Frostie Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Myslím, že už to dlouho trvat nebude...A tak já myslím, že je to teď na nejlepší cestě zablokovat všem celé fórum, případně založit nové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Ja havlickova ... ty woe jseš mimo,Brezenda, jestli máš čas tak dáme kafe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Všichni víme, že Hasič není úplně konzervativní člen a dost možná ho ovládá ďábel, ale ta nabídka mi připadá naprosto srozumitelná. Nebylo by vhodné napsat třeba alespoň beru / chcípni, decebale?Ne, nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Kolik stránek,než to Kamil utne ? :-) už žádná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Vlastně to nechám, aspoň si ujasníme názory na některé z nás. Co budu do budoucna potírat zcela nemilosrdně, je vulgární vyjadřování a taky se víc zaměřím na osobní útoky a urážky, sankce přijdou bez výstrahy (vítám Hasičův pokus o smír, nevítám decebalovo odmítnutí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Kamile prosím tě, kdy se otevřou ostatní diskuze? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Názory na některé z nás si každý udělá sám,a už i udělal,ale jak bylo řečeno,nač s vaničkou vylévat i dítě,je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Dobře, z pozice síly ok, rozumíme.Z mého pohledu:zlepšit v běžném provozu péči o komunitu, je tady troll, šup s nim do pryč, ne že tady pět trollů obtěžuje fórum a uživateleden co den po měsíceuž jsem ti to při nějaké příležitosti povídal, těm normálním toznepříjemňuje pobyt v komunitěa rozčiluje je že tohle chování prochází Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Vlastně to nechám, aspoň si ujasníme názory na některé z nás. Co budu do budoucna potírat zcela nemilosrdně, je vulgární vyjadřování a taky se víc zaměřím na osobní útoky a urážky, sankce přijdou bez výstrahy (vítám Hasičův pokus o smír, nevítám decebalovo odmítnutí).Nebylo by lepsi dat toto nekam na první stranu, aby bylo jasno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Chapu to dobre ze lze nechat vymazat ucet vcetne veskereho obsahu ( fotek atd. ..) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jako že mě YPO připadál jako cocot po tolika letech tak nechci aby odešel Do Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Chapu to dobre ze lze nechat vymazat ucet vcetne veskereho obsahu ( fotek atd. ..) ? Nechápeš, účet se vymaže, obsah zůstane. Jak s tím zamíchá GDPR se uvidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Vlastně to nechám, aspoň si ujasníme názory na některé z nás. Co budu do budoucna potírat zcela nemilosrdně, je vulgární vyjadřování a taky se víc zaměřím na osobní útoky a urážky, sankce přijdou bez výstrahy (vítám Hasičův pokus o smír, nevítám decebalovo odmítnutí).Kamile, pardon, ale já tu jeho nabídku vnímám spíše jako drzost poměrně velkého formátu. Takže platí, co jsem napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 OK, je to tvoje věc, ale nechte si to případně do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Co od tebe cekat? Zase jen provokace a blby kecy. Beru zpet.1a ted na tebe ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Kamilezcela chápu že příspěvky některých uživatelů jsou přes míru, mě se také nelíbí, ale přesto nemohu pochopit proč je nezabanuješ a já si kvůli nim nemohu například přečíst recept na pečený segedínský guláš to mi hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Taky sem pro návrat sekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Kamile, jako admin si delej co chces. Co ale beru jako dost autoritativni zasah je to, ze jsi tim padem znemoznil me a rade jinych (pocitam tam i tebe) pristup do vlaken, kde zadne trollovani neprobihalo - Dymky, Cigars / Doutniky a dalsi. Nemuzes to, prosim pekne, resit individualne, a ne zablokovanim cele - pomerne velke - sekce fora??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Kvůli pár idiotům fóra trestat všechny uživatele je trochu přes míru. Začínám být chronomagem docela znechucený, ale je pravda že je to zase a jen o lidech, kteří ho moderují jakou nastaví náladu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 no to som zvedavy... ale skor ma premaha skepsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se