pavča Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Jo jo, také se mi velmi líbí, perfektně se drží v ruce, paráda!
BenelliTree Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Správný muž má mít nůž....kamínek a provázek mi říkal táta. Tohle je můj "prvni" kousek. Myslím že na to že se do týdne bude válet někde v šuplíku nebo v autě bohatě stačí. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Pěkné. Trochu mi to připomnělo tohle: https://www.youtube.com/watch?v=X1njGh1shHY
MJ. Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Pěkný video, ještě pěknější nůž.moc pěkný.nedávno sem viděl tohle Upraveno 4. února 2016 uživatelem MJ.
Jarett Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Tak jsem Sebenzu přejel houbičkou ... a hned vypadá líp jak nová
matejCZ Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Ahoj, potreboval bych poradit darek pro skorosvagra, je celkem nadsenec do nozu, porad o nich mluvi, vsude je nosi... No proste nekupuje hodinky, ale noze... Dela nejaky bojovy umeni, ma ruzne druhy od kapesnich az po ruzne vrhaci... Pro me je vrchol kapesnich nozu victorinox, ale to asi nebude zrovna to spravne. Po beznem prohlizeni po internetu me zaujaly noze z damaskove ocele, muzete mi nekdo poradit znacku, ktere se drzet, pripadne typ? Strop mam nastaveny na max 10k a chtel bych to udrzet spis jako prekvapeni, v nejhorsim pripade poukaz... Diky za rady
kilosunky Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Moj dnesny spolocnik :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roland0 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Ahoj, potreboval bych poradit darek pro skorosvagra, je celkem nadsenec do nozu, porad o nich mluvi, vsude je nosi... No proste nekupuje hodinky, ale noze... Dela nejaky bojovy umeni, ma ruzne druhy od kapesnich az po ruzne vrhaci... Pro me je vrchol kapesnich nozu victorinox, ale to asi nebude zrovna to spravne. Po beznem prohlizeni po internetu me zaujaly noze z damaskove ocele, muzete mi nekdo poradit znacku, ktere se drzet, pripadne typ? Strop mam nastaveny na max 10k a chtel bych to udrzet spis jako prekvapeni, v nejhorsim pripade poukaz... Diky za radypodíval bych se na Microtech a jejich motýlky nebo vystřelováky, dělají i damaškové ale ty jsou v čr jsou špatně dostupné.Mcusta dělá pěkné damaškyDále pak ze značek v dané cenové kategorii: kershaw, benchmade, lionsteel..
jungle Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Jestli nema sebenzu, tak mu kup sebenzu
kilosunky Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Njn, Sebenza je top, ostatne ako kazdy Chris Reeve ;-)
Návštěvník YPO Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 damašková sebenza za 10t je spíše z říše fantazie .... za desítku by se dal třeba pořídit nějakej lionsteel
kilosunky Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Tak ale Sebka nemusi byt damaskova, tam staci, ze je to Sebka :-D
Návštěvník YPO Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Tak ale Sebka nemusi byt damaskova, tam staci, ze je to Sebka :-Dno ... jak se to vezme .... za ty prachy se dá pořídit nůž od nožíře .... chrisreeve je sice špička, ale je to jenom a pořád strojem vyrobená mrdka
Kapo Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Nebo něco od Dohnalů z elmaxu, Jejich zavíráky se mi moc líbí.
Ivan Lelák Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Správný muž má mít nůž....kamínek a provázek mi říkal táta. Tohle je můj "prvni" kousek. Myslím že na to že se do týdne bude válet někde v šuplíku nebo v autě bohatě stačí. :-)Správnému muži se nůž nikde neválí...:-). Včera, cestou z Itálie, jsme se stavili ve Vídni na dortík a kávu v hotelu Sacher. Hned naproti, na ulici s luxusními obchody, jsme objevili krámek s noži. Nějaké luxusní kuchyňské, pár značek jako CRKT apod., z multifunkčních pouze Victorinox a Leatherman, nic víc. A za podobné ceny jako u nás. Skoro jsem ani nestihl projít krámky s hodinkami, snad díky cenám 100 tisíc až 3 mega a vlastně mne oslovily jen jedny 8-denní Panerai a jedny IWC...
dopsler Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Ahoj, potreboval bych poradit darek pro skorosvagra, je celkem nadsenec do nozu, porad o nich mluvi, vsude je nosi... No proste nekupuje hodinky, ale noze... Dela nejaky bojovy umeni, ma ruzne druhy od kapesnich az po ruzne vrhaci... Pro me je vrchol kapesnich nozu victorinox, ale to asi nebude zrovna to spravne. Po beznem prohlizeni po internetu me zaujaly noze z damaskove ocele, muzete mi nekdo poradit znacku, ktere se drzet, pripadne typ? Strop mam nastaveny na max 10k a chtel bych to udrzet spis jako prekvapeni, v nejhorsim pripade poukaz... Diky za radyBych to viděl nahttp://knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&m=744085#744085
BrotHell Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Tak mi dneska dorazil Charge TTI a musim říct, je to pěkná hračka, už se těšim, až budu mít příležitost ho využít. Ještě by se mi na něj líbilo nějaký pěkný kožený pouzdro
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se