Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, chci si koupit hodinky Seiko, našel jsem prodejce, který prodává za super cenu. Dobré hodnocení na Ebay. Trošku jsem zapátral a našel stejné hodinky a další modely, které prodává i můj prodejce, na ioffer, kde se to hemží fejky. Cena je skoro stejná. Otázka tedy je, jestli to může být fake? Hodinky kupuju určitě kvůli kvalitě a originalitě, nekoupil bych si nikdy fejky, které mají navíc výrobní cenu 200kč za 2000kč.

Prodejce je ze Singapuru.

post-28087-020352800 1362946307.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 10. 3. 2013 v 22:56, ggrand napsal:

:D :D prej podle visačky :D Je v tom 4rxx, a ten má 21 kamenů.

Spíše 23 a 24 kamenů...

Edit:tohle ale bude asi 7S26

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odesláno (upraveno)
  V 10. 3. 2013 v 22:56, ggrand napsal:

:D :D prej podle visačky :D Je v tom 4rxx, a ten má 21 kamenů.

Sem debil :), to dělá zběžný pohled a trocha chlastu dohromady:). Holt vidím Seiko, 21jewels a Singapore dohromady a hned mi vyskočí tenhle obchod :). Díky za opravu.

Upraveno uživatelem prischera
Odesláno
  V 11. 3. 2013 v 19:35, Jezevcik2 napsal:

Řekl bych, že toto je ten druhý jazyk, takže s největší pravděpodobností tam bude angličtina.

nemusí to tak bohužel být na 100%. Už jsem viděl kombinace arabština-čínština, japonština-italština, španělština-hindi apod....

Odesláno

Dorazí. :) Váhám, mezi několika modely. Navíc chci prodat staré Casia. Takže měsíc mi dejte, pak bude recenze. Prodejce má i angličtinu, ale kombinace mi nevadí, je to originální alespoň.

Odesláno

Takže, teď váhám mezi těmito modely. Automaty i Eco-drive mě lákájí, vzít oboje? Nebo koupit za ty peníze jedny, ale už ve vyšší cenové relaci. To jsou zase myšlenky, však to znáte. :oneeyed02: :D

post-28087-0-69197400-1363465265_thumb.jpg

post-28087-0-43323800-1363465271_thumb.jpg

• po měsíci...
Odesláno
  V 22. 4. 2013 v 14:25, ?????? napsal:

Ty světlé Seika a Casia jsou na prodej.

Asi to nevíš, tak jen malé upozornění: k prodeji je třeba padesáti příspěvků a půl roku registrace.

Stejně bych si možná nechal i ty světlé, pokud je to stejný model, tak to můžeš točit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...