Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobry den vsem,

Muzete mi zkusit dat tipy na hodinky, ktere se hodi k autu, automobilizmu a motorizmu.

Tim nemysli hodinky se znackou automobilu (Porsche Design, Breitling for Bentley, atd.), ale myslim spis typ hodinek, ktery se hodi k teto tematice.

Pozadavky na pohon: jakykoliv (quartz, automat i mechanika).

Rozmery: okolo 42 mm

Dekuji za tipy.

T.

Upraveno uživatelem Strikerp
Odesláno

Tak kdybych to měl shrnout, tak:

Steinhart - úplně mimo, na těch se mi nelíbí nic.

EDOX - mimo cenou, pod 10k tam není nic.

Certina DS podium - super, líbí, ale cena vysoko.

Jacqes Lemans - musím si je trochu projít, zatím mě neoslovily.

Nejvíc jsou ty Orient STI, bohužel dělám pro automobilku a Subaru to není,takže bych raději něco míň brandováného.

Děkuji všem, kdyby někoho ještě něco napdalo, tak to sem prosím dejte.

Nemusí to být chronograf, klidně i jednudušší hodinky.

T.

Odesláno

ale vážně, třeba titanový Pirelli, provedeni modrá nebo černá...na amazonu.de sleva z EUR 1.000,-- na EUR 294,--

• Titanium case
  • Chronograph
  • 10ATM Water Resistant
  • Swiss Made
  • Date Display

post-17647-035840500 1362741167.jpg

Odesláno

nebo za EUR 100,--

UhrendetailsMarkeNautec No LimitModellnummerCH QZ/LTSTBLWH-RDArtikelnummerCH QZ/LTSTBLWH-RDForm des GehäusesrundGlasMineralglasAnzeigeChronographArmbandschließeDornschliesseGehäusematerialEdelstahlGehäusedurchmesser42 MillimeterHöhe des Gehäuses14 MillimeterArmbandmaterialLederArmbandlängeStandardlaengeBreite des Armbands22 MillimeterArmbandfarbeblauZifferblattfarbeweissFunktion der LünetteLünette mit IndizesKalenderfunktionDatumBesondere MerkmaleStoppuhrUhrwerkQuarzWasserdichtigkeitszertifizierung10 bar

post-17647-052681000 1362741722.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Casio Edifice se solárním napájením a různejma ciframa jsou sice přeplácaný ale jejich spojení s F1 je jasné,otázkou zůstává pro kolikaletého muže to je tvá poptávka určená,odkaz na různá promo videa

Dost se mi líbí i Alpina  AL-352LBR5AR6 ale to už je bohužel přez dvacet.(obr.z estet.ru)

AL-352LBR5AR6.png-thumb_350,auto,scale,0

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...