JohnDoeX Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Hezky provedeni triku s motylkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Tak mi dneska přišel nový kamarád do kapsy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Moc dobrá volba. Mám ho taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Vypadá dobře-zatím jsem jej netestoval,ale měl jsem objednané střenky z G10 a došel tendle,tak nevím jestli to budu ještě řešit a taky si říkám jestli jsem si neměl vzít ten větší.Zase na druhou stranu jej mám na denní nošení,tak uvidíme.V nejhorším se vrátím ke svému oblíbenému Tenaciusu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 (upraveno) Tak mi dneska přišel nový kamarád do kapsy Vypadá dobře, nebude s eale díky dírám držet vevnitř bordel? PS: CRKT...nevim proč, ale vzpomněl sem si na Cikrta Upraveno 27. července 2009 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 (upraveno) Pánové, co říkáte na nůž Kershaw 1740 vs Spyderco Tenacious - cena je obdobná na noze-nuz.com Oba se mi líbí, který byste upřednostili a proč, díky... Kershaw 1740 vs. Spyderco Tenacious Mám malou ruku, proto nechci větší variantu -1745 Upraveno 28. července 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 (upraveno) Peta-Biker: Spyderco má jako značka lepší zvuk, je na něm trošku lepší ocel; made in china Kershaw vypadá efektněji a má i ekfektnější otvírání; made in USA Funkční rozdíl je v čepelích - Kershaw má dutej výbrus, celkem nízko posazenej, spyderco má výbrus plochej až ke hřbetu. Viz cca uprostřed textu Navíc se ty čepele jinak otevíraj, Spyderco má díru, pohodlně se to otevírá, ale leze do toho paštika. Kershaw je zas flipper, takže otevírání je na city-nožík až moc akční. Závěr: na práci Spyderco, na nošení a hraní Kershaw. edit: já bych volil Spyderco, protože ho znám, měl jsem možnost ho okem (nikoliv v testu) porovnávat face-to-face s 4x dražším Spyderco Manix a obstál Upraveno 28. července 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 (upraveno) Kudličkáři, poradíte mi prosím, kde mi (ideálně v Praze 10) nabrousí kuchyňské nože? Abych nemusel na Chodov, týden bez nožů a pak pro ně zase na Chodov? Díky. Upraveno 28. července 2009 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 lolohh: kudličkáři si brousí sami, nechceš to zkusit? Co já vím, tak solidně brousí v tom nožo-obchodě na Národní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 lolohh: kudličkáři si brousí sami, nechceš to zkusit? Co já vím, tak solidně brousí v tom nožo-obchodě na Národní. Já mám ocílku, kterou jsem ty nože občas přejel a bylo to OK. Ale pak jsem zapomněl (asi tak půl roku) a teď je to tupý dost. Na broušení se necítím. V tom nožo-obchodě jsem kupoval poslední velký kuchyňák, takže to případně zkusím tam, díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 Kudličkáři, poradíte mi prosím, kde mi (ideálně v Praze 10) nabrousí kuchyňské nože? Abych nemusel na Chodov, týden bez nožů a pak pro ně zase na Chodov? Díky. řekni si Lábusovi, woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 řekni si Lábusovi, woe On tudyma asi nejezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 S timhle brouskem si kazdy nabrousi noze sam Tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 tak sem pokrocil v mem vyberu univerzal noze dale. otvirak na lahve sem zjistil nepotrebuju. to jde otevrit vzdy bez toho. vyvrtka...ta je vzdy po ruce, takze jen otvirak na konzervy. vetsinou ten plech neni nijak pevny, takze kdyz tu koukam na ty vase spyderka...bude nejak vadit, kdyz to bodnu do konzervy a to vicko proste do pulky vyriznu? pak by mi totiz stacil jen skladaci nuz ktery se mi libi vice nez ty pracovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 (upraveno) S timhle brouskem si kazdy nabrousi noze sam Tady Tak přesně ten mám doma. Zkoušela ho pani a z normálního ostří udělala zoubkaté. Aspoň se s tim teď líp krájí chleba. Já na ten brousek radši poté ani nesáhl. Upraveno 28. července 2009 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 S timhle brouskem si kazdy nabrousi noze sam Tady Tak to je opravdu vražda na motyky. Když už nástroj pro obřčasné uživatele, co radši tohle? http://www.noze-nuz.com/lansky/lkdmdt.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 S timhle brouskem si kazdy nabrousi noze sam Tady pokud ta věc má uvnitř ta tělíska válcová tak to funguje celkem slušně. Při nákupu nože jsem dostal takové obtahovátko Gerber, Má to ty válečky pokryté diamantem, hrudší a jemnější a pracuje to dobře. Pokud tam ale jsou ty tělíska hranatá tak to je dobré tak leda na nože sólíngény za tři stovky sada, co je občas na parkovištích prodávají naši hnědí diskriminovaní spoluobčané. A ještě na nože Tescoma, to je asi stejná kvalita. Ohobluje a potrhá to ostří, vznikne cosi jako pilka což může u nějakého kopáče způsobit radikální zlepšení řezivosti. Na chvilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 Ten brousek nevlastnim, ale na knife ho probirali a myslim, ze Petr Dohnal ho chvalil (asi brouseni rozumi ) Zkusim najit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 Jedna Survival prihoda ze zivota: Dansko pred dvema tydny, pobrezi Severniho More. Vylet s pejskem na kole (ja na kole, pes bezel vedle). Podcenil jsem promenlivost pocasi a ackoli bylo na cely den hlaseno zatazeno a obcasne prehanky, pred polednem zmizely vsechny mraky, jinak vsudypritomny vitr ustal a zacala Sahara. Asi po hodine bylo na psovi (boxer, ti vedro snasi velice spatne) videt, ze ma dost. Pena kolem tlamy, oci skoro zavrene a sotva se vlekl. Dychal neskutecne rychle, mel jsem pocit, ze to s nim kazdou chvili prasti. Mel jsem o neho fakt strach. Jakmile nekde zahlidl kousek stinu hned se tam vrhnul a nechtel dal. Do cile asi 6 KM, k mori asi 4 KM, voda spotrebovana. Kam oko dohledlo jen pisecne duny a krovi, obcas chata bez lidi. Napadlo me, ze by u nejake chaty mohl byt vyvod vody pro zahradni hadici nebo neco podobneho. A taky ze jo. Vyvod tam byl, bohuzel bez kohoutku. Pouze ctyrhran, na ktery se kohoutek nasadi, zapusteny ve zdi. A tak prisel na radu on: Pomoci klesti na nozi se mi podarilo pustit vodu, psa jsem poradne okoupal a zchladil, bylo uplne videt jak oziva. Nabral jsem vodu do zasoby a tak jsme byli schopni ve zdravi dojet do cile. Konec prihody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 Takhle to zni jako zajimava prihoda z reklamni brozurky ... ale asi chudak pejsek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se