Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 Jeho kresba na titan je nadherna prace, obdivuju jeho remeslny um, jestli jsem to správně pochopil, tak pracuje se svojí manželkou ...... nevím kdo z nich kreslí, ale je to spíše o tom kreslení ....... zbytek vykrouhá mašina (předpokládám, že to tam nevyrejvá po nocích šroubovákem) ..... každopádně se mi jeho práce líbí ...... kdybych chtěl něco s motivem tak je to jedna z voleb, možná ještě pan Makovička jestli se tím ještě zabývá, ale tam je to o ruční práci ...... Unčovský je postě takovej tatér nožů a jde mu to dobře
noro.svk Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 Japonec... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kilosunky Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 Telo a strenky titan grade 5, paradne lehky, na loziskach a pekne cvakne do kulicky. 20,5 cm celkova delka, cepel 9cm. Cena 8,800.Dlouho jsem se rozmyslel a kdyz jsem videl nevahal jsem a mam z toho radost. Sent from my iPhone using TapatalkA čepeľ je jeho klasika N690, či už prešiel na niečo lepšie?
chloupek Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 tyhle dělá standardně z RWL, pokud vím
zceyee Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 noro.svk nádhernej nožík. Přemejšlim že bych tu věc zase koupil, hodně mě bavila.
noro.svk Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2018 Kupil som ho na ebay za 7? pošta zadarmo,predajca (mitajp5) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2018 Vánoční hodinková pohoda, s pozdravy od Richarda a Veroniky Tesaříkových všem milovníkům přesných, ostrých a krásných kousků! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Koumes Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2018 Tak, tak, v časech vánočních nahrazují mazlíčci pracanty ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
walter10 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2018 Na takové to občasné kancelářské říznutí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tmoris Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Muj druhy darek (prvni jsou hodinky, viz sekce Oris) pod stromkem je nuz Le Passager od mladeho chlapika Pierre Thomas z Thiers. Zaujal me v nozirskem youtube kanalu Stefana Schmalhause svym propojenim se svetem hodinek. Na kazdy nuz vyznaci kovovymi piny cas dokonceni noze a prestoze je to drobnost, tak na me to stacilo Domov jsem nozi vytvoril z Rolex semisoveho pouzdra a takto me bude doprovazet na cestach
Návštěvník YPO Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 to je velká paráda ladící s hodinkama
tmoris Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 (upraveno) Dekuji! Tesim se na prubeh patinace a obcasne to rezani ci krajeni Upraveno 25. prosince 2018 uživatelem tmoris
kupko Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2018 Dobry vecer nevali se nahodou nekomu doma nuz KIZLIAR T1 ?
Juraj11 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Střídám dle nálady tyto dva Sent from my iPhone using Tapatalk
noviisek Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Co to je za zlutaska? Vypada skvěle.
Juraj11 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Co to je za zlutaska? Vypada skvěle.Stedemon ZKC 03
464 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Tady je moje edc kombo na stridacku. cold steel code 4 spear pointcrkt kiss Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Pánové, viděli jste někdy tohle naživo ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se