Liqid Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Co doporučíte na mazání zavíráku? Můj EDC Victorinox už má něco nalítání a potřeboval by údržbu.
Sacíbagr Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Co doporučíte na mazání zavíráku? Můj EDC Victorinox už má něco nalítání a potřeboval by údržbu....používá se myslím Ballistol, já dávám teflonovou vazelínu.
jebiga Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 chlapci hledám dárek pro kamaráda přemýšlím noži s damaskem poradíte mi prosim velikost na každodenní nošení s klipsem a cena do 7t pokud takové něco vůbec je a nebude to uplnej šunt dekuji popřípadě pokud někomu doma překáží rad se ho ujmu J.
Frantik Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Co Kershaw Shalotka, ten ma dobrej damasteel. Nebo nějakej Mikov Predator, ten je super.
mAra_ Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Já si sháněl podobné zadání minulý měsíc pro sebe. A nakonec jsem skoncil dokonce u levnějšího nože Mcusta.
prischera Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 ron: ta dam. ocel je super! Vynikající záležitost, jako edc.. Mimochodem, já jsem také vybalil novou zásilku. Tímto moc děkuji Kubovi (Prischera) za doporučení, neskutečně parádně padne do ruky. Jsem moc spokojený. Konec keců ... RAT1 (EDC) + Snaggletooth3 (Defence knife) + G - Mudmaster (One Watch Day) ..Jsem rád, že ti vyhovuje. Přišlo mi, že do tvojí tlapy bude akorát. Já jsem v rámci hledání EDC nože koupil před tři čtvrtě rokem menší sestřičku a od tý doby jí nedám z ruky. Jsou to skvělý nože, o který se díky fajn ceně člověk nemusí bát .
jebiga Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Já si sháněl podobné zadání minulý měsíc pro sebe. A nakonec jsem skoncil dokonce u levnějšího nože Mcusta.můžeš mi poslat nejakej link ?dekuji
mAra_ Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 můžeš mi poslat nejakej link ?dekujiJasný, já bral ten svůj odsud :http://www.jpknife.cz/znacky/mcusta-seki-japan/
jankoxxx Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Spyderco Military poladene od TK Knives. Svinsky dobre
Sacíbagr Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 (upraveno) ...pár nožů už jsem v ruce měl, ale zároveň obrovskou hromadu něměl: mezi sériovými gentlemany pro denní nošení je u mne vítězem tato Mcusta. Upraveno 3. července 2016 uživatelem Sacíbagr
Sphinxx Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 prischera: Je fakt super a dokonce i dost ostrý. Do ruky padne perfektně, tedy do větší ruky. Za ty peníze není moc co řešit. Ještě jednou díkes.
ron Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Sphinxx, máš pravdu, ten Kershaw Shallot je jako EDC vynikající, není vůbec cítit a v kombinaci s tím damaškem je super ... Dnes loučení s tímto skvělým OTFkem, než půjde do krabičky a bude čekat na nového majitele...
Karlos Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 Co doporučíte na mazání zavíráku? Můj EDC Victorinox už má něco nalítání a potřeboval by údržbu.Já nerezové zavíráky nemažu. Každé mazivo co jsem zkoušel bylo jen lapač na nečistoty a po pár otevřeních z něj byla černá špína. To nepotřebuju.Například victorinox vydrbu kartáčkem v horké vodě s dostatkem obyčejného tuhého mýdla, rozhýbu všechny pohyblivé části, aby se mýdlová voda dostala všude, opláchnu, osuším, hotovo. Mýdlo kromě čistících účinků má i mazací (je přece z tuku) a nože jsou stále krásně čisté a chodí pěkně hladce. A opakuju kdykoliv podle potřeby a nemusím přemýšlet čím drahým to zase namazat.
ZLOjasna Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 no... od rona ďaleko nezašiel
stosi Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Existuje, prosím, nějaký blbuvzdorný brousek na kapesní nůž a za slušné peníze? Já když vidím, jak se to šmrdlá na kamenech, tak na to nemám.. nepotřebuji skalpel, spíš trvanlivější ostří.
stosi Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Já nerezové zavíráky nemažu. Každé mazivo co jsem zkoušel bylo jen lapač na nečistoty a po pár otevřeních z něj byla černá špína. To nepotřebuju.Například victorinox vydrbu kartáčkem v horké vodě s dostatkem obyčejného tuhého mýdla, rozhýbu všechny pohyblivé části, aby se mýdlová voda dostala všude, opláchnu, osuším, hotovo. Mýdlo kromě čistících účinků má i mazací (je přece z tuku) a nože jsou stále krásně čisté a chodí pěkně hladce. A opakuju kdykoliv podle potřeby a nemusím přemýšlet čím drahým to zase namazat.Se přiznám, že jsem svůj jebnul normálně do myčky. Slezl znak, vnitřek zmatněl, ale jinak jako nový
ron Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 Mooc hezká fotka a ještě lepší nůž!:-) no... od rona ďaleko nezašiel
OndraPod Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Odesláno 10. července 2016 (upraveno) Existuje, prosím, nějaký blbuvzdorný brousek na kapesní nůž a za slušné peníze? Já když vidím, jak se to šmrdlá na kamenech, tak na to nemám.. nepotřebuji skalpel, spíš trvanlivější ostří.IMHO neco takovyho http://www.uni-max.cz/diamantovy-brousek-square/d/Ja mam DMT sadu s clipem kde si muzes nastavovat uhly, ale uz to ani nepouzivam, respektive pouzivam z toho jen ty diamantovy kameny, uhel se da udrzet z ruky. Nebo tuhle sadu, ta ma mozna vhodnejsi zrnitosti 300, 400, 800 http://www.uni-max.cz/sada-diamantovych-brousku-3-ks/d/Na zavirak idelani, kdyz to pak obtahnes na kuzi bude holit. Upraveno 10. července 2016 uživatelem OndraPod
stosi Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Děkuji za tip. Já se právě těch úhlů docela bojím, ale snad to nebude žádná věda. Objednám.
quequeek Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Existuje, prosím, nějaký blbuvzdorný brousek na kapesní nůž a za slušné peníze? Já když vidím, jak se to šmrdlá na kamenech, tak na to nemám.. nepotřebuji skalpel, spíš trvanlivější ostří. Co je vlastně špatně na používání brusného kamene? Taky vybírám kudlu, asi spyderco okolo 5k, a když vidím, že sou doporučovány brusné sady - celý kufry Lansky nebo co ještě, začíná mě dost přecházet chuť se do něčeho pouštět
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se