Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci, ke všem zavírákům bych rád pořídil jeden pevný kousek. Koukal jsem na tenhle Buck. Co myslíte?

Jsem otevřen debatě, ale vzhledem k objednávce prvního zavíráku od nožíře bych do toho nechtěl zahučet víc, jak cca dva-tři litry.

http://www.noze-nuz.com/buck/BU863BRS.php

Bucka ma dobre noze take jich mam par doma ale koukni na tenhle Bushcraft dobra cepel vybrus se kterym se dobre pracuje 

http://www.noze-nuz.com/real-steel/RS3711.php

Odesláno

2Maxel: Plánuješ s tím tím nařezávat buřty, pitvat ryby, vyvrhovat vysokou, pižlat malýmu lodičky, prznit zahradu a nebo "házet machry"?

Prvoplánově ten čínskej dolalovej žabikuch z šufánkovýho plechu nevypadá zle - nevědět že oba čínské Bucky co mi v poslední dekádě prošly rukama byly z téhož bláta. A při vědomí že za menší prachy bych za rohem dostal hned dvě poctivá švédská Morčata (výbrus shodný s Morakniv 2000), nebo jeden "drsnější burtkřaft" se škrtadlem a brouskem, bych si další zbytečný odskok do Asie ušetřil... 

2698_image.jpg

Odesláno

Jak je to ve vitríně, prej je to sbírka. No, zatím zárodek, z kapacitních důvodů mám 4 a budou i jinak udělané...:-).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

gunman - je to zárodek sbírky, ale tak určitě, neustále mám jeden u sebe, střídají se obvykle Wave, Surge a Signal. Surge je občas na opasku, ale spíš v kufru motorky nebo na delších cestách v autě, kde se dá očekávat nějaká ta "větší" práce a fakt se hodil třeba teď v Rumunsku, kde dostaly zabrat kleště a pilník, díky tomu jsme zprovoznili spojku na jedné motorce, bylo to dál od civilizace... Signal je do přírody, ale občas beru oba - Surge v kufru, Signal u sebe, ale mám ho krátce a moc toho ještě nepředvedl. A Wave na denní nošení, třeba dnes (a už 2x byl v "akci", jednou krájel salám a podruhé montoval svítilnu do montáže na zbraň), ale občas i Signal nosím normálně do práce, je lehký a všechny běžné věci zvládne. Ostatní, hlavně starší, chci zachovat v dobrém stavu a ani není důvod je moc nosit, snad z nostalgie, ale nosím raději ty, které znám a otevřu cokoliv skoro poslepu... 

Odesláno

Taky jich v poličce "pár" spolu s ostatními nožíky mám, ale fakt nikdy mě nenapadlo strkat je do vitríny pod sklo...

Ostré hračky mají být po ruce, i kdyby si s nima měl jeden jen pohrát a odložit je zpátky - no a to přes sklo jednoduše nejde  :thumbsdown_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno

Ostré hračky mají být po ruce, i kdyby si s nima měl jeden jen pohrát a odložit je zpátky - no a to přes sklo jednoduše nejde  :thumbsdown_anim:

to je pravda .... třeba kdyby přišel vzteklej pes nebo liška .... nenadále

Odesláno (upraveno)

Tak ve vitríně je mám na očích lépe, hraju a kochám se také a přístup je rychlejší než když jsou v šuplíku nebo poličce v pouzdrech. Volně na poličce jsem nože nikdy neměl, už kvůli prachu - jsem líný ho utírat a s olejem nevytváří materiálům příjemnou směs. Mně to takhle vyhovuje a kdyby náhodou do obýváku přišlo něco vzteklého, mám po ruce jiné ostré hračky... 

Upraveno uživatelem Ivan Lelák

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...