kupko Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Kluci, ke všem zavírákům bych rád pořídil jeden pevný kousek. Koukal jsem na tenhle Buck. Co myslíte?Jsem otevřen debatě, ale vzhledem k objednávce prvního zavíráku od nožíře bych do toho nechtěl zahučet víc, jak cca dva-tři litry.http://www.noze-nuz.com/buck/BU863BRS.phpBucka ma dobre noze take jich mam par doma ale koukni na tenhle Bushcraft dobra cepel vybrus se kterym se dobre pracuje http://www.noze-nuz.com/real-steel/RS3711.php
Radek124 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 2Maxel: Plánuješ s tím tím nařezávat buřty, pitvat ryby, vyvrhovat vysokou, pižlat malýmu lodičky, prznit zahradu a nebo "házet machry"? Prvoplánově ten čínskej dolalovej žabikuch z šufánkovýho plechu nevypadá zle - nevědět že oba čínské Bucky co mi v poslední dekádě prošly rukama byly z téhož bláta. A při vědomí že za menší prachy bych za rohem dostal hned dvě poctivá švédská Morčata (výbrus shodný s Morakniv 2000), nebo jeden "drsnější burtkřaft" se škrtadlem a brouskem, bych si další zbytečný odskok do Asie ušetřil...
ohrenstein Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 (upraveno) Já jsem spokojenej uživatel Manly patriot. Chleba s tím ukrojím v pohodě ač 91 mm čepel, německá ocel D2. Upraveno 30. října 2016 uživatelem ohrenstein
cema Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Já teď pokuju po jednom z těhle Kizlyar Supreme, ale rád bych si je nejdřív někde prohlédnul naživo.http://www.armyoriginalsk.cz/1743/149207/noz-colada-aus8-s-walnut-kizlyar-supreme.htmlhttp://www.armyoriginalsk.cz/1743/149206/noz-corsair-aus8-s-walnut-kizlyar-supreme.html
Roland Sands Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Včera při venčení psa jsem v lese našel tohoto obra. Pro srovnáníi foto s kershaw piston. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Včera při venčení psa jsem v lese našel tohoto obra. Pro srovnáníi foto s kershaw piston.A kosterní nález jsi ohlásil, nebo jsi přihodil jen pár větví?? :-)
kupko Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 To stratil nejakej bezenec :-) je to takova pidi maceta :-)
Waya03 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Když v lese tak to musel bejt houbař.
Roland Sands Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Na houby je to ideální velikost nějaké zuby už na ostří jsou ale po přebroušení řeže pěkně.
Roland Sands Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Dorazily první dárky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivan Lelák Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Jak je to ve vitríně, prej je to sbírka. No, zatím zárodek, z kapacitních důvodů mám 4 a budou i jinak udělané...:-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gunman Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 lédrmani by měli makat, ne se slunit za sklem před měsícem jsem jednoho kupoval dceři, je to něco, co jí bude provázet hodně dlouho
Ivan Lelák Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 gunman - je to zárodek sbírky, ale tak určitě, neustále mám jeden u sebe, střídají se obvykle Wave, Surge a Signal. Surge je občas na opasku, ale spíš v kufru motorky nebo na delších cestách v autě, kde se dá očekávat nějaká ta "větší" práce a fakt se hodil třeba teď v Rumunsku, kde dostaly zabrat kleště a pilník, díky tomu jsme zprovoznili spojku na jedné motorce, bylo to dál od civilizace... Signal je do přírody, ale občas beru oba - Surge v kufru, Signal u sebe, ale mám ho krátce a moc toho ještě nepředvedl. A Wave na denní nošení, třeba dnes (a už 2x byl v "akci", jednou krájel salám a podruhé montoval svítilnu do montáže na zbraň), ale občas i Signal nosím normálně do práce, je lehký a všechny běžné věci zvládne. Ostatní, hlavně starší, chci zachovat v dobrém stavu a ani není důvod je moc nosit, snad z nostalgie, ale nosím raději ty, které znám a otevřu cokoliv skoro poslepu...
Radek124 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Taky jich v poličce "pár" spolu s ostatními nožíky mám, ale fakt nikdy mě nenapadlo strkat je do vitríny pod sklo...Ostré hračky mají být po ruce, i kdyby si s nima měl jeden jen pohrát a odložit je zpátky - no a to přes sklo jednoduše nejde
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Ostré hračky mají být po ruce, i kdyby si s nima měl jeden jen pohrát a odložit je zpátky - no a to přes sklo jednoduše nejde to je pravda .... třeba kdyby přišel vzteklej pes nebo liška .... nenadále
kupko Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Přesně noze mam doma ve skříni supliku v autě na kalhotách pod sklem to je škoda :-) dlouho a blbě se vytahují :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Ivan Lelák Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 (upraveno) Tak ve vitríně je mám na očích lépe, hraju a kochám se také a přístup je rychlejší než když jsou v šuplíku nebo poličce v pouzdrech. Volně na poličce jsem nože nikdy neměl, už kvůli prachu - jsem líný ho utírat a s olejem nevytváří materiálům příjemnou směs. Mně to takhle vyhovuje a kdyby náhodou do obýváku přišlo něco vzteklého, mám po ruce jiné ostré hračky... Upraveno 3. listopadu 2016 uživatelem Ivan Lelák
kupko Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Mačety , šavli , bodák a ženu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Z. Paul Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Chlapi kde seženu SOG Salute Mini Black Oxide, nejspíš ho potřebuju nutně a našel jsem ho jen na jednou shopu s dodací lhůtou 20 dní a to čekat nechci
daur Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Dnes povedené video na streamu o Pokorný Knives https://www.stream.cz/vyrobeno-v-cesku/10014322-pokorny-knives-designove-noze#nejnovejsiTeda pokud udělá z toho zkamenělého dinosauřího kudlu, tak to bude bomba. Jen u nás dokážou lidi dělat z h...a zázraky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se