Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dosť odveci príspevok. Možno si IE používal naposledy vo verzii 6...

Okrem toho, nechodím len na Chronomag, všade inde mi IE plne vyhovuje. Používal som Operu, ale v. 12 už je dosť zastaralá a novšie verzie sú jedna katastrofa (t.j. Chrome s inou ikonou).

Odesláno
  V 30. 1. 2015 v 20:29, tico1 napsal:

Dosť odveci príspevok. Možno si IE používal naposledy vo verzii 6...

Okrem toho, nechodím len na Chronomag, všade inde mi IE plne vyhovuje. Používal som Operu, ale v. 12 už je dosť zastaralá a novšie verzie sú jedna katastrofa (t.j. Chrome s inou ikonou).

To, že Ti vyhovuje ještě neznamená, že je funkční, jak je ostatně vidět. IE jsem nucen používat proto, že je holt jaksi obligatorní v různých státních institucích, i když logické argumenty pro jeho použití nejsou. Jiné prohlížeče např. s přístupem do našeho databázového systému problém nemají, IE pořád, a to se jej programátoři snaží pro něj maximálně optimalizovat: nicméně si vždy najde způsob jak něco zmastit. A nemluvím samozřejmě o verzi 6.  

Odesláno

Jasně, ale já třeba IE pro přístup na Chronomag nepoužívám a problémy, které jsou tu popisovány (zamrzání, zdvojování příspěvků apod.) nemám, ale třeba je to jen náhoda. Když jsem se na fóru hlásil z PC, kde byl jen IE (10.verze) a zkoušel editovat příspěvek, tak mi to nešlo, ale třeba to byla taky jen náhoda.. 

• po měsíci...
Odesláno

Dotaz, nebo spíš prosba:

Proč na formátu Paradox (název grafického tématu) není klasická hlavička Chronomagu? jako na základním IP Board?

Hloupost, ale potěšila by..

Díky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nevím kam s tím, tak to píšu sem. Vzhledem k tomu, že pro většinu z nás je čas důležitá veličina:), tak bych rád poprosil, je-li to technicky možné, synchornizovat čas chronomagu s aktuálním letním. Časy všech příspěvků jsou ještě v zimním režimu, tedy o hodinu zpět.

Už tak mi dělá problém fyzicky se změně přizpůsobit, natož pořád pamatovat na to, že se mi to zde zobrazuje jinak.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Poslední tam dva-tři dny mi otevírání fóra trvá strašně dlouho. Hlavička naběhne, ale  než naběhne hlavní plocha s příspěvky, trvá mi to přes minutu. Je chyba u mě?

Odesláno

Opera mini na androide mi ukaze prazdnu stranku aj po opakovanom refreshi. Na chrome to ide normalne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...