Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ty jsi měl doma rychle :)! Pokud skeletony, tak ty Chronoswiss jsou super. Těším se na to, až jednou dospěji k tomu, že kašlu na všechny masovky a koupím si takovou hodinařinu. Gratuluji k nim :-)!

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak ses dočkal.:) Jak je to dlouho, co jsme se bavili, že bys chtěl nějaké skeletony. 5 - 6 let?

Odesláno

Ano musíš k nim prostě dospět a dosbírat se k nim. Kolik jsi měl před temito HODINKAMI šídítek ?

Gratuluji

Odesláno

Tak ses dočkal.:) Jak je to dlouho, co jsme se bavili, že bys chtěl nějaké skeletony. 5 - 6 let?

Přesně tak, máš neuvěřitelnou paměť :-)

nakonec jsem se rozhoupal :-)

Odesláno

Ano musíš k nim prostě dospět a dosbírat se k nim. Kolik jsi měl před temito HODINKAMI šídítek ?

Gratuluji

Čoveče bylo cestou pár věcí, které bych teď už nekoupil (bondovky, Breitling Avenger, Breitling B-2, Zenith Defy.. pár, co ještě mám, ale nenosím - Bell Ross, Eberhard Temerario).

Ale člověk nikdá neví, třeba za rok půjdou do světa, ale jako drobet extravagantnější oblekovky jsou super, ne? :-)

Odesláno

Budou muset na kúru k Davidovi a Mechanovi, možná na lehčí renovaci lunety.. Takže jakmile budou zpátky, něco vyfotím :-)

Odesláno

Moc pěkné,na jak velké ruce je budeš nosit?Řemen necháš původní nebo už máš nějaký vyhlédnutý?

Už je na cestě hnědej krokouš, ale řešit to budu, až se vrátí z úzdravné kúry..

Pazouru mám tak nějak normální. Unesu 38 mm až 47 :-)

Odesláno

vždy jsem si přál skeletony, už mě to ale pustilo :)

jinak moc krásný domeček plný koleček, gratuluji!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...