zekon7302 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Vůbec mi nešlo o to jak to napsal, kdyby napsal "Já" a né "Všichni", tak bych to pochopil. Byl by to jeho pohled na věc, jeho názor.
Lu2cz Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 V kontextu dekadentní postindustriální kapitalistické kultury je v důsledku jedno, zda-li někdo vráží peníze do švýcarů v hodnotě aut a nebo záměrně kupuje fake hodinky. Je to jedna a tatáž skupina, jen s rozdílem finančních možností. Všichni si jen honíme triko v kolejích diskurzu luxusního produktu. Takže, tohle je potle tebe přijatelný fakt? Může to napsat třeba latinsky, pořád to bude blábol.jj, tohle je prave to "pomerne" srozumitelne a rozumne sice je to OT, ale trosku mi to pripomina obsah nekterych mych "lepsich" seminarek a ruznych pisemnych praci... tak nejak jsem mel vzdycky pocit, ze to vyucujici poradne necte, nebo klasicky pokud necemu nerozumi, tak to necha pro jistotu radsi byt, co kdybych byl schopen to vysvetlit a on byl za blbce... faktem je, ze za tech 5 let denniho studia tech seminarek bylo spousta a proslo uplne vsechno ... a byly to horsi, mnohem horsi formulace, obraty, ale zase je to parada, da se popsat nekolik stran a vlastne nerict vubec nic... a malokdo si "lajzne" to napadat, prave z duvodu uvedenych vyse sorry za OT btw: pro starsi generace, znate ten programek pod DOS na PC - komunisticky projev nebo projev se to jmenovalo...stacilo zadat pozadovany pocet stran/radku/slov a ono vam to vygenerovalo paradni projev, jak ze sjezdu KSC, ktery naoko vypadal velice sofistikovane, ale byly to samozrejme hrozne blaboly no tak ja uz koncim...
warann Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Tak já přidám něco na odlehčení. Onehdá jsem dostal toto: A tvářil jsem se asi takto
Exiztence Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 jj, tohle je prave to "pomerne" srozumitelne a rozumne sice je to OT, ale trosku mi to pripomina obsah nekterych mych "lepsich" seminarek a ruznych pisemnych praci... tak nejak jsem mel vzdycky pocit, ze to vyucujici poradne necte, nebo klasicky pokud necemu nerozumi, tak to necha pro jistotu radsi byt, co kdybych byl schopen to vysvetlit a on byl za blbce... faktem je, ze za tech 5 let denniho studia tech seminarek bylo spousta a proslo uplne vsechno ... a byly to horsi, mnohem horsi formulace, obraty, ale zase je to parada, da se popsat nekolik stran a vlastne nerict vubec nic... a malokdo si "lajzne" to napadat, prave z duvodu uvedenych vyse sorry za OTAsi tak, nebo odborné texty o moderním umění a jak je všechno důsledkem komoditního fetišismu, což se dá určitě aplikovat na nás.
Lu2cz Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Tak já přidám něco na odlehčení. Onehdá jsem dostal toto: fake.jpg A tvářil jsem se asi takto jooo, Marku to jsou ty krasavci od te kamosky, ze? Neskutecna paradicka vsechno licuje, sedi, zpracovani perfektni... JSOU TO ORIGINALY!!!! :)
warann Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 jooo, Marku to jsou ty krasavci od te kamosky, ze? Neskutecna paradicka vsechno licuje, sedi, zpracovani perfektni... JSOU TO ORIGINALY!!!! :) Njn, přesně tak. Super dárek, teď jen čekám až se mě zeptá proč je nenosím
warann Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 ....ciwe, jste mi pripomnely kravu, co me mela na teorii vytvarne tvorby. Jeste ted me strasi.No vidíš, a ta známá, co mi darovala tuhle věc, studovala kunsthistorii. Nicméně bez ohledu na tenhle příšernej dar kráva není.
Altruista Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Snažil jsem se to naopak napsat srozumitelně. Je jistě snažšší napsat něco ve stylu.... pitcho vole to jsou pitchoviny vole, vyhnul a neejakuluj ja si pitcho kupuju hodinky protože se me líbí pitcho a drž hubu, všechny ty kurwy intelektualsky, vocasy jedny co se s náma na fóru nechtějí s pořádnou dávkou testosteronu bavit vo karách pitcho, kundach, o VIP kundach a hlavně hodinkách pitcho, jsou namysleni kikoti a narval bych je do mischelinky tahat pneumatiky. Takže asi tak, není v lidských silách popsat touto dikcí můj názor a ani tak běžně nemluvím. Dokonce bych ani neměl potřebu dál pokračovat, kdyby se neobjevilo pár nevychovanců, kterým stačí výše popsaný způsob ke kategoricky negaci a napadání. Rovněž je trapné snažit se někoho utáhnout na dejme tomu pojmu tezaurace. Je jasné kdo hledá na wiki. Já to nemám zapotřebí a např. pány, kteří jsou tam uvedeni jako zdroje, znám osobně. Asi je to mou naivitou že očekávám od lidí normální debatu. Model...aha ty si myslis to, HM já si myslím tohle a vycházím přitom z tohoto, tyto informace najdeš tam a tam. To je normální model komunikace. Nestojíš o informace a dialog ok, ale proč někoho napadat? Kdybych chtěl někoho programově stírat, tak mimo jiné se sběratelství věnuji v akademické i praktické sféře. Pojmová ejakulace by mohla vypadat úplně jinak. Není zájem o dialog ok. Ale když už se zaklínáte gentlemanstvím, tak byste se dle toho mohli někteří alespoň pokusit chovat.
m.n. Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 ...Já to nemám zapotřebí a např. pány, kteří jsou tam uvedeni jako zdroje, znám osobně... Tak to smekám a blahopřeju, taková kapacita tady ještě nebyla... A co je ta tezaurace teda? A co se vám na ní tak líbí?
Liqid Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 ... Tady ti nikdo nemá za zlé, že používáš kultivovaný jazyk. Problém je, že toto jakožto fórum o hodinkách je pro většinu zdejších hobby. Nevím jak ostatní, ale já sem chodím relaxovat a počíst popř. něco pořešit. Nemám teda náladu na aktivní používání slovníku cizích slov a handrkování se o definicích. Prostě fórum je v podstatě otevřená skupina lidí, kteří mají mezi s sebou jak psaná, tak i pochopitelně nepsaná pravidla. Stejně jako se musí přizpůsobit maxipes a přestat nadávat majitelům hodinek Seiko, tak i ty se pokus aklimatizovat na zdejší zvyky při psaní. Není samozřejmě třeba pitchovat a volovat, ale stačí se vyjadřovat stručně a jasně. Prostě do pivnice si nevezmeš smoking a do opery montérky a zálesácký chrona.
Altruista Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Já to plně chápu. Já nikomu nic nepodsouvám. Btw. můj první nick na fóru je mnohem staršího data než většiny chytráků, kteří se tu považují za pilíře fóra. Neboj pamatuji si i Bedju i Kristiána jako novice na fóru. Dost lidí mne zná osobně i pod novým nickem. Tím spíš se bavim testosteron novými výlevy některých místních členů. Je taky úsměvné jak tito místní arbitři mezi sebe vstřebali postavičky typu segal a iztapa. To si myslím je budoucnost fóra.
Quido Morava Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 ...Kazdopadne bych se priklonil k tomu, at se venujeme tematu a povzpominame, kdo kdy zazil jakou usmevnou historku s fejkem moje rec
villain83 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Já to plně chápu. Já nikomu nic nepodsouvám. Btw. můj první nick na fóru je mnohem staršího data než většiny chytráků, kteří se tu považují za pilíře fóra. Neboj pamatuji si i Bedju i Kristiána jako novice na fóru. Dost lidí mne zná osobně i pod novým nickem. Tím spíš se bavim testosteron novými výlevy některých místních členů. Je taky úsměvné jak tito místní arbitři mezi sebe vstřebali postavičky typu segal a iztapa. To si myslím je budoucnost fóra. Von je tady regnutej Steven?
bohus76 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Já to plně chápu. Já nikomu nic nepodsouvám. Btw. můj první nick na fóru je mnohem staršího data než většiny chytráků, kteří se tu považují za pilíře fóra. Neboj pamatuji si i Bedju i Kristiána jako novice na fóru. Dost lidí mne zná osobně i pod novým nickem. Tím spíš se bavim testosteron novými výlevy některých místních členů. Je taky úsměvné jak tito místní arbitři mezi sebe vstřebali postavičky typu segal a iztapa. To si myslím je budoucnost fóra.Jaký první nick? Když už se to tak rozjelo.
wizard-ov Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 No myslím, že člen starší než "většina chytráků" by měl znát i pojem off topic. Některé věci se dají vyřešit přes SZ... Ale mne neberte vážně, já jsem jenom horáckej sprosták a odumřelý mozkový závin.
Altruista Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 To máš v podstatě jedno. Až mne tu dostatečně poplivou pro pseudointelektuálnost, namyšlenost, debilitu nebo cokoli, tak mne chronomag přestane na chvíli zase bavit a za čas přijdu občůrávat patníky autoritám místní komunity pod jiným nickem.
vraby Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Von je tady regnutej Steven?Quido to chtěl vrátit k tématu vlákna a ty to tady zbytečně hrotíš.
Altruista Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 No myslím, že člen starší než "většina chytráků" by měl znát i pojem off topic. Některé věci se dají vyřešit přes SZ... Ale mne neberte vážně, já jsem jenom horáckej sprosták a odumřelý mozkový závin.No však jistě, kontaktuj prosím všechny členy, kteří přede mnou začali ve vlákně o "fejkařích" nemístně rozvíjet teorie o tendencích kupovat fejky. Bohužel jsem se do této nemístné debaty posléze zapojil, tímto se omlouvám.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.