Frantik Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Jeden z nejlepších designu nožů :-)
Sacíbagr Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 ...Petzl je bez pojistky, jinak liner, frame, axis i back lock. Nejraději nosím Mcustu...skoro ideální. Preferoval bych plochou čepel a drobné detaily upravit.
Návštěvník YPO Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Spyderco je možná hnusný, ale u plochých čepelí se většinou vejde do 3mm, což je přesně ta hranice mezi nožem na hovno a na parádu .... ploché 3mm jsou naprosto ideální na běžnej život .... mám už několik let manixe 2XL a je to jeden z nejlepších nožů co mám ..... že je pro někoho hnusnej mi celkem nevadí .... rolex je taky hnusnej a nevadí mi to .... stím umím žít
mAra_ Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Tak dneska došla nová Mcusta... tak jsem vám ji blejsknul.
Maxel Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 (upraveno) ...Petzl je bez pojistky, jinak liner, frame, axis i back lock. Nejraději nosím Mcustu...skoro ideální. Preferoval bych plochou čepel a drobné detaily upravit.Moc pěkná rodinka! Nad tím Mcusta (Damascus Tactility) uvažuju pár měsíců do komba k Delica 4 a pořád ne a ne se rozhoupat. Upraveno 16. června 2016 uživatelem Maxel
Filip.J Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 mAro, paráda! Akorát by mě zajímalo, jestli hlava šroubu v čepu z druhé strany je pořád ta hnusná na plochý šroubovák, nebo jestli už tam konečně začali dávat něco přiměřeně slušného?
kilosunky Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 mAro, paráda! Akorát by mě zajímalo, jestli hlava šroubu v čepu z druhé strany je pořád ta hnusná na plochý šroubovák, nebo jestli už tam konečně začali dávat něco přiměřeně slušného?Asi ťa jeho odpoveď nepoteší..
kupko Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Tak dneska velka radost sehnal jsem stejný nůž co měl muj děda ve výborném stavu jako malej kluk jsem mu ho pořád bral :-) už jen sehnat originální pouzdro. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Trojan Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Tak jsem asi po roce zase koupil nůž, bohužel prodejce se na mě vysral a poslal to balíkem na poštu místo EMS, takže až v pondělí...Po GB1 dávám znovu šanci CPM M4 na Gayle Bradley 2. Vyřešili trochu zvláštní tvar čepele a ubrali materiál na linerech, tak snad bude vše OK
kilosunky Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 (upraveno) Tak po GB2 pokukujem uz od kedy vysiel, ale ta M4 ma stale odradza.. Ja bohuzial, potrebujem nerezofku.. Upraveno 17. června 2016 uživatelem kilosunky
Trojan Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Ono se to spíš dost specificky brousí. Já měl ten GB1 (měnil jsem ho za Spy Techno od Tebe) předělaný do DLC, protože na noži už byly stopy koroze. Bohužel bylo DLC i na ploše pojistky a tak se mi nůž hned po rozbalení zavřel do prstu, DLC vzhledem ke vlastnostem strašně "klouže". Od té doby jsem ho neměl moc rád a doma byl asi jen 14 dnů. Doufám že se to s dvojkou nestane Kvůli čemu potřebuješ nerez?
Trojan Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Možná že kdybych tenkrát odešel s Tvou Sebenzou místo Techna... ale to vzal čas
kloubik Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 (upraveno) Já si říkal nebude se toho bát, hned první víkend jsem vzal GB2 pod stan do lesa. Všude vlhko, a nechal jsem ho přes noc ve stanu a do rána byl na par místech náběh na rez. Ale vyčistil jsem to, nakrajel s ním občas nějaké jídlo aby si udělal lehkou patinu a od té doby v pohodě, včetně dalšího stanování. čepel nijak neošetřuju. Edit: zavírání není nejpohodlnější, ale už jsem si zvyknul. A pomůže když se liner lock palcem jakoby nejdříve zmáčkne a až potom zatlačí na stranu. Upraveno 17. června 2016 uživatelem kloubik
Trojan Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 S jinak jsi s ním spokojený? Na čem brousíš? Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
Filip.J Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Pánové, objednával jste někdo ze zahraničí vystřelovací nože? Zalíbily se mi piraňky, psal jsem si s BladeHQ a ačkoliv jsou vstřícní, je to trošku oser... jenže v EU jich těžko něko bude mít skladem takový výběr, navíc ještě v kombinaci s OTS ProTechy...
ron Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 A proč je to oser? , mne to přijde celkem jednoduchý, jen se připrav o navýšení minimálně o DPH... Pánové, objednával jste někdo ze zahraničí vystřelovací nože? Zalíbily se mi piraňky, psal jsem si s BladeHQ a ačkoliv jsou vstřícní, je to trošku oser... jenže v EU jich těžko něko bude mít skladem takový výběr, navíc ještě v kombinaci s OTS ProTechy...
Filip.J Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Kdyby šlo jenom o DPH, dopisování si s Poštou 120 mám v malíku. V U.S. jsou na vystřelováky restrikce a třeba PayPal za ně neumožňuje platit, BladeHQ po mně chtějí nascanovat kreditku a občanku a vůbec z toho dělají případ, jako bych si nechával posílat pikslu plutonia... plus teda to poštovný, co chtějí, je šílená darda, tak to možná fakt půjde v olověné schránce...
ron Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Aha, já si plánuji od nich objednat nějaké OTF do sbírky, ale asi to udělám přes shipito, s platbou kartou nemám problém, ale tu občanku nějak nechápu, na co soudruhům v USA bude..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se