bandicoot Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Ja mám teď období zavíráků na prořezání z letadla. Hinderer, Strider... Nejsem si jistý, jestli mě uspokojí verze "design by" od Kershaw, Buck... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Rád bych pořídil definitivní nůž "umak", jaké jsou vaše zkušenosti s tímto nožem? Co všechno zvládne, je tak dobrý jak se o něm říká? Díky za postřehy, případně za tip kde koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Cau Umak je fajn, pre.mna by mohol byt TEN JEDEN. Materialy na vysokej urovni ako crk ma bzdy, spracovanie na jednicku. Je trochu masivnejsi a ma tuhsi chod ako sebenza ale to nieje negativum. Pozri si knife.cz teraz tam je jeden za dobru cenu v inzercii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Rád bych pořídil definitivní nůž "umak".... Zdravím, tady je jeden příklad testu na odolnost špičky a pojistky . Jinak ten nůž určitě zvládne běžné úkony jako přípravu jídla, řezání krabic, pásku a dalších podobných činností. Spíš bych se ale zajímal o to, jak ti ten nůž sedne do ruky nebo jak moc pohodlně se ti bude nosit. Jelikož jsi asi z Brna, tak ti doporučím návštěvu prodejny Můj nůž (http://www.mujnuz.cz/). Tady si můžeš Umnumzaana vyzkoušet a zjistit jak ti sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Díky za reakce. Na tento web (mujnuz.cz) jsem již narazil, bohužel jsem často pracovně mimo Brno. Ale až se zadaří, tak prodejnu určitě navštívím. Doufám že si padneme s Umakem do oka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Chlapi, minuly tyzden sa ku mne dostal cinsky fejk ZeTecka, konkretne modelu 0777 z D2.. Musim chlapikov sikmookych pochvalit - skvele spracovanie, karbon lepsi ako ma original ZT, valcekove loziska, proste top Vecer, alebo zajtra dodam foto, ale musim povedat, ze ma velmi milo prekvapil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Chlapi, minuly tyzden sa ku mne dostal cinsky fejk ZeTecka, konkretne modelu 0777 z D2.. Musim chlapikov sikmookych pochvalit - skvele spracovanie, karbon lepsi ako ma original ZT, valcekove loziska, proste top Vecer, alebo zajtra dodam foto, ale musim povedat, ze ma velmi milo prekvapil..Kolik te stal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Chlapi, minuly tyzden sa ku mne dostal cinsky fejk ZeTecka, konkretne modelu 0777 z D2.. Musim chlapikov sikmookych pochvalit - skvele spracovanie, karbon lepsi ako ma original ZT, valcekove loziska, proste top Vecer, alebo zajtra dodam foto, ale musim povedat, ze ma velmi milo prekvapil..Asi tomu nerozumím, ale v čem je rozdíl mezi fejkem hodinek a fejkem nože? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Vysiel ma cca 100e.. Na temu fejkov sa nebudem vyjadrovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Já jsem rozpoutal pěknou melu na Knifu s klonem Spyderco Southard a musím potvrdit co zde říká kolega, provedení těch klonů je čímdál lepší.Ale nemám z toho dobrej pocit. Teď se už sezačínám bát koupit nějaký na aukci, aby to nebyl fake :-(Chtěl bych Hinderera, ale když vidím ty čínský klony, tak na to fakt nemám odvahu.Na tu 777 jsem taky dlouho koukal, nakonec jsem se praštil přes kapsu a koupil originál. Podle mě jeden z nejlepších produkčních zavíráků vůbec.Ty fotky sem nahoď určitě.Co jsem viděl ty poslední verze, tak se tam lišil tvar čepele, resp. ten žlábek je jinej. Chlapi, minuly tyzden sa ku mne dostal cinsky fejk ZeTecka, konkretne modelu 0777 z D2.. Musim chlapikov sikmookych pochvalit - skvele spracovanie, karbon lepsi ako ma original ZT, valcekove loziska, proste top Vecer, alebo zajtra dodam foto, ale musim povedat, ze ma velmi milo prekvapil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 JJ zliabok je iny, ma silnejsi detent ako original a aj tvar toho preudosantoku je trosicka iny na spicke.. Moj nema ziadne znacenie na cepeli, takze to dokonca hadam ani nie je fejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 BTW tych Hindererov by som sa nebal.. Este som nevidel fejk, co by mal (ako original) teflonove podlozky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Asi tomu nerozumím, ale v čem je rozdíl mezi fejkem hodinek a fejkem nože?Fejk je fejk :-) jen zalezi jak vypada a kdo a jak ho bude pouzivat ale porat to je napodobenina :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 jdete do prdele s fejkama čehokoliv a navíc s jejím vychvalováním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Přesně, stačí že knife.cz je toho plný!http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=659276#659276 jdete do p....e s fejkama čehokoliv a navíc s jejím vychvalováním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Fejk je fejk :-) jen zalezi jak vypada a kdo a jak ho bude pouzivat ale porat to je napodobenina :-(Přesně tak, to byla řečnická otázka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Ten konec diskuze na knifu je dost mizernej... už tam radši moc nechodim.Mám fake sebku, od zdejšího diskutéra, na zkoušku jestli Sebenzu chci. Zpracování pěkný atd ale už mi pěknou dobu leží ve stole. Nechápu co na tom někoho může bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Taky tam moc nechodim. Prosím netahejte fejky i sem, kam pak budu chodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asparagus Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Ten konec diskuze na knifu je dost mizernej... už tam radši moc nechodim. Mám fake sebku, od zdejšího diskutéra, na zkoušku jestli Sebenzu chci. Zpracování pěkný atd ale už mi pěknou dobu leží ve stole. Nechápu co na tom někoho může bavit.Taky jsem o faku přemýšlel(ze stejného důvodu). Má to cenu kupovat? Nějaká china made z D2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Doporučuji přemýšlet spíše o fucku. Je to příjemnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se