honza71 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Vážení spolupostižení, obracím se na vás v naději, že zde zazní nějaký "zásadní" argument, který mi pomůže v rozhodování.Prodat GP Sea Hawk už zkouším hodně dlouho, to není žádné překvapení.Mám v těch hodinkách blokovaný téměř celý hodinkový budget, takže pokud chci něco nového, musí tyhle z domu.Co je však u mě nové, je touha koupit si Rolex Explorer II 40mm, černý ciferník.Mám do toho jít, nebo požádat o měsíční BAN s nadějí, že vychladnu ? Tak prosím, argumenty na stůl. P.S. Pokud se dokážete zdržet vyjádření typu vole, jitrnico atd. , budu vám vděčný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Ty GP jsou pro tebe uz ztraceny. Droiv nebo pozdeji je prodas, uz ses s nima psychicky rozloucil. Takze prodej a spln si dalsi sen.....nebo choutku.......nebo cokoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyril Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Někde si je na pár dní puč a uvidíš. Mě moje Explorery II vydržely pouze pár dní. Ale pravda, byly to větší, 42mm. Vadila mi špatná odečitatelnost času, díky proporčně nevyváženým ručkám. Mercedes na malé, tlustá GMT a s vteřinovkou a minutovou ručičkou v jednom místě a čase se potkavší...,to bylo na mě prostě moc. Možná mají ty 40mm jiné poměry ruček. V každým případě jsou příjemně mrňavý na ruku a bude to dobrá alternativa k Sinn a PAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 ak potrebujes druhu casovu zonu tak si ich kup, ak nie tak si ich nekup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Když potkám chlapíka s jakejmakoli GP, řeknu si: Hm, pán je znalec. Když potkám chlapíka s jakejmakoli Rolex, bude pán Japonec, Číňan nebo pozér. Čest zdejším deseti výjimkám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panedge Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Tak zrovna za Explorery mi to prijde jako hodne blbej napad,vyuzies GMT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremy Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Hele je to jako se zaměstnáním - jakmile se člověk jednou koukne na jobs.cz, stejně do roka odejde.Tj. slev, zbav se jich ASAP a kup si něco pořádnýho. :-) Klidně rolády, jsou fajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brownwld Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Já bych prodal GP, ale koupil určitě něco jiného než EXPy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 schvalne kolko sa tu za psoledny mesiac/rok premlelo v predajnom vlakne GP? (okrem tvojich)... mam za to ze ziadne........ a kolko sa tu premlelo rolad? len za posledny tyzden snad troje..... z toho si lahko dovodis ktore su exkluzivnejsie Bud rad ze mas ruku aby si unosil GP a kasli na RLX.... tie tu ma alebo mal tu uz doslova kazdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Když potkám chlapíka s jakejmakoli GP, řeknu si: Hm, pán je znalec. Když potkám chlapíka s jakejmakoli Rolex, bude pán Japonec, Číňan nebo pozér. Čest zdejším deseti výjimkám.+2 .... naprosto se ztotožńuji - GP není pro ........ (ti druzí) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Klidně jdi do Rolex a když nebudou časem vyhovovat, můžeš pořídit Sea Hawk II nebo můžeš udělat KOMPROMIS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
misoo Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 ved si sam v prvom prispevku odpovedas... drzim palce pri predaji, snad sa coskoro predaju a kupis si co chces. je to jednoduche... Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 Pánové děkuji vám všem za názory.Každej jeden mi přijde logickej a jasnej. Ale co mám dělat s tím, že jsou navzájem (tak 50/50) neslučitelný ? Jsem v podstatě šťastnej člověk, když se můžu zabývat tím, jestli budu "frajeřit" s takovejma nebo makovejma hodinkama, ale hlava mě z toho bolí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dlubix Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Jdi do toho, vim co rikam. Mrkni se ale spis po subech nebo gmt, nez po expech. Edit: ale na druhou stranu... proc ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosef76 Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Zdá se, že jsi rozhodnutý prodat GP, nejspíše se jich tedy zbavíš. Rolex je sice masovka, ale to má mnoho důvodů...a právě proto si je koupíš. Moc nad tím už nepřemýšlej, kup si Expy II a užívej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chumpus Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Honzo, prosímtě, nedělej kraviny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 Honzo, prosímtě, nedělej kraviny... Děkuji Ti kamaráde, že jsi se mě zastal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Honzo, všichni dělají, jako když zabíjíš dítě. Takové hodinky (GP) si přece můžeš koupit vždycky, když se ti po nich bude stýskat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosef76 Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Honzo, všichni dělají, jako když zabíjíš dítě. Takové hodinky (GP) si přece můžeš koupit vždycky, když se ti po nich bude stýskat.... Pepo, začínám mít z Tebe komplex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 jak to, něco jsem provedl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.