Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To ty nemůžeš...vlevo dole na stránce je Změnit téma, zatím tam jsou 3 - 2 pro Monitor: IP Board a Basik, IP Board.Mobile je pro mobil, ale rádi bychom tam viděli další. Proto hlasuji pro tmavé.

Díky už jsem to našel změněno na tmavé pozadí.
Odesláno

Hlasuji pro pridani skinu Carbone Blue nebo Animate. 

Jojo, Carbone Blue přidávám i svůj hlas, nebo všeobecně něco tmavého.

Mně vadí dvě věci na mobilní verzi - jednak to teď už nezobrazuje na které stránce vlákna se nacházím, jednak se tam pořád uprostřed zobrazuje černý obdélníček s nápisem "Nahrávám" a visí a zaclání tam.

To mi tam visí taky a druhá věc na mobilu - v soukromých zprávách, když je vícestránková, tak nemám šanci skočit rovnou na poslední stránku a musím tam proskákávat stránku po stránce, šlo by to nějak zpřehlednit? Díky.

Odesláno

Ještě jeden dotaz. Když jsem dřív přečetl vlákno a vyskočil z něj, vlákno jakoby zešedlo a já věděl, že jsem v něm už byl a nic nového tam není. Jde nějak nastavit i tato funkce?

Díky za info

Odesláno (upraveno)

ak myslíme to isté, tak potom:

post-6829-0-90417300-1363294502_thumb.jpg

hmm...ale teraz ako dať odpoveď na koniec citátov :mellow:

ja mam len jedinu vyhradu, ako sa zapina to udelatko, ktore ma navedie po otvoreni vlakna na poslednu precitanu stranu??? momentalne mi vzdy otvara vlakana na prvej strane a som z toho na prasky :)

úplne vpravo klikni na dátum + čas pod nickom a nastaví sa ti posledný príspevok vo vlákne

nic take tam nemam :)

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Tak se zeptam znova.

Proc v rozsirenem editoru na androidu nemam zadne moznosti vkladt emotikony, hypertextove odkazy, barvy pisma atd. Proste takovy ten ramecek ficur na upravu textu.

Pricemz se to tvari jako desktop verze, takze by to byt melo...

Diky.

Odesláno

tak teď nebudeme zase nějakou dobu řešit hodinky, ale stránky...

:rolleyes:

na ipadu mi to jede mnohem líp, než na notesu - ale jede to všechno smajlící editace, všechno, ale je to všechno strašně prťavý a přitom mezi tématy, řádky a atp. je zby\tečně mnoho  práznýho místa,  jinak, až na to co jsem psal předtím o seznamu SZ a vypadnuvších podtitulů (štítků),  jsem zatím spokojenej

;)

Odesláno

Tak se zeptam znova.

Proc v rozsirenem editoru na androidu nemam zadne moznosti vkladt emotikony, hypertextove odkazy, barvy pisma atd. Proste takovy ten ramecek ficur na upravu textu.

Pricemz se to tvari jako desktop verze, takze by to byt melo...

Diky.

imo - editor je javaskript se kterým se droid nekamarádí?

Odesláno

imo - editor je javaskript se kterým se droid nekamarádí?

nekamaradi se neda riict. - kdo s tim ma problem,  ma nekde neco vypnute..., nebo musi si ugradovat;

a  je to dobre, ze je to v JS - by mel jet vsude, je to zaklad pro budoucnost (AJAX)

Odesláno

Myslím že tvůrcům je třeba poděkovat, zatím je nefunkční fotogalerie ale věřím, že se to brzo vyladí

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...