Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ja to mam radeji bez pohyblivych casti, proste poradnej nuz, zadnyho anglicaka ;-)

i kdyz nedam zase dopustit na ZT0200, porad v kapse, dnes zrovna velice spolehlive nakrajel v kanclu tlacu s chlebem, co prines kolega ze zabijacky

ale to je jedinej, jinak nosim a pouzivam jenom noze ;-)

Odesláno

@emef Vcera mi dosel Buck Vantage Pro. Ten znas, tak ti sem hodim srovnavaci fotku. Buck je taky super a lehkej, ale pokud nosis denne saka a kosile, tak ten Boker je asi lepsi.

d10d1bc7e5043918dafe876b1681aa86.jpg

bee6d802ed3adf1c10a5bfff4021bacc.jpg

Odesláno

TiSpine je fakt krásnej kousek - mít aspoň nějakou sběratelskou hodnotu a nemít doma "přenožováno", koupil bych si už dávno od každé barvy kousek a o vánocích si je věšel na stromeček místo baněk  :newyear:

Odesláno

ja to mam radeji bez pohyblivych casti, proste poradnej nuz, zadnyho anglicaka ;-)

i kdyz nedam zase dopustit na ZT0200, porad v kapse, dnes zrovna velice spolehlive nakrajel v kanclu tlacu s chlebem, co prines kolega ze zabijacky

ale to je jedinej, jinak nosim a pouzivam jenom noze ;-)

ZT0200 tak zkus s timhle "nozem" neco seriozniho udelat. Tenhle nuz jen vypada, jinak je k prdu.

Odesláno

co myslis seriozniho? mam ho uz tak 10 let a pouzivam na vsechno, pac ten jedinej mam porad u sebe a zatim nesklamal (a zazil tedy vselijake prasarny) porad bez vuli, 154CM neni spatna, drzi a G-10 taky OK, hlavne je masivni a nemusim se bat zapacit.

Odesláno

Ten nuz, mimo toho ze mizerne reze, ma neuveritelnej hotspot na dlanove casti rukoveti.
Nevim co jsi s nim rezal ale me ten nuz behem cca 10 minut fakt usilovneho rezani dreva stihnul udelat mozol, urcite jsem to sem uz psal.

Odesláno

na rezani mam finku, tento ZT beru jako univerzal do mesta i do lesa, na ktery se da v kazde situaci spolehnout

a kdyz uz s nim do neceho busim, tak natahnu rukavici, mas recht, rukojet padne do ruky dobre, jenom ne na dlouho :-D

Odesláno

Mate napada na zavirak kolem 2tis s hladkou cepeli a klipem, ktery se za dva mesice nevyzvejka z uchyceni? Protoze zatim vse co jsem koupil, tak nakonec odeslo natom klipu a me pak nebavi nosit nuz bez nej...

Odesláno

mas recht, rukojet padne do ruky dobre, jenom ne na dlouho :-D

Presne, to jsou ty na prvni pohled ergonomicke rucky - bud umoznuji jeden jediny uchop nebo jsou spatne pri kazdem uchopu :D

Mate napada na zavirak kolem 2tis s hladkou cepeli a klipem, ktery se za dva mesice nevyzvejka z uchyceni? Protoze zatim vse co jsem koupil, tak nakonec odeslo natom klipu a me pak nebavi nosit nuz bez nej...

Pamatuju ze kdysi se mi na CRKT zacal ohejbat klips, na jinem nozi se mi to nestalo.

Nicmene si muzes nechat klip vyrobit.

Odesláno

@emef Vcera mi dosel Buck Vantage Pro. Ten znas, tak ti sem hodim srovnavaci fotku. Buck je taky super a lehkej, ale pokud nosis denne saka a kosile, tak ten Boker je asi lepsi.d10d1bc7e5043918dafe876b1681aa86.jpgbee6d802ed3adf1c10a5bfff4021bacc.jpg

Paráda!

Dík za tohle přímý porovnání, začínám bejt dost nalomenej. Takovej kancelářskej nůž, kterej si ale můžu vzít i na buřty. Jako vypadá o dost elegantnějc něz Vantage Pro. Čína nečína, asi ho prubnu. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...