kamilb Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 V 13. 3. 2013 v 11:37, long napsal: mě to tady spíše připadalo nejen poslední tři dny jako projev komunistické zvůle ( zlovůle) v nejlepších letech, kdy se ztráceli lidi stejně rychle jako tady příspěvky. Po Hitlerovi další řacha.
relativ Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Myslím si, že štýlom - ten by mal byť, alebo onen - k ničomu nedôjdeme. Maximálne získame moderátorov na chvíľu. Kamil by mal vyhlásiť, že kto chce robiť moderátora, nech mu napíše správu. Potom z tých záujemcov si vyberie toho alebo tých, s ktorýmí by vedel spolupracovať. Ak sa nevie rozhodnúť, potom by sa dalo o nich verejne diskutovať.
kuncák7 Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 V 13. 3. 2013 v 19:46, relativ napsal: Myslím si, že štýlom - ten by mal byť, alebo onen - k ničomu nedôjdeme. Maximálne získame moderátorov na chvíľu.Kamil by mal vyhlásiť, že kto chce robiť moderátora, nech mu napíše správu. Potom z tých záujemcov si vyberie toho alebo tých, s ktorýmí by vedel spolupracovať. Ak sa nevie rozhodnúť, potom by sa dalo o nich verejne diskutovať.S tímhle souhlasím , mimo poslední větu. Veřejná diskuze tady k moc dobrým věcem nevedla. Dle mého, pokud se Kamil nerozhodne sám, měl by pomoct "sbor" ostatních moderátorů a poradit u výběru.
ivan_989 Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 V 13. 3. 2013 v 11:01, Frantik napsal: Tobe bych dal ban za ten obrovskej mindrák, kterej máš :smile_anim:No jesteze nejsem Stalin Neni si, ty si predsa novy papo aj ten je frantisek. Symbolicke a inspirativne nie?
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Párkrát sem se tady čet a že by to znovu nezalechtalo, to zalechtalo. Ale díky, už sem jednou moderátor byl a zjistil jsem, že počáteční romantické ideje o moderování byly vbrzku převálcovány SZ od různých blbů, chytrolínů, trollů, udavačů, šplhounů a třeba exótů, kteří si moje moderátorství brali do huby i ve věcech, s kterejma naprosto nesouviselo atd... takže dělat někde dobrovolně policajta mi už dnes přijde jako nesmysl. Jinak kdybych měl říct jméno, tak bych byl pro Romana I. - ještě v životě nic nedokázal, ani funkci ještě žádnou neměl, má tady ten rypák strčenej furt, povaha taky adekvátní,... von by se na to hodil.
Frantik Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 V 13. 3. 2013 v 19:55, ivan_989 napsal: Neni si, ty si predsa novy papo aj ten je frantisek. Symbolicke a inspirativne nie?Cože??? :-)
jacob Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 V 13. 3. 2013 v 20:09, Frantik napsal: Cože??? :-)Nový papež se rozhodl používat jméno František I. Další případnou spojitost nechápu :-).
Frantik Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 V 13. 3. 2013 v 20:14, jacob napsal: Nový papež se rozhodl používat jméno František I. Další případnou spojitost nechápu :-).Díky :-) Přesto to nechápu, ale ok :-)
Jeremy Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 CyberianSyberianFrantík 1.Baker Street
spiderer Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 V 13. 3. 2013 v 19:24, jankoxxx napsal: Sory Bandi ale to co tu citam sa mi nezda.. Ked uz raz niekto chce byt moderatorom tak na seba prebera POVINNOST vykonavat ulohy, ktore mu urcuje majitel fora pravidlami. Ja moderatorovi nemusim ponukat nic. Odmenou pre moderatora ma byt zdrave a fungujuce forum..Problem moderovania tu na fore je jedna velmi dolezita vec: osobne vazby mimo forum, ktore uz mnoho krat sposobili to ze sa tu aplikoval dvojity meter na "zasluzeneho" a "obycajneho clena". To vyvolavalo konflikty, ktore sa nikdy poriadne neuhasili.. Uz aj preto si myslim, ze idealny moderator by mal byt niekto kto je trochu mimo "hlavneho diania". Janko chces tim rict, ze moderator, tedy clovek, ktery venuje svuj volny cas a energii na trideni spamu, reseni hadek atd zcela zdarma s bonusem neustaleho osocovani a urazeni od "radovych" clenu ma mit nejakou POVINNOST??? Jako tak to je potom tezky, kazdy kdo tady moderatora delal uz se do toho znovu dobrovolne s altruismem asi nepusti, protoze za to, ze venuje forum nekolik hodin denne ziska co? Pseudofungujici forum, kdy kazdy zasah nekdo bude nazyvat komunistickou diktaturou, moderatora Stalinem, neustale se do nej nekdo bude otirat, neustale pseudohumanisti budou resit "kde ze je jako vole demokracije" atd? Hmm diky, to jsou fer vyhlidky a clenove si prevezmou tvuj status "ja nemusim ponuknut nic"??? Nastesti takhle to normalne v zivote nefunguje, alespon ne v prostredi kde se normalne pohybuju, protoze jinak bych se z toho asi zblaznil a na rovinu ti reknu, ze bych v takovymhle svete zit nechtel Jinak jsem koukal, ze tu nekde zaznelo i moje jmeno - s diky musim odmitnout, nemam dostatek casu abych se zdarma mohl venovat foru, kde vetsina reakci bude "co si to ku*va dovolujes takhle nicit svobodu projevu na verejnym foru a neco mazat/presouvat/banovat.." Jedina okolnost kdy bych o tom uvazoval by byla v pripade, ze by se nahodila nova pravidla, ktera by byly mnohem striktnejsi nez ty co jsou nyni, ciny moderatora by odpovidaly tomu jak jsou definovany v pravidlech nynejsich a to, ze rozhodnuti je konecne a definitivni a zacalo by se to sekat od prvni signalni rovnou + pripadna diskuze by nebyla povolena a pokud by nekdo se zasahem nesouhlasil, neresilo by se to nikde na foru, "poskozeny" by mel moznost si podat stiznost root_adminovi a s tim prodiskutovat vzniklou situaci. Ale to by spousta zdejsich clenu psychicky neunesla a tak to nema smysl
Frantik Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 No, tady je slovo chlapa, který to už dělal a nezní to moc pozitivně. Souhlasím se vším, co jdi napsal Spajdy! Poslano z Frantíkovo ajPhonu z Tapatálku
IzTaPa Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 V 13. 3. 2013 v 21:18, Frantik napsal: No, tady je slovo chlapa, který to už dělal a nezní to moc pozitivně. Souhlasím se vším, co jdi napsal Spajdy!Ja bych to zase tak cerne nevidel. Spiderer ma pravdu v tom, ze si nekteri clenove pletou demokracii s anarchii a ze by bylo treba takovym strihat kridla hned, jakmile zacnou litat prilis vysoko. Sibir a spiderer by toto jiste zvladli...
Chorche Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Já s tebou, spajdy, taky souhlasím, což mě zároveň dost štve, protože to znamená, že nikdo z bývalých moderátorů, kterých jsem si vážil, už to asi nevezme.Smůla tohoto fóra je v tom, že se tady kromě hodinek řeší milion píčovin, které generují dost často jen problémy.
lib Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Opet rikam: Snow! Proc? Ma to tady rad!Ma perfektni prehled o hodinkach i o deni tady na foru.Ano, vsichi jsme uz zazili, ze Snow jako radovy clen parkrat reagoval trosku prehnane, nekdy zbytecne vztahovacne, ale ten UKOL (ne 'funkce') by prave jeho urcite primel, aby si napocital do tech desititi nebo dvaciti (je to tak v poradku, Karlosi?) ...a pak teprve něco psal nebo jednal. Zvazte to, prosim!
Jezevcik2 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Snow a ani Instant Vám to nevezmou.Nechte je tam, kde jsou a kde záslužně dělají to, čemu rozumějí.Nejlepšího herce by také byla škoda odklidit na místo ministra kultury.
NIGHTinGALE Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Snow, Frantík, Instant Vrabyho fakt neee, kluci.
jankoxxx Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 V 13. 3. 2013 v 21:09, spiderer napsal: Janko chces tim rict, ze moderator, tedy clovek, ktery venuje svuj volny cas a energii na trideni spamu, reseni hadek atd zcela zdarma s bonusem neustaleho osocovani a urazeni od "radovych" clenu ma mit nejakou POVINNOST??? Jako tak to je potom tezky, kazdy kdo tady moderatora delal uz se do toho znovu dobrovolne s altruismem asi nepusti, protoze za to, ze venuje forum nekolik hodin denne ziska co? Pseudofungujici forum, kdy kazdy zasah nekdo bude nazyvat komunistickou diktaturou, moderatora Stalinem, neustale se do nej nekdo bude otirat, neustale pseudohumanisti budou resit "kde ze je jako vole demokracije" atd? Hmm diky, to jsou fer vyhlidky a clenove si prevezmou tvuj status "ja nemusim ponuknut nic"??? Nastesti takhle to normalne v zivote nefunguje, alespon ne v prostredi kde se normalne pohybuju, protoze jinak bych se z toho asi zblaznil a na rovinu ti reknu, ze bych v takovymhle svete zit nechtel Jinak jsem koukal, ze tu nekde zaznelo i moje jmeno - s diky musim odmitnout, nemam dostatek casu abych se zdarma mohl venovat foru, kde vetsina reakci bude "co si to ku*va dovolujes takhle nicit svobodu projevu na verejnym foru a neco mazat/presouvat/banovat.." Jedina okolnost kdy bych o tom uvazoval by byla v pripade, ze by se nahodila nova pravidla, ktera by byly mnohem striktnejsi nez ty co jsou nyni, ciny moderatora by odpovidaly tomu jak jsou definovany v pravidlech nynejsich a to, ze rozhodnuti je konecne a definitivni a zacalo by se to sekat od prvni signalni rovnou + pripadna diskuze by nebyla povolena a pokud by nekdo se zasahem nesouhlasil, neresilo by se to nikde na foru, "poskozeny" by mel moznost si podat stiznost root_adminovi a s tim prodiskutovat vzniklou situaci. Ale to by spousta zdejsich clenu psychicky neunesla a tak to nema smysl Ja ta chapem, a viem si predstavit, ze to je svinska robota a napriklad ja by som to robit nechcel a nemohol. Ale ked sa na to niekto da, tak si musi dopredu uvedomovat co ho caka... Moderator na fore je ako verejna funkcia - na nich aj do nich tiez furt niekto picuje aj ked sa snazia..Moderatorov sa tu od mojho prichodu vystriedalo hodne, niekto bol lepsi a niekto horsi moderator. Tebe za tvoju sluzbu ludu dakujem
utrejch Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Nektery navrhy mi pripadaji jako velmi dada humor.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.