beeman Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 ja to mam radeji bez pohyblivych casti, proste poradnej nuz, zadnyho anglicaka ;-)i kdyz nedam zase dopustit na ZT0200, porad v kapse, dnes zrovna velice spolehlive nakrajel v kanclu tlacu s chlebem, co prines kolega ze zabijackyale to je jedinej, jinak nosim a pouzivam jenom noze ;-)
huhu4d Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Dnes so sebou taham tispine. Jeden paradny elegan...
bedabedulka Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 TiSpine mam v hledacku dlouho ale v Damasku se vzorem bunek nebo co to jeee...
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 @emef Vcera mi dosel Buck Vantage Pro. Ten znas, tak ti sem hodim srovnavaci fotku. Buck je taky super a lehkej, ale pokud nosis denne saka a kosile, tak ten Boker je asi lepsi.
Radek124 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 TiSpine je fakt krásnej kousek - mít aspoň nějakou sběratelskou hodnotu a nemít doma "přenožováno", koupil bych si už dávno od každé barvy kousek a o vánocích si je věšel na stromeček místo baněk
huhu4d Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Ja mam vsetky v damasku. Cista onania to je
Radek124 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Z damašku jsou taky moc hezké, třeba takový ještěrkáč - a koukám že příplatek je oproti nečínské tovární produkci (Mikov, Victorinox,...) celkem směšný
laurin Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Ja uz dlho myslim na SR-1 v lizard damasku.... a Vianoce sa blizia.
Trojan Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 ja to mam radeji bez pohyblivych casti, proste poradnej nuz, zadnyho anglicaka ;-)i kdyz nedam zase dopustit na ZT0200, porad v kapse, dnes zrovna velice spolehlive nakrajel v kanclu tlacu s chlebem, co prines kolega ze zabijackyale to je jedinej, jinak nosim a pouzivam jenom noze ;-)ZT0200 tak zkus s timhle "nozem" neco seriozniho udelat. Tenhle nuz jen vypada, jinak je k prdu.
beeman Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 co myslis seriozniho? mam ho uz tak 10 let a pouzivam na vsechno, pac ten jedinej mam porad u sebe a zatim nesklamal (a zazil tedy vselijake prasarny) porad bez vuli, 154CM neni spatna, drzi a G-10 taky OK, hlavne je masivni a nemusim se bat zapacit.
Radek124 Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Jestli jsou pro někoho hlavním parametrem zavíráku z příborovýho nerézu prasárny a páčení, nemá asi smysl zabředávat s ním do diskuse na téma řezání...
Trojan Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Ten nuz, mimo toho ze mizerne reze, ma neuveritelnej hotspot na dlanove casti rukoveti.Nevim co jsi s nim rezal ale me ten nuz behem cca 10 minut fakt usilovneho rezani dreva stihnul udelat mozol, urcite jsem to sem uz psal.
beeman Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 na rezani mam finku, tento ZT beru jako univerzal do mesta i do lesa, na ktery se da v kazde situaci spolehnouta kdyz uz s nim do neceho busim, tak natahnu rukavici, mas recht, rukojet padne do ruky dobre, jenom ne na dlouho :-D
Michelin Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Mate napada na zavirak kolem 2tis s hladkou cepeli a klipem, ktery se za dva mesice nevyzvejka z uchyceni? Protoze zatim vse co jsem koupil, tak nakonec odeslo natom klipu a me pak nebavi nosit nuz bez nej...
Trojan Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 mas recht, rukojet padne do ruky dobre, jenom ne na dlouho :-DPresne, to jsou ty na prvni pohled ergonomicke rucky - bud umoznuji jeden jediny uchop nebo jsou spatne pri kazdem uchopu Mate napada na zavirak kolem 2tis s hladkou cepeli a klipem, ktery se za dva mesice nevyzvejka z uchyceni? Protoze zatim vse co jsem koupil, tak nakonec odeslo natom klipu a me pak nebavi nosit nuz bez nej...Pamatuju ze kdysi se mi na CRKT zacal ohejbat klips, na jinem nozi se mi to nestalo.Nicmene si muzes nechat klip vyrobit.
emef Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 @emef Vcera mi dosel Buck Vantage Pro. Ten znas, tak ti sem hodim srovnavaci fotku. Buck je taky super a lehkej, ale pokud nosis denne saka a kosile, tak ten Boker je asi lepsi.Paráda!Dík za tohle přímý porovnání, začínám bejt dost nalomenej. Takovej kancelářskej nůž, kterej si ale můžu vzít i na buřty. Jako vypadá o dost elegantnějc něz Vantage Pro. Čína nečína, asi ho prubnu.
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 @emef Neni za co. Myslim, ze zklamanej nebudes. A pokud jo, tak ta castka za ten nuz neni likvidacni
Wagoneer Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Taky jsem si včera udělal radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Tak jsem si nakonec EDC taky vybral:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Shalot taky po nem koukam ale nejak jsem se jeste neodhodlal ze by vanoce ? :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se