Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Rád bych pořídil definitivní nůž "umak"....

Zdravím, tady je jeden příklad testu na odolnost špičky a pojistky

.

Jinak ten nůž určitě zvládne běžné úkony jako přípravu jídla, řezání krabic, pásku a dalších podobných činností. Spíš bych se ale zajímal o to, jak ti ten nůž sedne do ruky nebo jak moc pohodlně se ti bude nosit. Jelikož jsi asi z Brna, tak ti doporučím návštěvu prodejny Můj nůž (http://www.mujnuz.cz/). Tady si můžeš Umnumzaana vyzkoušet a zjistit jak ti sedí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, minuly tyzden sa ku mne dostal cinsky fejk ZeTecka, konkretne modelu 0777 z D2.. Musim chlapikov sikmookych pochvalit - skvele spracovanie, karbon lepsi ako ma original ZT, valcekove loziska, proste top :notworthy:

Vecer, alebo zajtra dodam foto, ale musim povedat, ze ma velmi milo prekvapil..

Odkaz ke komentáři

Chlapi, minuly tyzden sa ku mne dostal cinsky fejk ZeTecka, konkretne modelu 0777 z D2.. Musim chlapikov sikmookych pochvalit - skvele spracovanie, karbon lepsi ako ma original ZT, valcekove loziska, proste top :notworthy:

Kolik te stal :-)

Odkaz ke komentáři

Asi tomu nerozumím, ale v čem je rozdíl mezi fejkem hodinek a fejkem nože?

Odkaz ke komentáři

Já jsem rozpoutal pěknou melu na Knifu s klonem Spyderco Southard a musím potvrdit co zde říká kolega, provedení těch klonů je čímdál lepší.

Ale nemám z toho dobrej pocit. Teď se už sezačínám bát koupit nějaký na aukci, aby to nebyl fake :-(

Chtěl bych Hinderera, ale když vidím ty čínský klony, tak na to fakt nemám odvahu.

Na tu 777 jsem taky dlouho koukal, nakonec jsem se praštil přes kapsu a koupil originál. Podle mě jeden z nejlepších produkčních zavíráků vůbec.

Ty fotky sem nahoď určitě.

Co jsem viděl ty poslední verze, tak se tam lišil tvar čepele, resp. ten žlábek je jinej.

Odkaz ke komentáři

Ten konec diskuze na knifu je dost mizernej... už tam radši moc nechodim.

Mám fake sebku, od zdejšího diskutéra, na zkoušku jestli Sebenzu chci. Zpracování pěkný atd ale už mi pěknou dobu leží ve stole. Nechápu co na tom někoho může bavit.

Odkaz ke komentáři

Ten konec diskuze na knifu je dost mizernej... už tam radši moc nechodim.

Mám fake sebku, od zdejšího diskutéra, na zkoušku jestli Sebenzu chci. Zpracování pěkný atd ale už mi pěknou dobu leží ve stole. Nechápu co na tom někoho může bavit.

Taky jsem o faku přemýšlel(ze stejného důvodu). Má to cenu kupovat? Nějaká china made z D2?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...