bohus76 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 To ty nemůžeš...vlevo dole na stránce je Změnit téma, zatím tam jsou 3 - 2 pro Monitor: IP Board a Basik, IP Board.Mobile je pro mobil, ale rádi bychom tam viděli další. Proto hlasuji pro tmavé. Díky už jsem to našel změněno na tmavé pozadí.
Honza.manta Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Hlasuji pro pridani skinu Carbone Blue nebo Animate. Jojo, Carbone Blue přidávám i svůj hlas, nebo všeobecně něco tmavého. Mně vadí dvě věci na mobilní verzi - jednak to teď už nezobrazuje na které stránce vlákna se nacházím, jednak se tam pořád uprostřed zobrazuje černý obdélníček s nápisem "Nahrávám" a visí a zaclání tam. To mi tam visí taky a druhá věc na mobilu - v soukromých zprávách, když je vícestránková, tak nemám šanci skočit rovnou na poslední stránku a musím tam proskákávat stránku po stránce, šlo by to nějak zpřehlednit? Díky.
seh1 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Ještě jeden dotaz. Když jsem dřív přečetl vlákno a vyskočil z něj, vlákno jakoby zešedlo a já věděl, že jsem v něm už byl a nic nového tam není. Jde nějak nastavit i tato funkce? Díky za info
jankoxxx Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 úplne vpravo klikni na dátum + čas pod nickom a nastaví sa ti posledný príspevok vo vláknenic take tam nemam
jirka404 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Rychlost už je celkem pohodová, ale chtělo by to fakt nějaký ten tmavší skin. Tohle je o oči.
Adam99 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Taky prosím o tmavý skin, čtu jen polovinu novinek, protože mi z té bílé slzí oči. Carbon Blue nebo Deflection
Hasňa Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Tapatalk ma cerny skin, takze reseni existuje.
StanoBare Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 (upraveno) ak myslíme to isté, tak potom:hmm...ale teraz ako dať odpoveď na koniec citátov ja mam len jedinu vyhradu, ako sa zapina to udelatko, ktore ma navedie po otvoreni vlakna na poslednu precitanu stranu??? momentalne mi vzdy otvara vlakana na prvej strane a som z toho na prasky úplne vpravo klikni na dátum + čas pod nickom a nastaví sa ti posledný príspevok vo vlákne nic take tam nemam Upraveno 14. března 2013 uživatelem StanoBare
bandicoot Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Tak se zeptam znova.Proc v rozsirenem editoru na androidu nemam zadne moznosti vkladt emotikony, hypertextove odkazy, barvy pisma atd. Proste takovy ten ramecek ficur na upravu textu.Pricemz se to tvari jako desktop verze, takze by to byt melo... Diky.
carpaccio Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Zmizela mi všechna varování... A že jich bylo. Tak to jen hlásím - že pokud to nebyla amnestie, aby bylo pamatováno na mé padoušství.
Honza.manta Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Na mobilu nemám možnost v diskusi(diskusním vláknu a i v soukromých zprávách) přeskočit přímo na začátek nebo na konec. Je to dost zdržující a štve mně to. Nešlo by s tím něco udělat? Díky.
Quido Morava Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 tak teď nebudeme zase nějakou dobu řešit hodinky, ale stránky... na ipadu mi to jede mnohem líp, než na notesu - ale jede to všechno smajlící editace, všechno, ale je to všechno strašně prťavý a přitom mezi tématy, řádky a atp. je zby\tečně mnoho práznýho místa, jinak, až na to co jsem psal předtím o seznamu SZ a vypadnuvších podtitulů (štítků), jsem zatím spokojenej
kubson Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Tak se zeptam znova.Proc v rozsirenem editoru na androidu nemam zadne moznosti vkladt emotikony, hypertextove odkazy, barvy pisma atd. Proste takovy ten ramecek ficur na upravu textu.Pricemz se to tvari jako desktop verze, takze by to byt melo... Diky.imo - editor je javaskript se kterým se droid nekamarádí?
kubson Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 jinak na iPhone tapatalk2 jede fórum výborně, včetně fotek
bradda Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 S rychlostí už žádný problémy nevnímám.
sibirnaya Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Pisu z mobilu za jizdy, musim rict, ze otevru li vicestrankovou zpravu vzdy na prvni strance, je to dost na. ..
Quido Morava Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 imo - editor je javaskript se kterým se droid nekamarádí? nekamaradi se neda riict. - kdo s tim ma problem, ma nekde neco vypnute..., nebo musi si ugradovat;a je to dobre, ze je to v JS - by mel jet vsude, je to zaklad pro budoucnost (AJAX)
hirsch Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Myslím že tvůrcům je třeba poděkovat, zatím je nefunkční fotogalerie ale věřím, že se to brzo vyladí
Chronomag Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Pánové a dámy, kteří sháníte ten skin s tmavým pozadím, tady je takový vhodný, co vy na něj? Infinite (dark) Click here for a preview
sect Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Jo, myslím že ten bude podstatně lepší. Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se