Přejít na obsah

NEJOŠKLIVĚJŠÍ HODINKY!

rafficek

Doporučené příspěvky

VS napsal:
  kojan napsal:

Hezké. Ukazuje to taky čas? :) Ale tohle bych nepovažoval za ošklivé. Spíš ukázka mistrovství hodináře.

Je to tak ošklivé až je to krásné! :) Néé je to pěkná "mašinka" ! Musím před těmi hodináři smeknout! Ale dopátrat se v rychlosti kolik to ukazuje hodin by byl asik problém! :o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Stefan napsal:
Až na ty růžový mi většina přijde vcelku v pohodě. A zrovna ty třetí zhora jsem už někde viděl. Mám pocit, že si je někdo dělal doma sám, ale možná se pletu.

Aa, nejaký Donald Corson. Ručná výroba s využitím určitých dielov z ETY.

Odkaz ke komentáři

těch CORUM bubble bych se opravdu nebál, mě jsou velice simpatické, myslím, že právě o takové reakce šlo i výrobci, někdo si je zamiluje a někomu se prostě nelíbí. Ale v tom je jejich kouzlo, alespoň myslím.

Odkaz ke komentáři

Lovap napsal:
  Stefan napsal:
Až na ty růžový mi většina přijde vcelku v pohodě. A zrovna ty třetí zhora jsem už někde viděl. Mám pocit, že si je někdo dělal doma sám, ale možná se pletu.

Aa, nejaký Donald Corson. Ručná výroba s využitím určitých dielov z ETY.

Díky za nápovědu, pamatoval jsem si ty hodinky teda dobře. Tady je komplet ta výroba: http://web.ticino.com/dcorson/watch/index.html

Odkaz ke komentáři

grga_pitic napsal:
Podobne delal h. winston.....s nejakym hodinarem na jahoz jmeno si ted nevzpomenu....

No, právě že s Baumgartnerem z Urwerku - byl to tuším Opus 5. Rozhodně bych ale neřekl, že jsou nepřehledný a rychlá orientace je jenom otázka zvyku. Mít na ně, tak si je klíďo pořídím...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...