Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já myslím, že extrém jsou ty jeho fake profily... To už je vážně nemoc. A nejvtipnější musí bejt to jak se odlogování, aby se přihlásil pod jinou identitou a sám na sebe reagoval :D :D :D

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Se od včerejška bavím, jinak z mých přátel ho 9 sleduje. Ale Casanova je dobrej, vyrazil do protiútoku. Vy pomlouvační neřádi, chudákovi škodíte a vůbec si neuvědomujete, jak ho posilujete a nesete:-)

Tak nám to vysvětli, když ses pasoval na  jediného mezi slepými? :lol2: 

Odesláno

Tak nám to vysvětli, když ses pasoval na  jediného mezi slepými? :lol2:

Tomu nerozumím. Snad si nemyslíš, že to co jsem psal nebyla ironie.

Odesláno

Už jsem si říkal, že s tímhle virtuálním přízrakem nebudu ztrácet čas, dneska na mě ale vyskočil jeho osobní fcb profil a fotka z loňska, která mě v tomhle kontextu fakt pobavila, hlavně ten její popisek... Jak on může vedět, jak fungují švýcarský hodinky? Pak čeští silničáři fungují asi tak, jak ty jeho Breitlingeny  :lol2:

post-14887-0-35874000-1431944531_thumb.jpg

Odesláno

...A nejvtipnější musí bejt to jak se odlogování, aby se přihlásil pod jinou identitou a sám na sebe reagoval :D :D :D

Asi má v pécéčku dva různé prohlížeče. Pak si může psát sám se sebou do alekujá

Odesláno

Podle mě je fejk samotnej pan Petr, protože kdo by se kur.va chtěl jmenovat Casanova?

http://objevit.cz/petr-casanova-firstclass-delam-srdcem-ne-pro-preziti-nebo-zisk-t43745

druhá otázka, odpoveď stojí za to :lol:

inak si myslím, že nebol dobrý nápad, mu posielať link na toto fórum, lebo ten dement to všetko číta (týmto ho pozdravujem...), nebolo by odveci vyblokovať tento topic pre neprihlásených

Odesláno

Dobry napad.

Odesláno

http://objevit.cz/petr-casanova-firstclass-delam-srdcem-ne-pro-preziti-nebo-zisk-t43745

inak si myslím, že nebol dobrý nápad, mu posielať link na toto fórum, lebo ten dement to všetko číta (týmto ho pozdravujem...), nebolo by odveci vyblokovať tento topic pre neprihlásených

Ono tady nebylo/neni dobrych vice veci, kterych se ten nimand hned chytl ( aspon dle postu *screenu* na jeho fbk) ... Tudiz, uz je jedno, zda-li k tomu prida o jeden negativni prispevek vic, nebo min ... 

Odesláno

druhá otázka, odpoveď stojí za to

Stejně jsem z té jeho odpovědi nepochopil proč se tak jmenuje. Ten text je až nesnesitelně bezobsažný a plytký, přiznávám že víc než polovinu jsem nedal, unudil bych se k smrti.
Odesláno

Povidláček: samozrejme môže, ale bolo by jednoduché ho vypátrať a prípadne zablokovať...keďže som sám bol roky adminom na podobnom fóre, tak viem, že admini a moderátori vidia aj prípadne skrytých užívateľov a dokonca vedia presne sledovať ich aktivitu, napr. v ktorom topicu sa nachádzajú

edit: Waya, áno, s tým súhlasím, ja som to našiel tak, že som hľadal informácie o jeho mene, inak som to nečítal

Odesláno

Já jsem byl nyní pracovně 10 dní v Keni, to jest 2x 9 hodin v letadle, a využíval jsem každou chvíli k přemýšlení, jak více ještě našim čtenářům pomoci, čím je potěšit. Stejně přemýšlí i další lidé ve vedení, byť je živí jiné aktivity. 

Vy jste fakt paka, on se pro nás může strhat  a vy na něj takhle vošklivě  :lol2:

Odesláno

A nefandíme si tak trochu? :) Jsme pro toho hochštaplera vážně tak důležití?

Par prispevkov dozadu som sa z tychto aktivit uskrmal ale uz sa nesmejem. Vidim ze su tu ludia co rozumeju fenomenu socialnych sieti a vedia ako lahko sa da ziskat i stratit popularita (a tym padom aj profit). Pochopil som ze vo fungovani pana Casanovu na FB su trhliny, prehresky a podfuky, ktore pri zverejneni mozu dramaticky spochybnit jeho posobenie a odhalit jeho fungovanie zalozene na podvodoch. Je nam jasne, ze staci spustit "delo pravdy" a jeho falosne kralovstvo sa rozsype ako domcek z karat. A urcite to je jasne aj jemu.
Odesláno

Par prispevkov dozadu som sa z tychto aktivit uskrmal ale uz sa nesmejem. Vidim ze su tu ludia co rozumeju fenomenu socialnych sieti a vedia ako lahko sa da ziskat i stratit popularita (a tym padom aj profit). Pochopil som ze vo fungovani pana Casanovu na FB su trhliny, prehresky a podfuky, ktore pri zverejneni mozu dramaticky spochybnit jeho posobenie a odhalit jeho fungovanie zalozene na podvodoch. Je nam jasne, ze staci spustit "delo pravdy" a jeho falosne kralovstvo sa rozsype ako domcek z karat. A urcite to je jasne aj jemu.

To by bylo fajn. Ale pro ty davy jeho fanoušků a fanynek by uznání jeho hochštaplerství znamenalo vzdát se svých nadějí na světlejší zítřky. A tak mu raději budou dál věřit a obhajovat jeho podvodné chování. Vždyť naděje je pro mnohé z nich to poslední, co ještě mají. Tak ji přece nezahodí. To už by si to pak mohli rovnou hodit.

Odesláno

To by bylo fajn. Ale pro ty davy jeho fanoušků a fanynek by uznání jeho hochštaplerství znamenalo vzdát se svých nadějí na světlejší zítřky. A tak mu raději budou dál věřit a obhajovat jeho podvodné chování. Vždyť naděje je pro mnohé z nich to poslední, co ještě mají. Tak ji přece nezahodí. To už by si to pak mohli rovnou hodit.

fanuskov mi je luto. Pochopenie ze naleteli a boli podvedeni je bolestne. A cim dlhsie si budu zakryvat oci tym viac to bude boliet. Ale nadej ostava stale, aj ked sa dostavi obrovske sklamanie z podvodu.
Odesláno

Myslim, ze ma porad dojem, ze jsme jen pubertaci co maji zalibu v hodinkach. Neuvedomuje si jak silna a mocna je tahle komunita lidi. Tlak vyvola jen dalsi tlak. Uvidime kam bude pan chtit zajit. Kazdopadne jsem za kazdeho clena, ktereho osoci a zautoci

Odesláno

Stejně jsem z té jeho odpovědi nepochopil proč se tak jmenuje. Ten text je až nesnesitelně bezobsažný a plytký, přiznávám že víc než polovinu jsem nedal, unudil bych se k smrti.

Skoro to vypadá, že to příjmení přijal, že to není jeho rodné příjmení. Zřejmě součást podnikatelského záměru, tohle jméno nezapomeneš  :cool02:

A taky se mi líbí, jak už ze sebe dělá skoro šlechtice. A taky opět potvrzuje, že zná všechny důležité lidi na světe  :cigar:

Odesláno

Asi budu blinkat....."časák si vydávám sám, je to lepší, než živit bandu lenochů"..... tak trumbelín není jen lhář, on je prolhaná chobotnice...asi...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...