sibirnaya Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) V 8. 2. 2013 v 11:44, Josef01 napsal: To by me Honzo zajímalo jaké definitivní, možná JLC? musi mit vse, co potrebuju, tudiz min 100M WR, GMT a BigDate Upraveno 8. února 2013 uživatelem sibirnaya
Cyber Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Spokojený ne, ale pokud jen jedny a žádné jiné, tak DSSD !
Josef01 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Ovšem DSSD vyrobeny na zakázky ve zlatě
Návštěvník Kamil Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 V 8. 2. 2013 v 11:52, sibirnaya napsal: musi mit vse, co potrebuju, tudiz min 100M WR, GMT a BigDateMáš to popletený! Big Date není lupa na sklíčku. Možná u Rolexu to tak berou. Potřebuješ 39-55-43-03-14.
vrcan Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Honzo, mna zase naopak big date rusi (a nehovoriac o kyklope, to bol dovod predaj date subov) a GMT este viac, ale som rad ze niekto to pouziva Ale DSSD ako jedine hodinky by som prijal vsetkymi desiatimi... Zatial som najspokojnejsi s bronzovymi armidami, este ziadne hodinky som nenosil tak casto ako tieto, vpodstate stale, ten bronz ma ozaj bavi, po 2-3 tyzdnoch nosenia patina chytila tu spravnu farbu a intenzitu. Posobia velke, nosia sa ako male, citelnost a lumi vyborna, presnost -2sec denne nech ich na noc polozim akokolvek, poriadne zaoblene hrube sklo... mozem menit remene ako paneraista.... parada... Jedine co ma stve su indexy na diale, ja mam tak rad vystupene kovove...
instant Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Boa, kacirske vlakno o monogamii a diskutuju v nom vrcan a sibir. Konecne piatok ako sa patri.
vrcan Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Insant a sibir, ked pojdete do BA na nejaky minizraz napiste mi niekto pls, to uz snad bude aj Enzo handbuild (uz je konecne od soboty na ceste) a tiez Olivier bronze, snad... A armida na ruke
Dee Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Podle mě se nejde dostat pod 4 kusy, 1 oblekovky, 1 potápky (na volný čas v létě), 1 pilotky na volný čas (v zimě) a jedny G-Schocky/Seika 5 na sporty a na chalupu... Pokud bych měl mít jen jedny jediné od teď až do konce, tak by to byly buď LLD, RLX GMTII, nebo IWC Pilot Chrono. A k tomu G-Shocky.
m.n. Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že GMT IIc + G-Shocky úplně stačí...
vrcan Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Mne stacia jedny hocake diverky na vsetko, aj do obleku (co si dam len raz za cas aj tak). No dobre, na tazku pracu, nejake krompacovanie, alebo na sport by sa gshocky hodili ale asi by som si take uz na ruku nedal...
instant Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 ja by som to vedel zredukovat tak na 4ks, keby to muselo byt: 1.daily beater /MM300/2.oblek /Snowflake/3.odolný outdoor /SBDX011/4."nieco do baru ku kvietkovanej koseli" /C-S Pirata, Gefica atd / ale keby museli byt len jedny - napr. pod hrozbou hrdelneho trestu - tak GMT; GS, Airmany. kludne aj Rolex, tie su naozaj vydarene.
hejdik Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Když nepočítám svoje Casia ,které mám vyloženě na kolo,nebo jinej sport,tak se dá řící,že jsem byl do teď "mužem jedněch hodinek".Vždy jsem si vybíral universály.Nicméně v současnosti již vyhlížím o co bych si přilepšil,protože jsou speciální situace,kdy se i universály moc nehodí.Tudíž teď vybírám něco k obleku. Ale i tak se dá říct,že bych pouze se současnými hodinkami uměl žít.Zajímavé je,že vždy jsem byl i stěmi jedněmi o kterých jsem si myslel že mi na dlouho budou stačit,s něčím nespokojen a to mě hnalo k dalším.Teď už ty "prozatím pravé" mám a nic mě dál moc nežene.Zkrátka jsem teď celkem uspopkojen.Ale další přijdou již brzy...jen vymyslet které
sashator Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Prakticky celý rok chodím oblékaný pořád stejně a donedávna jsem si taky myslel, že ideální stav je mít od všeho jeden kousek (diversky, pilotky, oblekovky, chrona,...). Pak jsem ale zjistil, že je to všechno jinak- oblekovky nepotřebuju, pilotky vlastně taky ne, jediné co potřebuje ke štěstí je mít polovinu produkce Omegy . Ne, teď vážně- jedny hodinky mi prostě nestačí a bojím se že nikdy ani stačit nebudou. Takový můj ideál jsou 4kousky a z toho jedny opravdu otloukánky, více bych neunosil ani kdybych měl čtyři ruce
Filip.J Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) Ještě v tom nemám úplně jasno, ale momentálně vlastním: 1) Orient Ray pro EDC a kancldiving - ty můžu přehazovat na tah nebo na strap, v práci se všichni oblékáme do džín a triček nebo casual košilí, k tomu pasují dobře2) Primky kal. 68 - na řemeni od Zrna jako vintážky, na tmavším a lesklejším Hirschovi mi fungují i jako oblekovky3) Seiko 5 Military - na zeleném NATO strapu na ven4) G-Shock Mudman - zjišťuju, že je nepotřebuju Tak si říkám, že se třemi hodinkami si připadám celkem spokojený, ale s jedněmi nevím, to bych asi dlouhodobě nezvládl... Edit: Jo, dokud jsem nevlezl na Chronomag, fungoval jsem 10 let s jedněmi kovovými Timexy Indiglo (styl á la potápky s nepohyblivou, i když číslovanou lunetou) na tahu - ale taky jsem si to tolik neužíval... Upraveno 8. února 2013 uživatelem Filip.J
ASV Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Asi jak kdo, já bych s jedním kusem nevydržel Některé mám do práce, jiné pro volný čas, další na sport, a některé pro radost, Jedny mě přijdou málo:suicide_anim:
shag Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 S jednymi sa da vydrzat.... kym cakas na kuriera :-)
skalis Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Ja si to dokazu predstavit v pohode. Nekolik takovych hodinek je, co by mi stacily jako jeden univerzalni kus.
sharz Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Nie som zarytý Chronomagor, ale hodinky mám rád a považujem ich za niečo viac, ako doplnok. Radím sa k tým, ktorým stačí mať jedny hodinky. Som rád, keď svoje T-Touche môžem použiť, tak ako v práci, pri spoločenských akciách, ako aj na turistiku. Jednoducho jedny hodinky na všetko, využité naplno. Samozrejme, minimálne každý druhý rok ich obmieňam.
Chosef76 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Jedny hodinky ? Jedna žena ? Nemožné.
railmaster Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Teoreticky by sa dali nájsť jedny... Cenove nie veľmi drahé, s dostupným servisom, automat alebo quartz, trojrúčkové s dátumom a aspoň 100 m WR. Napadajú ma Seiko divery, najlepší pomer cena/výkon má Sumo. Ešte by som zvažoval TH Aquaracer, Bondovky, niečo od Sinn, B. Superocean alebo R.Submariner. Každému podľa jeho vrecka, vkusu a dostupného servisu. Vyberal by som len zo spomenutých hodiniek ak by som mohol mať len jedny. A Sumo si určite raz kúpim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se