Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Uz jsem tu kdysi tuhle prihodu rikal, ze jsem si vyslechl od nejakyho Breitlingare (a i od svych kolegu), ze o me slysel, ze se zajimam o hodinky a delam machra a sam nosim reklamni hodinky z Panerie smile_anim.gif Tvaril jsem se, jako ze me odhalili, nevedel jsem, co na to rict.

To panerajske logo je proste na ch..a :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

se stejně docela divím, že vám na požádání ty hodinky pučujou... já bych to teda nedal, potkat cizího člověka a hned na něj: hele, ukaž...

.. a naopak, mít (teoreticky) na ruce daytony, tak bych je nepučil možná ani známýmu.. natož cizímu.. (známýmu kvůli škrábancům :) )

Odkaz ke komentáři

Jedno odhalení mě v nedávné době hodně pobavilo. Brácha přišel s tím, že jeden jeho kamoš dostal od otce k promoci Grand Carrery, který prej mají jen dva lidi v Evropě, že mají cenu 400tis. a že se normálně neprodávají, tak prej co by to tak mohlo být. Už podle těch keců jsem čekal, že to bude levota, GC za 400 jsou tak leda ve zlatě a to tyhle nebyly, tak jsem bráchovi řekl, ať borec pošle fotky nebo aspoň blížší info. Ten se do focení dlouho neměl, prej moc práce atd., tak mi to začalo být jasný, no brácha onoho kamaráda po nějakým čase potkal v hospodě, hodinky vyfotil, jednalo se o nádhernej koncept Pendulum, kterej se tady už taky řešil v obou podobách, tady šlo nečekaně o tu čínskou verzi. Takže jsem bráchovi sdělil, co má kamarád za nádheru, následně brácha tuhle informaci předal onomu kamošovi. Reakce byla fakt hodně vtipná, něco ve stylu jakože jsou na milirdu % pravý, protože je otec kupoval od někoho, kdo je měl přímo od zaměstnance Tágu, a že v kruzích, kde se otec pohybuje, nikdo žádný fejky nemá a ani by mu je nikdo neprodal, protože v takovejch kruzích se podrazy nedělají, a že se ptal lidí, co tumu rozumí a tyhle lidi ty hodinky ohodnotili na těch 400tis. a blablabla další keci v kleci. Na závěr napsal, že se mu teď začaly o několik minut zpožďovat, takže je bude posílat přímo do Tágu, protože prototyp samozřejmě opraví jenom tam, tak jsem mu jen doporučil, ať to nedělá, že fejky ve fabrice nejspíš zabaví, tak ať nevyhazuje love za poštovný...Nevím, kolik za ně ten jeho tata vysolil, ale celkem by mě to zajímalo, někdo z těch jeho čistejch kruhů ho dle mě dobře natáhl. Každopádně se s nima borec vesele chlubí dál, mezi kamošama je už ale za trotla...

Odkaz ke komentáři

Ako som pisal vyssie ludi co nosili fik som videl desiatky ale vsetci to vzdy prinzavali a bolo na prvy pohlad vidiet ze hodinky proste moc neriesia.... Nemozem povedat ze by ma fiky hodiniek vyslovene vytacali, len mi proste pridu trapne... ale na druhu stranu to chapem ze niekto to moze aj neriesit, napriklad fejky topanok triciek ci kabeliek su mi uplne volne. Proste neskumam ci ma baba v metre co stoji vedla mna na kabelke PRADA alebo len PRDA.... takze sa nedivim, ze niekto to tak moze mat s hodinkami.

Odkaz ke komentáři

Zajímavý vlákno a mám obě zkušenosti, jak že jsem odhalil, tak že jsem byl v podezření, neprávem :-)

V prvním případě byl u nás ve firmě mladej manažer a začal nosit Breitlingy Navimetry a pořád si vyhrnovat rukáv u košile aby se asi blejsknul. Jednou se ho ptám kolik za ně dal a on že je má od známýho, tak jsem ho, a to jsem ještě podezření neměl, řekl, ať mi je půjčí, že se chci podívat. Moc se mu nechtělo, ale co mu zbývalo, no a bylo to.....fejk jako prase :-(, jen sem to vzal do ruky a bylo to janý podle tahu, ten byl fakt odfláknutej :-) :-) Tak mu říkám, ty vole, ty se tady prsíš s padělkem, no, kdyby rudá tvář hořela, tak shořel jak papír :-):-):-) Tak začal blekotat, že má doma pravý a tyhle za tři litry má na běžný chození a kdesi cosi, tak jsem mu na to řekl, že v poho, že to nikomu vykládat nebudu, že je to jeho věc. A víte co mi na to řekl? Ten blbec mi poděkoval.... :-):-):-)

No a podruhý mě podobnej blb říká, že mám pěkný kopie Breitlingů, kolik sem za ně dal, že o nějakých takových taky uvažuje. Co na to říct? Tak jsem mu řekl, že mu nechci kazit den, ale že to kopie fakt nejsou, pak na mě tak koukal, tak nevím, zda mi věřil nebo ne :-)

Som zvedavy co budes hovorit k tym stein...om gmt pepsi ci kofola ci co to je, ktore dotazujes v inom vlakne :D To je pravy Steinhart? :)

Odkaz ke komentáři

Jasně, ale když si buchta koupí i číňana imitaci mikiny a není na ní Adidas ale Adihas, tak to beru,ale když si někdo vědomě koupí hodinky, který se tváří jako značkový a to se vším všudy, tak nevím co si o tom myslet, buď na to mám a koupím si to, a nebo si za ty tři litry místo padělku koupím originál pěkný obyč hodinky a na nic si nehraju, ne? Nechápu, cítil bych se jako blbec.

Odkaz ke komentáři

Som zvedavy co budes hovorit k tym stein...om gmt pepsi ci kofola ci co to je, ktore dotazujes v inom vlakne :D To je pravy Steinhart? :)

Ty seš taky kofola:-):-):-) Jo, v tomle máš pravdu, je docela přepesinováno, právě taky nějak vnitřně zvažuju, zda black/red nebo tu black variantu, která asi nakonej zvítězí, teda pokud je vůbec koupím.A když koupím, tak asi budu muset vytrvale odpovídat, ano, to jsou pravý Steinharty :-) :-), neměl bych za to riziko dostat slevu? :-)

Odkaz ke komentáři

se stejně docela divím, že vám na požádání ty hodinky pučujou... já bych to teda nedal, potkat cizího člověka a hned na něj: hele, ukaž...

.. a naopak, mít (teoreticky) na ruce daytony, tak bych je nepučil možná ani známýmu.. natož cizímu.. (známýmu kvůli škrábancům :) )

Ale v tom je prave ta najvacsia frajerina, nosit hodinky za stvrt mega a nebat sa ze ich poskrabes (ci uz pri noseni alebo pri ukazovani kamosovi v krcme) .... az to je ten ozajstny MI boost.

Lestit rolady doma v krabici a kochat sa nimi u telky dokaze kazdy, nosenie si uz vyzaduje gule :D

V tom ukazovani cudzim ludom to samozrejme zavisi na situacii, jasne ze nedas svoje hodinky chlapovi co ma oslovi v MHD (bez ohladu na to ci mas omegy alebo casio) ale na jednani v ramci nezavaznej konverzacie a napr kratenia si chvile nez dorazia ostatni, preco nie?

Odkaz ke komentáři

Já jezdím občas od Číny a tam se potkávám s Čechama, kteří jsou zástupci různých, nejčastěji strojírenských firem. A garantuju, že fíky mají skoro všichni. Když spustím něco o podvodech a že ten kdo je kupuje a nosí je spolupachatel, všichni se tváří jako že jsem asi sešílel. Prostě v Pekingu se hodinky kupují na Silku (tam je levně), prodavač za ně chtěl 2000 Juanů, ale já jsem ho ukecal na 200. Moje vítězství a moje hodinky. Hotovo. Švagr jako majitel firmy s miliónovými obraty nosí Carrery Chrono, které mají zespodu namalovaná kolečka. Nepřehlédnutelné hodinky, které vždy vyčuhují z rukávu. V Polsku je prý každý obdivuje. Tchánova firma měla vloni obrat miliardu, ale starý pán až donedávna nosil různé dvacetidolarové fejky dovezené z Číny. Teď už má aspoň originální quartzové Citizeny. Kupování drahých hodinek je prý čístý snobismus, říká. Je spouta lidí, kteří toto v oboru hodinak absolutně neřeší a ještě se urazí, když se jim snažíte udělat osvětu. Marťani...

Odkaz ke komentáři

Tak například můj otec. Dovezl si z egypta dvoje hodinky za stovku jedny "omegy" (u kterých jsou ručky na chronometrech jen nalepené) a jedny "Tissoty". je přesně jeden z těch, co to mají na háku, hodinky má furt pod rukávem a ukazuje je jen, když se sám kouká kolik je hodin. Teď je ještě střídá s jedněma quartz casiama. A pak kamarád ze střední měl jedny fíky breitlingů z Dubaje ( co mu dovezl otec). Tenkrát jsem hodinky moc neřešil a byly docela pěkný. Ovšem nikde neříkal, že jsou pravý. Teď má takový šílený orloj od Diesel ... Jinak jsem se člověkem, který by tvrdil, že ma originály a měl fejky ještě nesetkal. Jen nedávno jsem viděl nějakýho chlapa s Béčkama a jel ve starym golfu, ovšem to klidně mohl být nějaký chorno pacient s originálem :)

Odkaz ke komentáři

odhalil jsem kamarada, co vlastni ucetni firmu.

ukazoval svatebni fotky a tam jsem videl ze nosi hodinky tak se ptam - co to je zac? odpoved ze IWC.

a ja se ptam jaky model? odpoved - nevim no IWC.

hmmm nevadi a co mas na ruce ted? Vidim ze to nejsou ty IWC. Jojo to jsou Pateky - od zamozneho zakaznika.

Jooo muzu se podivat? na prvni pohled, pohmat, kontorlu pasku a spony fejk, tak hned rikam ze ho jeho zakaznik asi nema moc rad nebo si ho nevazi.

odpoved: to jsou original ze Svycarska - delaji je pri nocnich smenach a proto nejsou cislovane...

n....l me jak ze me dela debila.

Odkaz ke komentáři

Prave proto, ze ta predstava, ze nekde budu s nekym mluvit a on si bude myslet, ze mam jako vetsina lidi fejky, me donutila pri definici finalnich hodinek vzit v potaz miru fejkovani. Kdyz bych dostal k vanocum Rolexy a jel treba busem, a vsiml si jak mi nekdo zira na ruku kterou se drzim, celou dobu bych si rikal, no, ten si o me asi mysli, ze jsem dalsi s plechovejma hodinkama od vietnamcu. Je to asi trochu nestandartni postoj. Ale ja si zakladam hlavne na solidnosti, ta predstava ze si me lidi zaskatulkuji jako machirka co chce oblafnout okoli aby si myslelo jakej jsem sekac... asi bych se potl az na riti. Pac ikdybych je nekomu pujcil, stejne nepozna rozdil pac nemel nikdy moznost ani potrebu srovnavat.

Ještěže Fortisy se fejkují minimálně ...

Odkaz ke komentáři

Jednání s pánem (velice nepříjemným), který měl na ruce Vacheron Constantin v "chronu". Každý ze subdialů měl svoji funkci. Jen mi nedocházelo, k čemu měl všechna ta tlačítka... :) Mlčel jsem a tiše se usmíval.

Odkaz ke komentáři

delaji je pri nocnich smenach a proto nejsou cislovane......... :sleeping_03anim: tak to je hláška, koho tohle může napadnout, ten tvůj kamarád je fakt hustej, takovej řádnej baron Prášil

tak od debila, kterej si vědomě koupí fejky a ještě je pyšnej na to, jak ušetřil, těžko čekat odpověď na jiné úrovni...

Odkaz ke komentáři

Když vidím, že má fejky nějaký známý, tak mlčím, protože je mi trapně i za něj a když to zrovna není namachrovaný blbec, tak vážně nemám potřebu někoho ztrapňovat. Z blízkých přátel naštěstí nikdo fejky nemá, takže jsem ušetřen o trapné situace. Jinak to, že mi jednou někdo cizí v baru (Harley´s) řekl, že mám fejky Navitimer World jsem nesl špatně. Teda o chvíli později to nešl špatně on, ale to je jiný příběh.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...