Návštěvník Kamil Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Tak tyto se rozhodně nehodí do sekce Nejošklivější hodinky. Použili všechny základní matematické operace, to se mi líbí. Faktoriál mě dostal... :-) Hodiny jsou skvělé, kdes je viděl/koupil? Taky se mi líbí. Co je faktoriál, to je to označení 5ti hodin? A taky 7 hodin nějak nemůžu přečíst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Taky se mi líbí. Co je faktoriál, to je to označení 5ti hodin? A taky 7 hodin nějak nemůžu přečíst... Faktoriál je operace značená vykřičníkem - např 3! = 3x2x1= 6, 4!=4x3x2x1=24 atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Taky se mi líbí. Co je faktoriál, to je to označení 5ti hodin? A taky 7 hodin nějak nemůžu přečíst... Čárka nahoře značí zaokrouhlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Faktoriál je operace značená vykřičníkem - např 3! = 3x2x1= 6, 4!=4x3x2x1=24 atd.. Takže odmocnina má přednost před vykřičníkem. Čárka nahoře značí zaokrouhlení. Tak to se mi moc líbí! Taky by mě zajímalo, kde se dají koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Takže odmocnina má přednost před vykřičníkem. Radši bych negeneralizoval, v tomhle případě je to jasný, protože ten ! už není pod odmocninou, ale když naklepu do kalkulačky odmocnina, 9 a ! za sebou, vyhodí to odmocninu z 9! (~602.4) Ty hodiny taky žeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vana Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Kde se daj sehnat? Jsou fakt parádní, viděl bych je pověšený nad postelí, třeba se mi budou zdát matematický sny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Dovolím si jednu otřepanou frázi z aukra: Luxusní hodinky, jen pro znalce: U těch mě fascinoval ten titanový tah: A to stačí, dobrého po málu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro:) Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Tenhle pejsánek je roztomilej:))) dobrá pouť) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 budu se snažit zjistit puvodce fota, dostal jsem to od kámoše, ví že jsem na to ulítlej , tak mi občas něco pošle. Ale bojím se že to budou nějaké jen reklamní . . . nicméně zapátrám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Faktoriál je operace značená vykřičníkem - např 3! = 3x2x1= 6, 4!=4x3x2x1=24 atd.. Iba doplním že 0! je 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garfield Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Vzácný ručně malovaný ciferník, jen pro opravdového znalce (... z Aukra) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Něco jim k dokonalosti chybělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 O miliony let později: v roce 1980 byl glam rock na svém vrcholu, kapely jako POISON a WHITESNAKE dominovaly na rozhlasových vlnách. Inspirovaly tak celé řady nových ?hair spray? kapel, které si ale neuvědomily, že díky jejich sprejům do vlasů, které vypouštěly do ovzduší, se narušila ozónová vrstva nad Antarktidou. Během pár let se tak díky nadměrnému slunečnímu záření rozpustily ledovce a GWAR byli konečně volní.. pocuvas whitesnake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PigyCZ Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 ted jsou dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Tenhle pejsánek je roztomilej:))) dobrá pouť) To ale není čistá rasa, jenom kříženeček Chronoswiss a Swarovski. Velmi vhodný pro Srstku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 Viktore, Pigy: vulvography patří do jiného fóra. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2007 Iba doplním že 0! je 1 Ano, to je přesně to, co na matematice nesnáším. Museli si odvodit faktoriál nuly, aby jim to doslova vyšlo. Celá kombinatorika by jinak nefungovala. Chudák Kombinační číslo, to by pak mohla být i limita vedoucí k nekonečnu... :-) Pro upřesnění. Proužek nad číslicí 9 (na pozici 7, tam je .9 a ten proužek) neznamená zaokrouhlení, ale opakování neboli periodičnost, čili neukončený rozvoj. A toto je také jediné místo, které je matematicky špatně. Samozřejmě po zaokrouhlení je to 7 (mimo jiné znak zaorouhlování je = s tečkou nad rovnítkem), ale skutečné číslo je 6.999999999999 do nekonečna. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.F. Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2007 Ano, to je přesně to, co na matematice nesnáším. Museli si odvodit faktoriál nuly, aby jim to doslova vyšlo. Celá kombinatorika by jinak nefungovala. Chudák Kombinační číslo, to by pak mohla být i limita vedoucí k nekonečnu... :-) Pro upřesnění. Proužek nad číslicí 9 (na pozici 7, tam je .9 a ten proužek) neznamená zaokrouhlení, ale opakování neboli periodičnost, čili neukončený rozvoj. A toto je také jediné místo, které je matematicky špatně. Samozřejmě po zaokrouhlení je to 7 (mimo jiné znak zaorouhlování je = s tečkou nad rovnítkem), ale skutečné číslo je 6.999999999999 do nekonečna. :-) Omyl v matematice platí, že čísla mezi než nelze vložit reálné číslo, jsou shodná. Tedy 6.9 per. = 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2007 (upraveno) Na přímý příkaz Pepína65 vkládám tyto luxusní Letecké hodinky pro žhavé zájemce přidávám odkaz s možností si je zakoupit: http://www.aukro.cz/item230004560_hodinky_...ovane_nove.html Upraveno 26. srpna 2007 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 27. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2007 Na přímý příkaz Pepína65 vkládám tyto luxusní Letecké hodinky pro žhavé zájemce přidávám odkaz s možností si je zakoupit: http://www.aukro.cz/item230004560_hodinky_...ovane_nove.html To je niečo pre midlocha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se