MaxT Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Zakládám toto téma čistě z praktických důvodů. Myslím, že stejně jako já mnoho členů, ale i nečlenů shání různé typy nových hodinek této značky.Za sebe mohu říci, že je to úkol nesmírně náročný. Během 3 týdnů jsem sháněl 3 modely. Obvolal jsem a obeslal oba české A.D. a většinu rakouských a německých. Kromě 1ks 359 nemohu sehnat nic jiného. Nikde nic není, nikdo nic neví. Veselou odpověď jsem již podruhé dostal z Carollinum. Model není, bude možná někdy v průběhu roku a mohou mne dát do pořadníku.Zbývá snad jedině Chrono24?Možná by bylo fajn, jelikož všichni nejsme ani z Prahy a ani z K.V., kdyby navštíví li někdo tyto A.D. tak průběžně informoval co tam mají v nabídce. Samozřejmě v mezích možností.S dovolením začnu. Wempe Drážďany mají 1 ks 359. V celé síti Wempe nejsou ani jedny 425 a ani jedny 305.
bandicoot Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 To je ale hlavni podstata celyho toho cirkusu... Proto si Panerai drzi hodnotu. Jiny to nebude, byli by sami proti sobe.
sibirnaya Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 jen ve Vidni mas Bucherer, Wagner a Wempe. Tenhle trojlistek dycky neco ma.. Kupovali jsme tam 312ky pred vanocema, cena 6kE, sleva zero, ale co nadelas, ze..
Cyril Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 (upraveno) Je to zbytné zboží a čekání na něj trochu zklidňuje. Rozumím, v první fázi spíše naopak . Už jsem to kdesi psal. Na 048 jsme čekali skoro 4 měsíce, na 382 přes půl roku. Na 312 podobně a td a td.... Hodinky, na které jsem se byl nucen těšit delší dobu mám velmi rád a jen nerad se jich zbavuji. Kusy, které koupím jako ředkvičky ve Špáru mne zpravidla velmi rychle opouštějí. Lehce nabyl, lehce pozbyl.... . Tak si to čekání užívej. Případ, že nejsou a že tě někdo nominuje do pozice náhradníka je však samozřejmě špatně. A jak píše Bandi, zvedá to jejich cenu. A proto to těm pacholkům odpustím. Upraveno 5. března 2013 uživatelem Cyril
MaxT Odesláno 5. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2013 jen ve Vidni mas Bucherer, Wagner a Wempe. Tenhle trojlistek dycky neco ma.. Kupovali jsme tam 312ky pred vanocema, cena 6kE, sleva zero, ale co nadelas, ze..Ano, vím. Všem jsem psal. Bucherer a Wempe nic a od toho třetího mi dnes napsali, že jedny 425 příjdou v průběhu roku, ale je na ně závazný zájemce, no a další že nepříjdou takže ani nemá smysl si mě zapisovat.
MaxT Odesláno 5. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Právě mi přišla odpověď z Panerai boutique Mnichov: Dear Max, thanks for your email. The PAM425 is not on stock today and they are part of our last year Geneva novelties which are highly requested. The current price of the PAM425 are 6.300 ?. We hope we get soon some new deliveries. Please provide us your contact dates and we can note you (of course without any obligations for both sides). As soon as we can offer you a watch we will inform you. We politely want to inform you that we only sell the Panerai watches according the present price list. According the tax refund we work together with the international company Global Blue and you can get maximum 14,5% VAT refund. It always belong to the price of the watch. For further information concerning our Panerai products we are always to your assistance via telephone or personally in our Panerai Boutique or have a quick look on our Panerai website www.panerai.com. We are always welcome you in our Panerai-Boutique. Best regards from the first Panerai-Boutique in Munich.
Viktor Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Je to vtipne a smutne zaroven.Zoufalství, že nemůžu hned koupit hodinky za 150 k?
MaxT Odesláno 5. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Zoufalství, že nemůžu hned koupit hodinky za 150 k? No zoufalstvi vylozene ne, ale k vzteku to docela je.
Josef01 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Proč to nezkusíš v USA, tam se zdá, že jich mají dost?
MaxT Odesláno 5. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Proč to nezkusíš v USA, tam se zdá, že jich mají dost?No na Chrono24 jsem našel celkem 8ks. A abych řekl pravdu, ještě jsem nic takhle na dálku nekupoval, takže se docela bojím.
montemar Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 ja teda p a n e r a i moc nesleduju, ale tady, kdyz jdu kolem, ma ve vyloze vzdycky par kousku.. Uhrmachermeister Hubner - Linz, Klosterstrasse 24020 Linz
zatorak Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Asi před měsícem jsem byl ve Florencii a kromě značkové prodejny v centru mají ještě dobře zásobený butik v hotelu 4seasons. Pokud to navlíknete na prodloužený romantický víkend s přítelkyní...
Josef01 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 No na Chrono24 jsem našel celkem 8ks. A abych řekl pravdu, ještě jsem nic takhle na dálku nekupoval, takže se docela bojím. Na chrono již je více, já jsem napočítal 15ks z toho jsou čtvery v Německu, není problém pro ně tedy zajet. Tady a tady
MaxT Odesláno 5. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2013 (upraveno) Na chrono již je více, já jsem napočítal 15ks z toho jsou čtvery v Německu, není problém pro ně tedy zajet. Tady a tadyDíky, o těchto dvou vím. První mi odepsal, že je nemá u sebe a musí je poptat. Druhý zatím neodepsal. Třetí tam byl jako soukromý prodejce, s tím jsem v kontaktu. Bydlí sice až na francouzských hranicích což je z Moravy trochu z ruky, ale údajně by měl v pondělí letět do Vídně, tak čekám zda li mi to potvrdí. Čtvrtý, také soukromý prodejce rovněž neodpovídá.Každopádně děkuji moc za ochotu. Mimochodem ten první Watch for friends mi totéž napsal i u původně poptávaných 312. Taky je nabízí a pak tvrdil, že je musí poptat u dodavatele ve Švýcarsku., Upraveno 5. března 2013 uživatelem MaxT
m.n. Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Tyto jsi viděl, jo? http://www.chrono24.cz/panerai/radiomir-slc-3-days--id2313994.htm?id=2313994&picnum=0&tab=details
MaxT Odesláno 5. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2013 (upraveno) Tyto jsi viděl, jo? http://www.chrono24.cz/panerai/radiomir-slc-3-days--id2313994.htm?id=2313994&picnum=0&tab=detailsAno děkuji, s tímto jsem právě v jednání. Jen mne trochu zaráží až podezřele dobrá cena vzhledem k ostatním a pánův turecký původ. Faktem ale je, že tvrdí že je má od Bucherera a když jsem jako místo setkání navrhnul prodejnu Bucherer ve Vídni tak se tvářil že s tím nemá problém. Faktem ale také je, že dnes to měl potvrdit a zatím nic. Upraveno 5. března 2013 uživatelem MaxT
michalval Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Je to nedostatkové zboží a to je to, co se nám na tom mimo jiné líbí. Teď už chápu rozhořčenou reakci pána v Carollinu, když jsem se zeptal, jako slevu je ochoten dát na 312-ky. Procedil skrz zuby, že maximálně 5%. Protože prostě nemají důvod.M8m jedinou zkušenost s Chrono24, ale dobrou. Vůbec bych se nebál nákupu někoho, kdo má dobré reference, pochopitelně s osobním převzetím. Německo je za rohem, já jsem si udělal s přítelkyní výlet do Švýcarska, a zas tak moc to moje hodinky neprodražilo. Navíc DPH je taky zajímavé, že...? A když jsem se procházel po Zurichu a v mnoha obchodech byly ve výloze spousta Panerai, tak si myslím, že se tam dá pro ně jet - skoro- na blind. Večer jsme sedli na Student Agency a ráno jsme byli na místě za slušné peníze. Takže dnes už nevidím nákup ve Švýcarsku jako komplikovaný.
Frostie Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Je to nedostatkové zboží a to je to, co se nám na tom mimo jiné líbí. Teď už chápu rozhořčenou reakci pána v Carollinu, když jsem se zeptal, jako slevu je ochoten dát na 312-ky. Procedil skrz zuby, že maximálně 5%. Protože prostě nemají důvod.M8m jedinou zkušenost s Chrono24, ale dobrou. Vůbec bych se nebál nákupu někoho, kdo má dobré reference, pochopitelně s osobním převzetím. Německo je za rohem, já jsem si udělal s přítelkyní výlet do Švýcarska, a zas tak moc to moje hodinky neprodražilo. Navíc DPH je taky zajímavé, že...? A když jsem se procházel po Zurichu a v mnoha obchodech byly ve výloze spousta Panerai, tak si myslím, že se tam dá pro ně jet - skoro- na blind. Večer jsme sedli na Student Agency a ráno jsme byli na místě za slušné peníze. Takže dnes už nevidím nákup ve Švýcarsku jako komplikovaný. jet si do Schweizu pro Paneraie autobusem (!) mi připadá úplně stejné, jako si přijet pro nové ferrari s kamarádovou Dácií Logan...
Micey Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Jakože když někdo jezdí autobusem, nesmí mít Panerai? Správně..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se