Frostie Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 to je ve stejné kapitole EČIT, o odstavec výše: http://www.celnisprava.cz/cz/clo/problematika-taricu/ecit/Documents/kapitoly/90bm.pdf
Tittus Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Díky. I když... 4,2 na foto a 6,7 na objektiv? A k tomu ještě DPH? To si radši koupím letenku do NY a udělám si pěknej víkend.
Frostie Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Díky. I když... 4,2 na foto a 6,7 na objektiv? A k tomu ještě DPH? To si radši koupím letenku do NY a udělám si pěknej víkend. to rozhodnutí je samozřejmě na tobě, není nutno za každou cenu si kazit den a cpát do chřtánu peníze na počkání. Druhá varianta je v případě hodnotnějšího nákupu i příjemnější.
Návštěvník jan333 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 taky sem nad tim uvazoval ,ale bohuzel po cestovanim v letadle me 14 boli v usich- nic po cem bych touzil:(
knihomol Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Ahoj,nevíte jak si mám přeložit větu od celní deklarantky na ČP, že "Vaši zásilku jsem předložila celnímu úřadu s návrhem na propuštění"? díky za odpověď. Upraveno 31. března 2015 uživatelem knihomol
tenge Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 To znamená propuštění do oběhu, tedy doručení.. Takže ok
Dokusan Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Ahoj, hodím svůj dotaz do tohoto vlákna, byť je st tématem spojen okrajově.Potřebuji poslat pojištěnou zásilku (hodinky , samozřejmě - záruční oprava) do Velké Británie. Na pobočce České pošty mi řekly, že cenný balík do Velké Británie nejde a pojistit mi to nijak neumí.Nechce se mi tomu moc věřit, ale možné to je.Nemáte někdo nějaké info či typ, jak to poslat za rozumný peníz?Díky
lucid Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Ahoj, hodím svůj dotaz do tohoto vlákna, byť je st tématem spojen okrajově.Potřebuji poslat pojištěnou zásilku (hodinky , samozřejmě - záruční oprava) do Velké Británie. Na pobočce České pošty mi řekly, že cenný balík do Velké Británie nejde a pojistit mi to nijak neumí.Nechce se mi tomu moc věřit, ale možné to je.Nemáte někdo nějaké info či typ, jak to poslat za rozumný peníz?DíkyCenný psaní do UK, stejně jako např. do Německa nepošleš. Poslat nějakou doručovací firmou jako DHL apod., nicméně otázka je co je to rozumný peníze, protože laciný to nebude.
Dokusan Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Cenný psaní do UK, stejně jako např. do Německa nepošleš. Poslat nějakou doručovací firmou jako DHL apod., nicméně otázka je co je to rozumný peníze, protože laciný to nebude.Lze poslat jako cenný balík do zahraničí, ale pojistit lze pouze do 13k.DPD i GLS bylo přes 1000 Kč. Nechal jsem si poradit a přes Zaslat.cz, s využitím GLS, pojištění a cena 483. Tak snad to dojde
lucid Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Lze poslat jako cenný balík do zahraničí, ale pojistit lze pouze do 13k.DPD i GLS bylo přes 1000 Kč. Nechal jsem si poradit a přes Zaslat.cz, s využitím GLS, pojištění a cena 483. Tak snad to dojdeJj. díky za info, aspoň bude člověk vědět pro případ potřeby. Nevšimnul jsem si, že to posíláš jako cenný balík, já hodinky posílám jako cenný psaní, a to právě do UK poslat nejde.
Dokusan Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Jj. díky za info, aspoň bude člověk vědět pro případ potřeby. Nevšimnul jsem si, že to posíláš jako cenný balík, já hodinky posílám jako cenný psaní, a to právě do UK poslat nejde.Já jsem většinou posílal také jako cenné psaní, kvůli UK jsem zvolil cenný balík, bohužel ta částka na pojistný limit je dost omezující
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se