Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dají se v této cenove relaci sehnat nějake 10atm. automaty? Je to dost omezené kvůli ceně, ale pořád lepší než qvartz festina co mám na ruce a které jsem tam mít nemusel, kdybych toto fórum našel o par měsíců dříve;-)

Odesláno

Docela se mi líbí Vostok K3, jen nevím jak je to s kvalitou u těchto hodinek. Na azwatch.cz jsou jeste nejake-AM, ale tato značka mi nic neříká. Seiko 5 sport atlas taky nevypadaji zle, ty ale budou vážit půl kila

Odesláno
  siki napsal:
Seiko 5 sport atlas taky nevypadaji zle, ty ale budou vážit půl kila

No však to je dobře :D

Odesláno

A muzou se pouzivat pri sportu takove automaty? Kdysi jsem mel QaQ- qvart,coz by meli byt odolnejsi. Byl to chronograph a po tydenni cyklisticke ture jim upadly rucicky u tech malych budiku:-)

Odesláno

Mám Vostok K3 i 2ks Seika 5 Sport. S oběma, respektive třema, jsem spokojen. Jen u Vostoků jsem škrábl sklíčko, je malinko vypouklé. Seika ho mají rovné a luneta má ještě maličko zvýšený okraj. Jinak Seika váží 143g.

Odesláno
  typograf napsal:
Třeba tyto Orienty do 200 m. V normálním obchodě za 4400 i míň. Jsou modré nebo černé.

V Brně 3960 Kč, v Olomouci 4180 Kč. Takže ceny slušné:-).

Odesláno

Seiko případně Poljot a Orient. Možná, že Vostoky nejsou špatné hodinky, nemám zkušenost, ale hodně lidí už tu řešilo hodně problémů s Vostoky.

Odesláno

Seiko - výborný poměr cena/kvalita

Teď nosím Seiko Divers a jsem maximálně spokojenej.

Tady na foru seženeš jistě pěkný kousky. Taky bych zvažoval Samuraje, vždycky, když je tu někdo nabízí, tak mě svrbí ruka.

Jenže mým cílem jsou chronografy nejaké renomované značky.

Odesláno
  Jeňa napsal:
  typograf napsal:
Třeba tyto Orienty do 200 m. V normálním obchodě za 4400 i míň. Jsou modré nebo černé.

V Brně 3960 Kč, v Olomouci 4180 Kč. Takže ceny slušné:-).

ac automaty neshanim do 5k neshanim, libi se mi Omegy Seamaster Professional... a ty Orienty jim jsou docela dost podobne :-P

to mi zase nekdo nasadil brouka do hlavy, chjo

edit: skoda jen, ze neni safirove sklicko :(

Odesláno

S Vostoky K3 jsem byl naprosto spokojený, dokud jsem s nima nekřápnul, pak začaly potíže, servis dovozce je bídný.

gandalf napsal:
Sice je to trochu nad limit, ale není to moc. Mám hodinky téže značky a jsem spokojen /10 Atm/http://cgi.ebay.de/Luxus-UHR-ROBERT-POSEIDON-gruen-Swiss-Made-MEDIUM-39-mm_W0QQitemZ110099250240QQihZ001QQcategoryZ93182QQrdZ1QQcmdZViewItem

Bál bych se toho, swiss made robert ? :D

Odesláno

Seiko Monster jsou fajn, o jejich odolnosti není pochyb a vypadají jako hodinky na sport a volný čas opravdu dobře (nedávno jsem je kupoval pro bratra).

Vostoků K-3 bych se taky nebál. Nosím je kromě několika příležitostí, kdy jsem provětral společenštější hodinky, od loňského září, rozhodně je nešetřím a kromě dvou škrábanců na sklíčku způsobených mou nešikovností a vlasových škrábanců na kovovém tahu vzniklých používáním to na nich nezanechalo stopy. Denní odchylka je stabilních +11 s. Jako plus u mých modrých beru hezký plastický ciferník. Za tu cenu to samozřejmě není Seamaster, ale zpracování nemůžu nic vytknout. Příspěvky o problémech s V-E jsem taky zaznamenal, ale týkaly se jiných modelů, jestli si dobře vzpomínám. Ve výsledku jsou to slušné hodinky s výborným poměrem cena/výkon, stejně jako mnohé Seiko, Orient nebo Poljot.

Odesláno

V-E K3 bych se vůbec nebál, jen na sport raději volím Seiko monster. Mají zapuštěné sklo pod lunetou, což se při sportu docela hodí :o

Odesláno
  chose napsal:
S Vostoky K3 jsem byl naprosto spokojený, dokud jsem s nima nekřápnul, pak začaly potíže, servis dovozce je bídný.

gandalf napsal:
Sice je to trochu nad limit, ale není to moc. Mám hodinky téže značky a jsem spokojen /10 Atm/http://cgi.ebay.de/Luxus-UHR-ROBERT-POSEIDON-gruen-Swiss-Made-MEDIUM-39-mm_W0QQitemZ110099250240QQihZ001QQcategoryZ93182QQrdZ1QQcmdZViewItem

Bál bych se toho, swiss made robert ? :D

Jedná se o německou hodinářskou značku, zkus www.robert-uhren.de

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...