Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Jeho kresba na titan je nadherna prace, obdivuju jeho remeslny um, 

jestli jsem to správně pochopil, tak pracuje se svojí manželkou ...... nevím kdo z nich kreslí, ale je to spíše o tom kreslení ....... zbytek vykrouhá mašina (předpokládám, že to tam nevyrejvá po nocích šroubovákem) ..... každopádně se mi jeho práce líbí ...... kdybych chtěl něco s motivem tak je to jedna z voleb, možná ještě pan Makovička jestli se tím ještě zabývá, ale tam je to o ruční práci ...... Unčovský je postě takovej tatér nožů a jde mu to dobře

Odesláno

Telo a strenky titan grade 5, paradne lehky, na loziskach a pekne cvakne do kulicky.

20,5 cm celkova delka, cepel 9cm. Cena 8,800.

Dlouho jsem se rozmyslel a kdyz jsem videl nevahal jsem a mam z toho radost.

Sent from my iPhone using Tapatalk

A čepeľ je jeho klasika N690, či už prešiel na niečo lepšie?
Odesláno

Tak, tak, v časech vánočních nahrazují mazlíčci pracanty ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Muj druhy darek (prvni jsou hodinky, viz sekce Oris) pod stromkem je nuz Le Passager od mladeho chlapika Pierre Thomas z Thiers. Zaujal me v nozirskem youtube kanalu Stefana Schmalhause svym propojenim se svetem hodinek. Na kazdy nuz vyznaci kovovymi piny cas dokonceni noze a prestoze je to drobnost, tak na me to stacilo :)

Domov jsem nozi vytvoril z Rolex semisoveho pouzdra a takto me bude doprovazet na cestach :)

01cd3eac9c79fc60b5b86f7ab5550aae.jpg

da00a0163f26c38262165734087aac3c.jpg

cd0d63fcf40e3858cbce5c43cf669eff.jpg

415148d181fff20c74b3026971f7fb2d.jpg

d0cad65bbc1c11a4046c4cac40719aaa.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...