit) každopádně i když mě každé jaro chytá nutkání koupit si kabrio, ty hodinky jsou nejen většinou levnější, ale likvidita je nesrovnatelná :D  (pokud se to ne"vyřeší" nákupem dalšího boxu...)

Dokonce se mi podařilo na některých hodinkách i vydělat (ale celkové skóre samozřejmě výrazný minus,  to potěšení ovšem nelze financemi vyjádřit). 

Odkaz ke komentáři

Jen abyste věděli o co jde, jsou to tyhle Béčka: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64270-breitling-chronomat-gmt-47mmbreitling-04čr-2012/

A jinak souhlas Gougy, jak jsem psal výše, bylo to o tom, že mi ta nabídka přišla velmi dobrá, právě i co se týče stavu hodinek. Ale ještě si počkám, je pravda, že je nesmysl se uspěchat. 

Odkaz ke komentáři

Pridam svoji zkusenost. Na vcerejsi porade mel novy kolega Breitling for Bentley s tourbillonem. Kdyz jsem o pauze zavedl rec na hodinky a evidentne sledoval ty jeho, tak se zacal podivne osivat. Do konce porady je uz schovaval pod rukavem kosile. Snazil jsem se najit ten samy model, ale nepodarilo se.
Kdyz jsem si je dnes chtel prohlednout zblizka, tak se mu pry zrovna dnes rano bohuzel rozbily a tak je nemel :lol2:

Odkaz ke komentáři

..po vcerajsku mi toto vyjadrenie v tomto vlakne prislo celkom usmevne  :lol2:

Takže měl Kupec pravdu....  :lol2: . Asi věděl, že se na to jednou přijde a bavil se tím, jak jsme slepí! 

Možná by fakt nebylo od věci, aby nám místní fejkobijci, kteří poznají fake od originálu ukázali na jeho konkrétních hodinkách, co jsme mi, laici přehlédli. Smazali jste jeho fotky moc brzy. Takhle se z toho nemáme jak poučit.... :death:  . Nejde to někam hodit, aby se na to dalo mrknout? 

Díky cyril. 

Odkaz ke komentáři

Podle mě je problém v tom, že to nikdo nečekal, obzvláště v onom vlákně, takže se na to člověk nesoustředí. Stihl jsem si ještě ty fotky projít a třeba u těch SDDS to byla jasná věc na první pohled, křivý datum, blbej font, Breitlingeny to stejný, fakt se divím, že si toho nikdo nevšiml dřív.

edit: včera byl kupec v inkriminovanou dobu online, říkal jsem si, že to mazání je spíš jeho práce, než modů... to by mě celkem zajímalo, jakej z toho bude závěr... ty SDDS má  v print-screenu...

Odkaz ke komentáři

A AP diver taky?

Co jsem si všiml, AP měly na všech fotkách nesymetrický uchycení tahu (ty dva dílky byly jakoby každý jinak usazený), Portugaly měly neparalelně usazené jedničky v čísle 11, béčka měly takový rozplizlý ocelový díly jak z moduritu a RLX měly lemplovský uchycení tahu v pouzdru (jako se to děje u hodinek, kde koncovky jsou z plechu).

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...