MaxT Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Poté, co jsem se bezúspěšně pokoušel koupit hodinky Panerai zde na fóru a posléze u českých A.D. vyrazil jsem v pondělí do Wempe ve Vídni. Toto fórum jsem pročítal vcelku důkladně a zaujala mne často velmí dobrá zkušenost zdejších členů s výše zmiňovanou firmou ale v Drážďanech. Nevím, zda li nepůsobím dostatečně hoch a nebo zda li jim mých 6 tisíc Ojro bylo málo, faktem ale je, že to z jejich strany žádná hitparáda nebyla. Uznávám, že 45 minut před zavíračkou.Zatím jsem hodinky kupoval 1X v Carollinum a několikrát v Deal Ostrava. V podstatě týden před Vídní jsem byl nakupovat právě v Deal. A mohu naprosto zodpovědně prohlásit, že nebýt faktu, že některé mnou žádané značky nevedou, nikdy bych už neměl důvod jezdit jinam. V dealu mi nutí vždy kafe, vodu, šampáňo, koňak, prostě na co si vzpomenu. U Wempe nám nenabídli ani vodu. O soukromí popisovaném v Drážďanech a zažívaném v Ostravě také nemůže být řeč. V Dealu mi vždy nabídnou velmi slušnou cenu. Když jsem se u Wempe dotázal na slevu a to až potom, co mi bylo jednání o slevě nabídnuto z jejich strany mailem, pán mi řekl, že mi z 6.000,- sleví 100 Eur. Když jsem mu řekl, že si myslím, že by to mělo být více, vcelku arogantně opáčil ať si tedy jdu na Brunnerstrasse, kde prodávají ojetiny.Kdyby mne netlačil čas a nebyl bych magor který ty hodinky hrozně chtěl, poslal bych jej víte kam. S těžkým srdcem jsem tedy s cenou souhlasil. Pan šéf to na závěr dorazil zcela. Když chtěl mé nacionále kvůli faktury a zjistil, že jsem čech, nabídl mi slevu dalších 100 Eur ať prý nemám ve Vídni hlad. No, přeji vám lepší zacházení.
Josef01 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Hm pěkný, to bych ho poslal i s hodinkama do prde.le....
shag Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Mal si ich tam podusit este hodinku a potom odist.
MaxT Odesláno 27. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2013 V 27. 2. 2013 v 22:39, Josef01 napsal: Hm pěkný, to bych ho poslal i s hodinkama do prde.le....Věř mi, že chuť jsem měl obrovskou. Bohužel, touha vlastnit Panerai byla větší. Faktem ale je, že tu potupu stále cítím. No alespoň vím, kam už nikdy ne. On je tam taky Bucherer a jsou mnohem větší. Bohužel ani oni stejně jako Carollinum či Azra mnou požadované modely neměli. A z Drážďan mi za 14 dnů pro jistotu neodpověděli vůbec. Wempe never more.
Cyril Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Docela smutny pocteni...By me zajimalo, jakym jazykem jsi s nim komunikoval. Ze nepoznal ze jsi cech. Anglicky, nemecky nebo rakousky? Pan bud nebyl hmotne zainteresovan, nebo na tobe bylo videt, ze je moc chces. Kdyz s tebou komunikovali pres mail, preci museli vedet tvoje jmeno a misto. Kdyz si s nekym pisu, tak se predstavim, napisu odkud jsem a podobne. To vypada, jako by v tom ksefte spolu moc nemluvili...
MaxT Odesláno 27. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2013 V 27. 2. 2013 v 22:52, Cyril napsal: Docela smutny pocteni...By me zajimalo, jakym jazykem jsi s nim komunikoval. Ze nepoznal ze jsi cech. Anglicky, nemecky nebo rakousky? Pan bud nebyl hmotne zainteresovan, nebo na tobe bylo videt, ze je moc chces. Kdyz s tebou komunikovali pres mail, preci museli vedet tvoje jmeno a misto. Kdyz si s nekym pisu, tak se predstavim, napisu odkud jsem a podobne. To vypada, jako by v tom ksefte spolu moc nemluvili...No mluvil jsem anglicky a německy. Oboje asi blbě, ale anglicky nejspíše lépe než on a proto jsem si vypomáhal školní němčinou.A mailem jsem komunikoval patrně s nějakou asistentkou. Pán se tvářil jako šéf krámu. Když jsem vstoupil, uvítala mne nějaká dáma, té jsem řekl, že jsem jim ráno psal mail a ona řekla že zavolá šéfa.Pak jsem už mluvil jen s ním. Problém byl, že mne tlačil čas. Když jsem vstoupil, bylo 17.15 a než mi donesli dvoje hodinky z kterých jsem vybíral, bylo půl. O ceně jsme začali mluvit až tak ve třičtvrti na šest a pán věděl, že jsem přijel speciálně kvůli nim.
sureshot Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 po takomto jednani si kupit u nich hodinky nebolo moc rozumne....minimalne by som si vyziadal kontakt na nadriadenych.
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 0:08, sureshot napsal: po takomto jednani si kupit u nich hodinky nebolo moc rozumne....minimalne by som si vyziadal kontakt na nadriadenych.No nerozumným bych spíše nazval fakt, kdybych po 14 dnech opravdu usilovného shánění a 300 Km se otočil a odejel bez nich. Spíše bych to nazval nepříjemným. Navíc je to zkušenost, díky které vím kam už ne. Problém je v tom, že sehnat modely Panerai které jsou žádané je takřka nemožné. Oslovil jsem oba AD u nás, 5 AD v Německu a 4 AD v Rakousku. Žádal jsem buď 312, 359 a nebo 351. Dva vůbec neuznali za vhodné odpovědět, další odpověděli že nemají ani jedny. U Wempe měli 359 a 351 a na živo jsem zjistil, že se mi hnědý ciferník u 351 nelíbí. V Carollinu mě dali do pořadníku a řekli že to může trvat měsíc, ale třeba taky 4 měsíce. Samozřejmě pár kusů nabízejí také různí překupníci na Chrono 24, ale tam jsem neměl odvahu. Takže nakonec mi stejně nic jiného nezbývalo. Ale ano, nikdy tam už nic nekoupím.
CEGY Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Ta hláška, že jsi Čech a sleva 100? na jídlo je na mail nadřízenému se stížností na toho kkta.
Daemonultimate Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 (upraveno) No to jsem snad neměl ani číst.Asi by mě vyvedli,zavřeli a už nikdy nepustili. Upraveno 28. února 2013 uživatelem Daemonultimate
Vit Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Chování obchodníka je nechutné, ale hlavně že hodinky už máš. Nenech si tímto pokazit radost.Sehnal bych si někde email na vedení a celý příběk bych jim popsal.
Josef01 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Hlavně jestli mají ve Wempe takové slevy, tak to fakt dělám dobře, že kupuju u nás....
montemar Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 [quote name='Vit' timestamp='1362034978' post='90248Sehnal bych si někde email na vedení a celý příběk bych jim popsal. to jsem jednou udelal. kupoval jsem v rakousku triko s krokodylem. pozadal jsem v kabince o mensi velikost a pani mi normalne triko hodila na zem. neveril jsem vlastnim ocim. no, bylo pul hodiny pred zavirackou, ale nevim nevim, jestli je to dostatecna omluva. tak jsem napsal slusnej mejlik na rakousky zastoupeni s popisem "zazitku". neodpovedeli, ale od te doby, kdyz jdu kolem toho kramu, vzdycky mrknu - a pani jsem tam od te doby nevidel..
shag Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 7:57, montemar napsal: to jsem jednou udelal. kupoval jsem v rakousku triko s krokodylem. pozadal jsem v kabince o mensi velikost a pani mi normalne triko hodila na zem. neveril jsem vlastnim ocim. no, bylo pul hodiny pred zavirackou, ale nevim nevim, jestli je to dostatecna omluva. tak jsem napsal slusnej mejlik na rakousky zastoupeni s popisem "zazitku". neodpovedeli, ale od te doby, kdyz jdu kolem toho kramu, vzdycky mrknu - a pani jsem tam od te doby nevidel..a kupil si ho?
NIGHTinGALE Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Zajímavá zkušenost, to bych je poslal do p.i.č.i.Já vypadám jako kokot, peněz moc nemám, do víděnskýho Wempe jsem přišel v níže vyobrazeném tričku a obdélníkový Wempe Chronometer mi ochotně ukázali, k nim dali čokoládu, manželce kafe a nabídli slevu 10%, i když jsem se neptal. Asi se lekli toho trička. Edit: na ruce jsem měl netopýří Corum, abych hezky ladil. Upraveno 28. února 2013 uživatelem NIGHTinGALE
montemar Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 8:20, shag napsal: a kupil si ho? no.. koupil... ja vim, nic moc. ale ja proste nutne potreboval cerveny lacoste triko...
sureshot Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 ja neviem chalani ako sa dokazete tak kontrolovat, od takeho okamziku by som sa spoliehal len na slusne spravanie rakuskych vysetrovatelov. V 28. 2. 2013 v 8:32, montemar napsal: no.. koupil... ja vim, nic moc. ale ja proste nutne potreboval cerveny lacoste triko...
montemar Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 cetl jsem nejakej rozhovor s k. schwarzenbergem a ten tam rikal, ze nas jako narod nemaji rakusaci radi. protoze jsme jim nejvic podobni.. tak nevim, u me jsou celkem v poho, az na tuhle jednu prihodu..
Josef01 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Rakušani jsou prý nepovedený Němci hozený přes plot, alespoň tak se to říká v Německu Upraveno 28. února 2013 uživatelem Josef01
villain83 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Tak tohle je smutný,čekal bych to možná někde u nás,ale v takhle prestižní a vyhlášený lokalitě...docela se divím,že ses neotočil a neodjel,chápu,že si po nich toužil,ale čeho je moc,toho je příliš,jak píšou kolegové,asi bych to nenechal jen tak....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se