Přejít na obsah

mizení příspěvků

Doporučené příspěvky

Inzerát jsme smazali na přání inzerenta, kdyby ho locknul tak ho smažeme automaticky, inzeráty ve výměně se nearchivujou. Nicméně musím s tebou souhlasit. Ty hodinky nebyly nenošený a tvoje postřehy byly naprosto v pořádku.

Příšero, ku-va, nepoužívej plurál, a nebuď alibista. Už vidím ctihodné moderátory, jak společně mažou jeden inzerát. Někdo to musel máznout. Ten někdo není MY. Tedy pokud pod vlivem pohádek, které jsou nyní v televizi v míře více nežli hojné, si neříká třeba: my Kamil ....

No možná tě to překvapí, ale u některých věcí se předem dohadujeme co s nima provedem, takže tam je plurál na místě. Tenhle případ to sice nebyl, ale ve smazání inzerátu problém nevidím. Kdyby si ho tenge locknul, tak ho klidně smažu já, aniž ho otevřu. Takže proto klidně použiju plurál, i když sem ho nemazal. Co si o obsahu inzerátu myslím, sem napsal dál. 

:lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 448
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Berte nemyslím si. Pokud mám pocit, že je inzerát blbě, a nedočkám se odpovědi, tak mu ho stejně prostě smažu, tím celá věc končí. Když ho vystaví znova blbě, tak ho smažu a dám mu BAN. Nějak nevím, co by sis představoval? Prodávající chybu neuzná a ve vlákně bude flame na deset stran bez dalšího smyslu.

Odkaz ke komentáři

Nosené/Nenosené, NOS, Mint - sú prefláknuté témy fóra, že na to YPO upozornil síce nie vyberaným a citlivým prístupom je naprosto vporiadku u nás medzi chalanmi na dedine by predávajúci dostal rovno do držky za odrbávanie

Odkaz ke komentáři

Vyjadřuje se tu k tomu spousta lidí, tak se taky podojím. Inzerát a následnou přestřelku jsem čet. To že Ypo upozornil na nepřesnost hodnotím kladně. Myslim že si všichni přejeme aby kupované zboží odpovídalo popisu. Ypův způsob? Nooo mohlo by se to udělat s větší noblesou,ale na druhý straně,jestli byl Ypo po šichtě, tak ok. Když já podesátý smradům říkám že mi nemají pobíhat za jízdy po autobuse tak mi taky už dochází trpělivost. Módi to mohli šoupnout do pamětihodnosťí jako odstrašující případ a bylo to.

Gesendet von meinem E6683 mit Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Ja si myslim, ze tie hodinky a ich stav, mali daleko blizsie k nenosenym ako k smradlavym. Forma akou na to upozornil miestny vor v zakone bola zbytocna.

Souhlasím a dodávám, že YPO mohl volit jiný způsob komunikace (aby se zase neblížil tomu, cituji z knife.cz: "... že tohle forum má docela hlavu a patu, pravděpodobně je dobře vedeno a přispívající píšou většinou k věci.... chronomag je bezbřehá stoka kde se už dávno nic nedozvíš") a zrovna tak tenge jinou formu odpovědí včetně vysvětlení stavu hodinek. Takže mají oba ban na 24 hodin, aby vychladli.

Odkaz ke komentáři

Pravdou je, ze v novom inzerate sa pise ze su nasadene na ruku iba za ucelom fotky k inzeratu. Pritom dotycny ma vo vlakne viacero fotiek z "terenu" s casovym odstupom. Proste je z toho taka neuprimna pachut klamstva.

Odkaz ke komentáři

Pravdou je, ze v novom inzerate sa pise ze su nasadene na ruku iba za ucelom fotky k inzeratu. Pritom dotycny ma vo vlakne viacero fotiek z "terenu" s casovym odstupom. Proste je z toho taka neuprimna pachut klamstva.

Ano, nepochopím, proč po takovém extempore nenapíše prostě "jen několikrát na ruce", což by konečně byla pravda asi.

Odkaz ke komentáři

Nosené/Nenosené, NOS, Mint - sú prefláknuté témy fóra, že na to YPO upozornil síce nie vyberaným a citlivým prístupom je naprosto vporiadku u nás medzi chalanmi na dedine by predávajúci dostal rovno do držky za odrbávanie

Tvrdaku, ses tady rok i s cestou, nech si svoje silacky kydy pro chalany na dedinu, tohle hazeni ramen se tady nejak rozmaha a pekne me to sere!

Odkaz ke komentáři

"... že tohle forum má docela hlavu a patu, pravděpodobně je dobře vedeno a přispívající píšou většinou k věci.... chronomag je bezbřehá stoka kde se už dávno nic nedozvíš"

Sákryš Kamile - tobě ale ten Ypo musí ležet v žaludku...tuhle repliku zde nepostuješ poprvé...uvažuji, jestli si ji nechceš dát do podpisu.

Ad Tenge a nenošené hodinky - no, k tomu se nebudu vyjadřovat, snad jen obecně - jsou zde prostě jedinci, od kterých jsem hodinky koupil jednou a dost  :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...