Radek124 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 @IvanLelák: A nevyšlo by levněji vyměnit Al za Ti? Mechanické vlastnosti v tomhle rozměru bude mít určitě lepší než jakékoliv dřevo, v zimě nestudí, líp se čistí - a skromě tipuju že stejným dotazem by diskusi začal i náš národní titanový velmistr Hanes...
Trojan Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Dony z Knife by to taky zvladl...
Ivan Lelák Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 @IvanLelák: A nevyšlo by levněji vyměnit Al za Ti? Mechanické vlastnosti v tomhle rozměru bude mít určitě lepší než jakékoliv dřevo, v zimě nestudí, líp se čistí - a skromě tipuju že stejným dotazem by diskusi začal i náš národní titanový velmistr Hanes... Tak TTi mít časem budu, ve sbírce nesmí chybět. Ale o to nejde, to dřevo mi na Leathermanu prostě učarovalo, zajímavý kontrast přírodního materiálu a.. nářadí:-). A k němu na míru udělané kožené pouzdro (líbí se mi povrchy viz.foto, provedení by bylo jiné), prostě trochu exkluzivní multitool pro zvláštní příležitosti.Díky za tipy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Traveller Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Nová výzbroj naší beskydské buňky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 @Ivan Lelák: Smekám a uznávám že to výstavní mahagonové pouzdro je samo o sobě kousek pro mimořádné příležitosti, snad jen ta MagLite by už zasloužila upgrade Mimochodem, u tlustokožce v kamufláži "mahagon" jsem po mnoha iteracích skončil u PAM320 - a dodnes jej pro daný model považuju za nepřekonatelného...
wizard-ov Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Tak dlouho jsem kolem obejdoval, až jsem neodolal. Musím přiznat, že BM Infidel proti tomu vypadá jako hračka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Odkial si objednaval? Vyzera to smrncovne..
Argon Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Není mezi vámi, popř. nemáte doporučení na někoho, kdo by dokázal na Leatherman Charge AL vyrobit a instalovat dřevěné střenky namísto standardních duralových? Představuji si co nejtvrdší dřevo, odolné proti mechanickému opotřebení i vlhkosti a samozřejmě precizní práci. Děkuji. Konečně nějaký parádní nůž ;-). Mrknul jsi na ebay? Tam se dalo sehnat dost "po domácku" vyrobených věcí. Třeba i náhradní čepele z damšku atd. Jinak si myslím, že origoš střenky jsou nej. U dřeva bych se bál životnosti i pevnosti.... asi by to nemělo být samotné dřevo, ale dřevo na plátku oceli, aby nehrozilo prasknutí.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já jsem s titanem max.spokojený
Traveller Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Wizard: pěkný kousek. Pozor, OTF jsou návykové...
wizard-ov Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Jankoxxx: z knife.cz od člena, který je i zde ;o)Traveller: jsou...bohužel ;o)
moco Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Tak dlouho jsem kolem obejdoval, až jsem neodolal. Musím přiznat, že BM Infidel proti tomu vypadá jako hračka. Vypadá dobře, mohl by zvládnout i edc funkci. Hlavně ten zvuk při "výstřelu" musí být uchu lahodící. Ja ho slyšel jen na videu a super
Ivan Lelák Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Radek124 - foto pouzdra není moje, jen ilustrační. Moje bude nejspiš na samotný multitool a pokud by náhodou mělo i sekci na svítilnu, tak na jednoho z mých Fenixů... Delawer - mám zatím 14 Leathermanů, sbírku dále rozšiřuji a jeden chci upravit na kousek pro zvláštní příležitosti - dřevěné střenky, rytina nebo damašková čepel atd. Zatím to vypadá, že nejlepším adeptem bude Charge AL nebo Charge ALX. Také Charge TTi, ale ten zatím nemám a stejně bych ho neupravoval.. Co se týká trvanlivosti, chtěl bych tvrdé, voděodolné, olivové, možná jiné exotické dřevo, zatím nevím. Je mi jasné, že odolnosti titanu apod. nedosáhnu, je mi to ale jedno. Jak jsem psal, půjde o občasné nošení při zvláštních příležitostech.
Tomas_2002 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Chlapi, nemáte někdo k prodeji nový zavírací nůž kolem 1.000,- CZK ? Podmínkou je (aspoň částečně) zubaté ostří. Bylo by to jako dárek. Díky za každou nabídku. Tom
Argon Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Radek124 - foto pouzdra není moje, jen ilustrační. Moje bude nejspiš na samotný multitool a pokud by náhodou mělo i sekci na svítilnu, tak na jednoho z mých Fenixů... Delawer - mám zatím 14 Leathermanů, sbírku dále rozšiřuji a jeden chci upravit na kousek pro zvláštní příležitosti - dřevěné střenky, rytina nebo damašková čepel atd. Zatím to vypadá, že nejlepším adeptem bude Charge AL nebo Charge ALX. Také Charge TTi, ale ten zatím nemám a stejně bych ho neupravoval.. Co se týká trvanlivosti, chtěl bych tvrdé, voděodolné, olivové, možná jiné exotické dřevo, zatím nevím. Je mi jasné, že odolnosti titanu apod. nedosáhnu, je mi to ale jedno. Jak jsem psal, půjde o občasné nošení při zvláštních příležitostech. :-))) tak už je mi jasné odkud vítr vane - Ivan GS, viď? :-)
Ivan Lelák Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Delawer - :-). Že bývají nože zpracovány jako umělecká díla, se ví. U multitoolů to tak běžné není, ale čím víc pronikám do tajů Leathermanu, tím víc jsem někdy překvapen. Třeba tím, že Adrian Pallarols, argentinský umělec, šperkař, zlatník atd., který dokonce vyrobil dar pro papeže, upravil i limitovanou sérii Leathermanů, k 25. výročí vzniku firmy. Jednotlivé kusy byly v prodeji za neskutečné částky... Nevíte, jestli tenhle umělec nedělal i jiné nože? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MR1990 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2016 spyderco na ranajky vyhovuje Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
number.beast Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Hele co se nám sešlo pod stromkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Papaya Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) U mě taky nadílka. Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem Papaya
skodna Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) Hezké svátky všem, jen se zeptám, co to je? Možná budu k smíchu, že jsem to nepoznal, ale vypadá to jako armádní robertek z uložených zásob tzv. uloženka pro ženy sloužící u útvaru. Omlouvám se za off topic, ale nedalo mě to. Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem skodna
cali Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Je to vystrelovaci noz (ako ze cepel fakt vystreli) zvany tiez balisticky, raritny a tazko zohnatelny. A tiez by som povedal ze u nas mozno aj trochu zakazany coby "zakerna" zbran.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se