Jeremy Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Ahoj, tak postuju snímek svojí manželky s obsahem balíčku z celnice :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Tak ty jsi měl doma rychle ! Pokud skeletony, tak ty Chronoswiss jsou super. Těším se na to, až jednou dospěji k tomu, že kašlu na všechny masovky a koupím si takovou hodinařinu. Gratuluji k nim :-)!
People Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) toto rozhodne nie moj salok kavy a ani mojej priatelky, v kazdom pripade gratulujem a nech robia radost. Upraveno 6. února 2013 uživatelem People
Henatko Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Nádherný pohled když strojek pracuje (lepší jak foto) , okamžitě jsem musel kouknout na video "v akci" Samozřejmě gratulace
Kat251 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Moc pěkný :-) Sice bych je neměl kam unosit, ale jsou moc...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Tak ses dočkal. Jak je to dlouho, co jsme se bavili, že bys chtěl nějaké skeletony. 5 - 6 let?
bandicoot Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Ty 4 cifry tomu davaj stavu. Parada.
SCIFI Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Fakt jsem se těšil na fotky. Jsou krásný a asi na dlouho tady jediný. Doufám že bude víc fotek i video. Gratuluju
long Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Ano musíš k nim prostě dospět a dosbírat se k nim. Kolik jsi měl před temito HODINKAMI šídítek ? Gratuluji
Kazaam Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 tak na tohle musím mít člověk koule...gratulace
Jeremy Odesláno 6. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Tak ses dočkal. Jak je to dlouho, co jsme se bavili, že bys chtěl nějaké skeletony. 5 - 6 let?Přesně tak, máš neuvěřitelnou paměť :-)nakonec jsem se rozhoupal :-)
Jeremy Odesláno 6. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Ano musíš k nim prostě dospět a dosbírat se k nim. Kolik jsi měl před temito HODINKAMI šídítek ? Gratuluji Čoveče bylo cestou pár věcí, které bych teď už nekoupil (bondovky, Breitling Avenger, Breitling B-2, Zenith Defy.. pár, co ještě mám, ale nenosím - Bell Ross, Eberhard Temerario).Ale člověk nikdá neví, třeba za rok půjdou do světa, ale jako drobet extravagantnější oblekovky jsou super, ne? :-)
Jeremy Odesláno 6. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Budou muset na kúru k Davidovi a Mechanovi, možná na lehčí renovaci lunety.. Takže jakmile budou zpátky, něco vyfotím :-)
Kairos Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Moc pěkné,na jak velké ruce je budeš nosit?Řemen necháš původní nebo už máš nějaký vyhlédnutý?
Jeremy Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Moc pěkné,na jak velké ruce je budeš nosit?Řemen necháš původní nebo už máš nějaký vyhlédnutý?Už je na cestě hnědej krokouš, ale řešit to budu, až se vrátí z úzdravné kúry..Pazouru mám tak nějak normální. Unesu 38 mm až 47 :-)
Daemonultimate Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Gratuluju k super hodinkám a na skeletony úžasně přehlednejm.Sledovat oživlou strojovnu musí být super.
Arthur N. Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 vždy jsem si přál skeletony, už mě to ale pustilo jinak moc krásný domeček plný koleček, gratuluji!!!
Bert Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Obrovská gratulace. Není moc co dodat. Evidentně správná volba vyzrálého chronomagora. Moc se mi líbí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se