Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

[quote

name=sibirnaya' timestamp='1363033791' post='908664]

jojo, z ciny posilaj bud EMS cn nebo chinapost cn a chinapost klidne jde mesic, mesic a pul. ale dojde. me sel kryt na mobil mesic a pul, zadna krec.. tohle je taky china post sorting system..

souhlas... nicméně jednou mi šel chinapost týden to jsem fakt čuměl, pak 2 týdny a někdy je to měsíc a půl... ty dodací doby nechápu... přesnou variantu nevím, ale na obálce mám dojem poštovné 3 dolary

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

To video mě trochu rozrušilo :-)

Ale zboží jsem dneska ráno na poště dvanáctý den po odeslání vyzvedl a je ok.

Vzhledem k době, za jakou to dorazilo předpokládám, že to muselo jít vzduchem.

Nejekonomičtější přepravu jsem odhadoval na loď, kontajner a systém nějaké sběrné služby.

Ještě k té poště. Ráno mě překvapilo, že mi podala balíček a v podstatě odmítla, nebo minimálně nekontrolovala občanku při předání.

Já chápu, že tam asi nemá kolonku na podpis a podobně, ale snad z principu věci by měla vědět, komu to dává.

Teď mi nejde přímo o tenhle blbej plastovej stojánek.

• Po roku...
Návštěvník jan333
Odesláno (upraveno)

Někdo další?

Návod na daňovej únik tu máme, co třeba "jak ukrást auto?" :-D

zdravim jeste ja,

nasel sem v us 

: Omega Model: Seamaster Chronograph Reference No: 2225

za 2000usd /nove/ prijde mi to jako docela fajn cena a prodejce vypada ze bude spolupracovat resp.v ramci moznosti /nevim jestli to jeste jde/upravi popis atd

muze mi nekdo poradit nejkou cestu jak to zaridit aby se mi cena nenafoukla extra vysoko?klidne sz dekuji

p.s. pripadne komenty o danovych unicich apod jsou lehce offtopic.  jestli nekdo citi potrebu nasypat dukaty do kapes par loupeznikum ze statni spravy ,taky o nem nebudu rikat, ze je blbec i kdyz si to  myslim 

Upraveno uživatelem jan333
Odesláno

Podle mě ti to stejně rozbalí a budou chtít abys jim dokázal nějakou hodnotu... Omegy ti asi neprojdou.

Poslední zásilka co mi šla byla cca za 60 dolců, normálně si to tam rozbalili, přišlo jim to ok, tak mi to vyměřili, pošta si vzala svých 200kč výpalného za zastupování a přišlo mi to na poštu...

U Omeg budeš asi bez šance, že by ti sežrali, že to je pod nějakou hodnotou. Možná nějaký návrat hodinek z opravy? Tam zas hrozí, že budou chtít nějaké dokumenty...

Odesláno

20 % dph a asi 4,7% clo + poplatek za celní řízení u ČP.

dph je u nás bohužel 21%, celní zastupování aktuálně 180 Kč

Návštěvník jan333
Odesláno

diky za info- 2400usd za bondovky v chronu neni uz takova bomba kup,ale furt asi o 50tis levnejsi nez u naseho AD

Odesláno

Z toho dokumentu co jsem dával Frostie. Dovážíme jiné zboží tak jsem to jen proletěl a možná se sekl, nicméně stačí na celnici zavolat

Odesláno (upraveno)

Z toho dokumentu co jsem dával Frostie. Dovážíme jiné zboží tak jsem to jen proletěl a možná se sekl, nicméně stačí na celnici zavolat

to se tak trochu pleteš, Iztapo, na rok 2014 je to oficiálně takto:

http://www.celnisprava.cz/cz/clo/problematika-taricu/ecit/Documents/kapitoly/91bm.pdf

pokud to ctu dobre, sice tam je tarif 4.5%, ale je tam zaroven minimum 0.3 euro a maximum 0.8 euro za kus = symbolicke clo

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno (upraveno)

Možné to je, omlouvám se. proletěl jsem to na mobilu a nevšiml si. Mě počítaj clo bez limitů z celé částky, ale netahám hodinky :)

Upraveno uživatelem exBURN

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...