Sphinxx Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Kamila neznám...Hele, mám hrozně jednoduchou otázku. Proč si to nenapíšeš znovu a nedoplníš to? Není to jednodušší? Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) A co to změní ? Já se obávám ,že nic...... Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat, ale to je to jediné, co proti tomu můžeme dělat! :-) Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tak to by se měl chovat ke všem stejně a smazat přes 50% příspěvků... ...vím, cítím se diskriminován i když nejsem černej, žlutej ani barevnej..... Promiň, nejsem tady furt a nevšiml jsem se. Inzeráty koupím mazat nebudu, je to problém kupujících, pokud by někdo nevěděl, co chtějí koupit. Auta mazat taky nebudu, Audi A5 coupe co by to mohlo být jiného? Ovšem: Asus eah6770 dc/2di/1gd5 mi úplně jasné není. Asi nejsem dostatečně chytrý. Ostatní tebou zmiňované prodeje jsem rovněž smazal. Ti budou mít radost, že je někdo prásknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Alespoň jednou to nebude na Tebe Kamile :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Díky za vyjádření, dokud mi to kluci neřekli, nevěděl jsem o přesném popisu v nadpisu inzerátu. Ostatním se omlouvám, Sphinxx vám poradí jak na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Ptal jsem se na to, jestli není lepší si napsat novej inzerát, než tu brečet, psát pitomosti o diskriminaci a přitom naprášit dalších X členů, kteří se svezli s Tebou. Nic víc, nic míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Já bych se stěžovatele trohu zastal. Stalo se mi to taky. Moderátor mne upozornil, že mám inzerát špatně, ačkoliv se jednalo o notoricky známou věc ( něco jako Audi A5 ), která se tu už protočila xkrát. Potud v pořádku. V pořádku už ale není, že v té době byla v inzerci řada vláken stejně blbě napsaná a nikdo s tím nic neudělal a od té doby ( před svátky ) se tu objevila zase řada dalších, stejně blbě a nic. Pokud je tu pravidlo, musí platit pro všechny a strážci pořádku ho musí chtít doržovat od všech bez rozdílu. Vymáhání práva nelze dělat namátkou. Jo a pokud začne být nahlašování závadných vláken označováno jako práskání, tak to je hodně smutný. Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem mrazik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Je fascinující sledovat, jak se v celé společnosti geometrickou řadou množí nejrůznější a stále detailnější a složitější pravidla, zákony a všelijaká omezení. A už to proniká i sem.Přitom čím víc pravidel a všelijakých omezení, tím větší bramboračka ve všem je, protože se jednak nikdy nedá postihnout vše, což jen generuje další a další podpravidla, až už se v tom ani nelze orientovat, a jednak se tolik nejrůznějších pravidel ani nedá uhlídat, což jsme právě viděli.Kam takový vývoj povede? Ed: Oprava, není to fascinující, ale spíš smutné. Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 ...Kam takový vývoj povede?... Tam, kam vždy - ti, co se jim to bude líbit, zůstanou a prodají tady. Ti, co ne, půjdou prodat někde jinde.A mezitím se tady milión a jeden krát někdo zeptá proč a dalších pár lidí se k tomu vyjádří.A jiní se budou rozčilovat, že někdo pořád remcá. A většině to bude u zadele a budou si pořád hezky kecat o hodinkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Tvoje odpověď působí dojmem jako že bychom se neměli vyptávat, ani ozývat, pokud s něčím nesouhlasíme, nebo máme jiný názor, ale spíš držet hu.u a krok. Myslel jsi to takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Nechci se nikoho dotknout(hlavně Kamila), ale dle mého názoru je to blbost. Přeci jen je moderní doba a strejda Google ví skoro všechno. Rád kupuji blbosti v sekci ostatní(a také nejsem dostatečně chytrý), vždy si vygoogluju přesný popis, recenze, cenu na bazarech(fórech), zkušenosti uživatelů... atd. Tak proč být tak striktní... PS: Tedy nedávno mě tedy nachytal Hutermann CO-86 ..., říkám si "pohybové čidlo, to by se šiklo" a on to byl hlásič CO. (i když je to tam napsané, tak mě to vůbec netrklo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Tvoje odpověď působí dojmem jako že bychom se neměli vyptávat, ani ozývat, pokud s něčím nesouhlasíme, nebo máme jiný názor, ale spíš držet hu.u a krok. Myslel jsi to takhle?Klidně se ozývej. Ale jsou tady jasně daná pravidla, která nastavil někdo, kdo to tady vede a zodpovídá tady za to. Pokud se mi pravidla diskusního fóra, které umožňuje jako bonus i prodej, nelíbí, jdu to prodat na prodejní portál... Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Hujer, metelesku blesku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Držet hubu a krok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Je fascinující sledovat, jak se v celé společnosti geometrickou řadou množí nejrůznější a stále detailnější a složitější pravidla, zákony a všelijaká omezení. A už to proniká i sem.Přitom čím víc pravidel a všelijakých omezení, tím větší bramboračka ve všem je, protože se jednak nikdy nedá postihnout vše, což jen generuje další a další podpravidla, až už se v tom ani nelze orientovat, a jednak se tolik nejrůznějších pravidel ani nedá uhlídat, což jsme právě viděli.Kam takový vývoj povede? Ed: Oprava, není to fascinující, ale spíš smutné.jj, už Lao-C pravil, že ?Čím více je na světě zákonů a zákazů, tím bídnější je lid??. pravidel je bohužel potřeba tehdy, pokud se člověk neumí chovat, respektive nebere ohled na druhý a jedná pouze s ohledem na vlastní zájem. Problém je, že někteří se vůbec neunavují tím si určitá pravidla prostudovat, takže se pak diví, když následuje sankce v případě jejich porušení. Smutné jsou spíše podobné reakce. Slušný člověk se omluví a řekne sorry, moje blbost, měl jsem číst, neslušný naopak bude kolem sebe kopat a hledat vinu všude jinde jen ne u sebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Já nejsem vůbec proti pravidlům, jen si myslím, že by se to s nimi nemělo přehánět, protože od určité chvíle je zvyšování počtu pravidel kontraproduktivní.Pravidlo, o kterém se tady mluví, je velice gumové a ani se nedodržuje, ani nevymáhá, tudíž ho považuju za úplně zbytečné. Kdo si svůj inzerát nepojmenuje dost zřetelně, ten škodí především sám sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Nechceš toho už nechat? Jseš jak černý kašel. Člověk si myslí, že už je konec a přijde další vlna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 přesný popis do nadpisu vlákna je utopie vzhledem k tomu, že se do názvu vlákna vejde pouze 40 znaků, když se k tomu napařej mezery, tak jako sry .... no ..... chápu, že je pohodlnější si celou anonci přečíst aniž by to člověk musel rozklikávat, ale to už zavání velkou leností vlastně nevím jak se k tomu postavit na jednu stranu chápu Kamila ..... na druhou stranu to je pyčovina *vlastně mi to je jedno ... asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 A co obrácená situace? Je sice uvedeno, že se jedná o mobilní telefon pro.. ale není uvedena značka, typ. Než jsem rozklikl inzerát, přiznávám, byl jsem z toho nesvůj :-). Že jsem nestihl odepsat jako první mě samozřejmě neovlivňuje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Tohle je diskuse o ničem. Všechny argumenty jste si už tady otočily alespoň desetkrát. Kamil by to měl zamknout a byl by klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se