Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Your User Agent String is:

Opera/9.80 (Android; Opera

Mini/7.0.29952/28.4200; U; cs)

Presto/2.8.119 Version/11.10

Your IP Address: 82.145.210.178

jinak na tom obyc int. prohlizeci co mam v mobilu to maka dobre jako mob verze. myslim, ze mam opera mini

Odesláno

Uz to mam s tou titulkou v poho.

Napadlo me, jestli mi to cele neprotahuje do sirky galerie novych obrazku, kam se mi aktualne zobrazovala moje vlastni galerie (kterou mam neverejnou) a kde tech obrazku bylo hafo.

Galerii jsem ukoncil minusem a titulka se napravila.

Mozna by to chtelo dat nejaky limit na pocet novych obrazku, az bude galerie fungovat.

post-2655-0-81220400-1363260919_thumb.jpg

Odesláno

Stáva se Vám toto?Už se mi to dnes zobrazilo asi po 3

Sni%25CC%2581mek%2520obrazovky%25202013-

Bohužel taky, ale ne tak často jako 503 dřív.

cim dyl na to koukam, tim vic se mi zdalo starsi forum vizualne privetivejsi..

Přívětivější, alespoň pro mne přehlednější a hlavně z něj nebolely oči.

Odesláno

Kolegove jestli si dobre vzpominam, uplne ty same reakce zaznivali pri poslednim prechodu na soucasne (vlastne uz minule) forum. Ze je to neprehledne atd. Jakmile jsme si zvykli, hadam nikdo z nas by se nechtel vracet k tomu predchozimu. Kazda takova zmena je zkraje neprijemna, ale vysledek za ten tyden zvykani si urcite stoji. Mejte trpelivost. Az to spravce odladi dle nasich pozavku budeme vsichni urcite radi, ze ke zmene doslo.

Dnesni vypadky bych si tipnul zduvodnit prave tim, ze spravce provadi upravy, kterymi ho v tomto vlakne zahlcujeme azaz. Trpelivost ale prinasi ruze. Doufam:-)))

Odesláno

Klid prosím, žádnou paniku. Chybu to tady házelo, protože jsem něco blbě přepnul - občas to tu bude ještě vědomě blbnout, když se nějaký pokus nepodaří, řešením je samozřejmě forum vypnout na týden, aby se to odladilo bez vašeho znervoznování...

Odesláno

Your User Agent String is:

Opera/9.80 (Android; Opera

Mini/7.0.29952/28.4200; U; cs)

Presto/2.8.119 Version/11.10

Your IP Address: 82.145.210.178

jinak na tom obyc int. prohlizeci co mam v mobilu to maka dobre jako mob verze. myslim, ze mam opera mini

tak viz rada změnit si nastavení: Opera Mobile má v Nastavení > Pokročilé > User Agent možnost si zvolit jestli se má mapovat jako Desktop nebo Mobilní....

Odesláno

Klid prosím, žádnou paniku. Chybu to tady házelo, protože jsem něco blbě přepnul - občas to tu bude ještě vědomě blbnout, když se nějaký pokus nepodaří, řešením je samozřejmě forum vypnout na týden, aby se to odladilo bez vašeho znervoznování...

To by byl, já se nebojím říci terorismus! :)

Odesláno

skus uplne uplne  dolu (ako je rss znacka) "Mark community Read"

Nečetl jsem těch 150 reakcí, ale kde najdu původní "smazat přečtené", abych mohl freshnout nové příspěvky? Děkuji

Odesláno (upraveno)

Na mobilu rovněž nejdou otevřít některá vlákna - konkrétně tohle vlákno otevřu na PC, v mobilu  ne - napíše mi to "Problémy s datovým připojením - stránka¨obsahuje příliš mnoho přesměrování serveru"

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

tak viz rada změnit si nastavení: Opera Mobile má v Nastavení > Pokročilé > User Agent možnost si zvolit jestli se má mapovat jako Desktop nebo Mobilní....

já tam tuhle nabídku vůbec nemám...když dám nastavení, pokročilé tak tam mám jen volbu: Tlačítko ukončit, Protokol, Zkouška připojení, Odkazy úvodní stránky...takže jsem v pasti  :death:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...