Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky. I když...

4,2 na foto a 6,7 na objektiv? A k tomu ještě DPH? To si radši koupím letenku do NY a udělám si pěknej víkend. :)

Odesláno

Díky. I když...

4,2 na foto a 6,7 na objektiv? A k tomu ještě DPH? To si radši koupím letenku do NY a udělám si pěknej víkend. :)

to rozhodnutí je samozřejmě na tobě, není nutno za každou cenu si kazit den a cpát do chřtánu peníze na počkání. Druhá varianta je v případě hodnotnějšího nákupu i příjemnější.

Návštěvník jan333
Odesláno

taky sem nad tim uvazoval ,ale bohuzel  po cestovanim v letadle me 14 boli v usich-  nic po cem bych touzil:(

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Ahoj,

nevíte jak si mám přeložit větu od celní deklarantky na ČP, že "Vaši zásilku jsem předložila celnímu úřadu s návrhem na propuštění"?

díky za odpověď.

Upraveno uživatelem knihomol
  • Po letech...
Odesláno

Ahoj, hodím svůj dotaz do tohoto vlákna, byť je st tématem spojen okrajově.

Potřebuji poslat pojištěnou zásilku (hodinky , samozřejmě - záruční oprava) do Velké Británie. Na pobočce České pošty mi řekly, že cenný balík do Velké Británie nejde a pojistit mi to nijak neumí.

Nechce se mi tomu moc věřit, ale možné to je.

Nemáte někdo nějaké info či typ, jak to poslat za rozumný peníz?

Díky

Odesláno

Ahoj, hodím svůj dotaz do tohoto vlákna, byť je st tématem spojen okrajově.

Potřebuji poslat pojištěnou zásilku (hodinky , samozřejmě - záruční oprava) do Velké Británie. Na pobočce České pošty mi řekly, že cenný balík do Velké Británie nejde a pojistit mi to nijak neumí.

Nechce se mi tomu moc věřit, ale možné to je.

Nemáte někdo nějaké info či typ, jak to poslat za rozumný peníz?

Díky

Cenný psaní do UK, stejně jako např. do Německa nepošleš. Poslat nějakou doručovací firmou jako DHL apod., nicméně otázka je co je to rozumný peníze, protože laciný to nebude.

Odesláno

Cenný psaní do UK, stejně jako např. do Německa nepošleš. Poslat nějakou doručovací firmou jako DHL apod., nicméně otázka je co je to rozumný peníze, protože laciný to nebude.

Lze poslat jako cenný balík do zahraničí, ale pojistit lze pouze do 13k.

DPD i GLS bylo přes 1000 Kč. Nechal jsem si poradit a přes Zaslat.cz, s využitím GLS, pojištění a cena 483. Tak snad to dojde

Odesláno

Lze poslat jako cenný balík do zahraničí, ale pojistit lze pouze do 13k.

DPD i GLS bylo přes 1000 Kč. Nechal jsem si poradit a přes Zaslat.cz, s využitím GLS, pojištění a cena 483. Tak snad to dojde

Jj. díky za info, aspoň bude člověk vědět pro případ potřeby. Nevšimnul jsem si, že to posíláš jako cenný balík, já hodinky posílám jako cenný psaní, a to právě do UK poslat nejde.

Odesláno

Jj. díky za info, aspoň bude člověk vědět pro případ potřeby. Nevšimnul jsem si, že to posíláš jako cenný balík, já hodinky posílám jako cenný psaní, a to právě do UK poslat nejde.

Já jsem většinou posílal také jako cenné psaní, kvůli UK jsem zvolil cenný balík, bohužel ta částka na pojistný limit je dost omezující

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...