l.adamek Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 To přirovnání k islámu je trefny no.... Me ted psala kamoska po tom co jsem zveřejnil tu foto koláž... Proč pry kopu do tak úspěšného člověka, ktery je vzorem pro tolik lidi... Ze ji vubec nezajímá, ze nosí Fejky a ze to o jeho charakteru přece vubec nevypovídá.... A to jsem ji mel za celkem inteligentní.... Sent from my iPhone using Tapatalk I Hitler byl vzor pro velkou spoustu lidi, ale to z nej nedela lepsiho cloveka. Neresim jeho ovce, spis pan Cassanova se predvedl v pravem svetle. Kdo nechce, ten to ale nevidi.
michalval Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 To přirovnání k islámu je trefny no.... Me ted psala kamoska po tom co jsem zveřejnil tu foto koláž... Proč pry kopu do tak úspěšného člověka, ktery je vzorem pro tolik lidi... Ze ji vubec nezajímá, ze nosí Fejky a ze to o jeho charakteru přece vubec nevypovídá.... A to jsem ji mel za celkem inteligentní.... Sent from my iPhone using TapatalkTeď se vůbec nechi zastávat toho pitomy, co to vede, ale musíme asi přijmout, že to co je pro nás (pro chudáky, kteří dokážou mít několikery hodinky, utratit za ně víc peněz, než jiní, a nemusíme být úspěšní milionáři jako pan PC) červený hadr na bejka, to pro některé není důležitý rozdíl. On je ten bůh, který jim denodenně dodává energii do žil, že budou lepší nebo míň nešťastní, a my tady řešíme takový ptákoviny. To je jen důkaz toho, že mu závidíme a chceme ho pošpinit. Kurňa, jak snadný je se (při)živit, když umíš trochu mlátit pantem.
wizard-ov Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Chtěl jsem tam napsat taky, ale pan Casanova mi otevřel úplně nový svět. Slunce v duši a nešiřte negativní energii(já ji odebírám od ČEZu). Musím ještě zapracovat na sametovén hlasu a slepených prstech - pak budu bohatý a pozitivní. A ne že mi budete potom to bohatství závidět.
stepan_1981 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 To přirovnání k islámu je trefny no.... Me ted psala kamoska po tom co jsem zveřejnil tu foto koláž... Proč pry kopu do tak úspěšného člověka, ktery je vzorem pro tolik lidi... Ze ji vubec nezajímá, ze nosí Fejky a ze to o jeho charakteru přece vubec nevypovídá.... A to jsem ji mel za celkem inteligentní.... Sent from my iPhone using TapatalkA to, že píše články kde nošení fejků odsuzuje a sám je zjevně nosí, když zatvrzele odmítá napsat alespoň referenční číslo, to o charakteru taky nic nevypovídá? To je to, o co tu jde, ta do nebe volající obojakost
Hodo65 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Tak jsem se juknul do obchodního rejstříku:https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=390751&typ=PLATNY a pak jsem juknul do mapy:http://www.mapy.cz/zakladni?x=14.4438243&y=50.0461922&z=17&l=2&pano=1&pid=6389024&source=addr&id=8951499Docela mě překvapuje, že člověk bydlící v paneláku běžně snídá s CEO Breitlingu
Mirek Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Kdyz jsem se díval kdo z bych virtuálních přátel ma Facebooku sleduje firstclass, tak me došlo, ze v reálném životě jdou to většinou lidi s podprunernym sebevědomím ne moc nervove vyrovnaní...., co dělají většinou finančního poradce, nebo jiné letadlo... Proste najednou to cely zapadá... Sent from my iPhone using Tapatalk Elis má podprůměrný sebevědomí a je nervově nevyrovnaná? Tak proto furt nosí ty nadprůměrný výsrřihy
l.adamek Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Jedno se mu nechat musi. Je to mistr slova. Jak dokaze prekrucovat, mlzit z polopravd a na zaklade toho nechat lidi "rozhodovat" je opravdu mistrovstvi.
michalval Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Zrovna jsem to taky lustroval, abych aspoň věděl, jestli je co závidět.Koukal jsem, že má tedy jedinou akciovku - vydavatelství - a poslední zveřejněné daňové přiznání, ze kterého to vypadá, že si opravdu vydělal spíš na ty Brajtlingeny než na Breitlingy.Existuje něco viditelného, co by svědčilo o jeho úspěších a bohatství nebo to jsou jenom jeho vlastní slova a obdiv jeho nohsledů?
martar Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Nic proti paneláku - znám hromadu úspěšných lidí, kteří na bydlení v panelu nedají dopustit - ale proč se potom chlapec fotí v rádobyluxusních kulisách s točitým schodištěm? Já z toho měl pocit loftu, nebo mezonetu... Ono je dost pravděpodobné, že breitlingy nejsou jediný jeho prohřešek. S bydlením to bude podobné, a kdoví, co by řekl expert na košile a další výbavu, kterou guru disponuje. Teda musím říct, že každý sice nějak musí začínat, ale pokud už se chytnul (jakože on se nepochybně chytnul), asi by měl na prvním místě začít nahrazovat všechny napodobeniny skutečnými originály... a k téhle ostudě nemuselo vůbec dojít. V každém případě je to pro mě aktuální vítěz soutěže Fejkonoš roku.
Denjl Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Tak Elis je uplne jiná kategorie :-D Elis má podprůměrný sebevědomí a je nervově nevyrovnaná? Tak proto furt nosí ty nadprůměrný výsrřihy Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník km.kmk Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Kdo je prosim Elis? Pro nas, co nemaji fakebook.
VitekB Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Kluci, pravda přece není důležitá . Jdu tam taky něco napsat. Ti jeho obhajovači jsou ale podle mě jeho tým. Poté se do toho zamíchají i jiní věřící, ale nejdříve se musí vytvořit převažující názor uctívající Guru PC.
Denjl Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Nahodou psal, ze nosí obleky a košile, ktery uz se nedají objednat, ale on ze si to zařídit umí.... tak to přece bude pravda, ne?:-D přece by nelhal, ne :-D Nic proti paneláku - znám hromadu úspěšných lidí, kteří na bydlení v panelu nedají dopustit - ale proč se potom chlapec fotí v rádobyluxusních kulisách s točitým schodištěm? Já z toho měl pocit loftu, nebo mezonetu... Ono je dost pravděpodobné, že breitlingy nejsou jediný jeho prohřešek. S bydlením to bude podobné, a kdoví, co by řekl expert na košile a další výbavu, kterou guru disponuje. Teda musím říct, že každý sice nějak musí začínat, ale pokud už se chytnul (jakože on se nepochybně chytnul), asi by měl na prvním místě začít nahrazovat všechny napodobeniny skutečnými originály... a k téhle ostudě nemuselo vůbec dojít. V každém případě je to pro mě aktuální vítěz soutěže Fejkonoš roku. Sent from my iPhone using Tapatalk
Micey Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Ze ja vim, kde se pan oblika? Foceno dnes na Harfe:)
Povidláček Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Ty bláho to je síla. Fakt, že jo. Pročet sem to celý, jak tady když to začlo tak na bůčku. A dost jsem čuměl, že mám mezi přáteli (439 lidí) 15 lidí (slovy PATNÁCT!!!) co tu sluníčkovou antinegativistickou sektu taky lajkujou. Scary Je to ale fakt mistr slova.
tano Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Tak to je vrchol, tady ze jsou zavistivci? Co to je za luzu tam u nich!!
sejkoram Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 skoro 40 mých "přátel" ho žere, a moje ségra mu v komentech přitakává sdílejte tu pavlovu fotku
VitekB Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Já 14 FC fanoušků a mám jen 195 přátel, z toho tak 25 nebudou Češi. Doufám, že to je věkem. Bohužel jsou mezi nimi i ti, kteří celkem úspěšně podnikají a nikdy bych to do nich neřekl. Asi nějaký omyl, protože jednoho mám za opravdu velmi inteligentní člověka. Psal jsem tam racionální komentář (ten se srovnáním času, který vynaložil na pomlouvání vs. pár minut na očištění; je mi ale jasný, že to na ně nezabere). Edit: tak jsem jednu asi svedl na pravou cestu . Ale byl to boj. Ti lidé ho opravdu fanaticky obhajují a vlastně se spíše snaží ten náš argument nějak znehodnotit. Je to pro ně snazší, než přijmout pravdu. Ještě by mě zajímalo, jestli skutečně studoval práva.Veřejnou databázi studentů ale bohužel asi nemá každá vysoká škola, škoda. Mohla by být ještě sranda.Edit2: a musím říct, že opravdu mistrně trefuje nadpisy/obsah článků (rakovina, rozchod,...). Bohužel se princip podobnosti dá ždímat do nekonečna. Za půl roku bude připravený odvetný projekt (žádný obecný kecy, ale tvrdá data, výzkumy, pokusy..), který všechny tyhle Restarty života/Firstclassy zadupe do země. Doufám, že až se mi dostane do ruky Ludwigův úspěšný Konec prokrastinace, objevím alespoň tam zdroje, které jsem náhodou odhalil.
tano Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Já 14 FC fanoušků a mám jen 195 přátel, z toho tak 25 nebudou Češi. Doufám, že to je věkem. Bohužel jsou mezi nimi i ti, kteří celkem úspěšně podnikají a nikdy bych to do nich neřekl. Asi nějaký omyl, protože jednoho mám za opravdu velmi inteligentní člověka. Psal jsem tam racionální komentář (ten se srovnáním času, který vynaložil na pomlouvání vs. pár minut na očištění; je mi ale jasný, že to na ně nezabere). Edit: tak jsem jednu asi svedl na pravou cestu . Ale byl to boj. Ti lidé ho opravdu fanaticky obhajují a vlastně se spíše snaží ten náš argument nějak znehodnotit. Je to pro ně snazší, než přijmout pravdu. Ještě by mě zajímalo, jestli skutečně studoval práva.Veřejnou databázi studentů ale bohužel asi nemá každá vysoká škola, škoda. Mohla by být ještě sranda.Vitku, hod sem dalsi jejich komunikaci, dik. Nemam FB.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.