HB63 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Moje další nože a nožíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Matthew: my (já) se do tebe pustili kvůli rescue toolu :-) swiss champ je paráda jdi do něj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Pánové od kudliček......poraďte mi,prosím. Koukal jsem,že Mikov dělá takovej zavírák,kterej obsahuje i vidličku. Kdysi dávno jsem takovej zavírák viděl celej v kovu a moc jsem jej chtěl........obyčejnej nožík s velkou+malou čepelí,votvírákem a vidličkou. Nechci s plastem,jen v kovu...... Dělá se ještě???? Nebo...nemáte někdo a nepustíte ho????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Matthew: my (já) se do tebe pustili kvůli rescue toolu :-) swiss champ je paráda jdi do něj :-) Hele dneska mi přišel Soldier knife takže mi je všechno jedno je úžasnej, takže hádat se budu teprv až mě přejde to nadšení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Pánové od kudliček......poraďte mi,prosím. Koukal jsem,že Mikov dělá takovej zavírák,kterej obsahuje i vidličku. Kdysi dávno jsem takovej zavírák viděl celej v kovu a moc jsem jej chtěl........obyčejnej nožík s velkou+malou čepelí,votvírákem a vidličkou. Nechci s plastem,jen v kovu...... Dělá se ještě???? Nebo...nemáte někdo a nepustíte ho????? mluvím o tomhle,ale celý to chci v kovu: http://www.mikov.cz/cz/produkty/mikov-kape...jnicky-nuz.html případně : http://www.mikov.cz/cz/produkty/mikov-kape...kov-piknik.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 jo,to by taky šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Pánové od kudliček......poraďte mi,prosím. Koukal jsem,že Mikov dělá takovej zavírák,kterej obsahuje i vidličku. Kdysi dávno jsem takovej zavírák viděl celej v kovu a moc jsem jej chtěl........obyčejnej nožík s velkou+malou čepelí,votvírákem a vidličkou. Nechci s plastem,jen v kovu...... Dělá se ještě???? Nebo...nemáte někdo a nepustíte ho????? A co tohle http://www.moirashop.cz/outdoor-ski-a-cykl...-nerez-641.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Taky není zlej.....ale je to trochu něco jiného,než hledám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 (upraveno) Ahoj, trochu mimo aktuálně probíraný typ, ale mám tři kudličky. Klasiku český švýcarák - Mikov. Pak jsem k jedněm narozkám od manželky dostal real swiss army knife, konkrétně obr.č.1 a poslední Vánoce mi Ježíšek donesl obr.č.2 Oba (tři) jsou dobrý pomocníci a k jídlu používám ruce jako král, takže vidlička mi neschází. Upraveno 5. srpna 2009 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Trochu jsem se rozhlizel po strankach Mikov.cz a objevil zajimavou nabidku, ktera by se tady mohla nekomu hodit: http://www.mikov.cz/cz/info/5-aktuality/86...--srotovne.html Jestli to tu uz bylo, omlouvam se. Nevim jestli to jeste plati, to by mohl vedet Traveller. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Nevim jestli to jeste plati, to by mohl vedet Traveller. Náhodou jsem to dnes četl na knife.cz , nabídka má být stále platná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Zdravim,nevim o kudlach prakticky nic a proto se zeptam.Jako smradi jsme toho v okolnich lesich dost nasli.Neco jsem poztracel,neco mi ukradli a neco zustalo.O tomhle treba nevim vubec nic.Jedina kloudna info. je ,ze by to mohlo souviset s pracovnimi jednotkami Wehrmachtu.....nevite nekdo neco vic...Diky Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Zdravim,nevim o kudlach prakticky nic a proto se zeptam.Jako smradi jsme toho v okolnich lesich dost nasli.Neco jsem poztracel,neco mi ukradli a neco zustalo.O tomhle treba nevim vubec nic.Jedina kloudna info. je ,ze by to mohlo souviset s pracovnimi jednotkami Wehrmachtu.....nevite nekdo neco vic...Diky Dan Zdar Dane, jedná se o tesák RAD, Reichsarbeitsdienst (Říšská pracovní služba). Říšská pracovní služba (RAD) byla uzákoněna dne 26.6.1935 a stanovila pracovní povinnost všem mužům arijského původu, tělesně a duševně schopných, ve věkové kategorii 18 až 25 let. Zákon stanovil též výjimky, kdo se nemusel pracovní služby zúčastnit. Účast žen byla zprvu dobrovolná, vstupem Německa do války 1. září 1939 byla i pro ně povinná. Organizace RAD byla členěna do žup. Pracovní povinnost, trvala 6 měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2009 páni to máš doma zajímavý kousek jakou to může mít hodnotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2009 Diky moc Bubaku za naprosto vycerpavajici odpoved Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2009 zdravím,volné nedělní odpoledne jsem využil na vyfocení pomocníků..především kleště jsou pro mě nepostradatelné... a colty jsou vlastně taky nepostradatelné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Alda: já osobně bych na tomhle tvaru čepele tupil jen špičku. Na takový ten daily use mi to nepřijde moc praktický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 Je to ideální nůž pro děti a pro bigoše (nepobodaj se navzájem). Má i pojistku. Čepel skvěle ostrá (pokud koupíte origoš a ne čínu u ťamanů). Špička je jak skalpel. ALE je už skoro krátkej na ukrojení chleba, ale i na podélné rozříznutí rohlíku. Ideální tak na jablko a na rozmazání paštiky z plastového kelímku. Nicméně čepel je mnohem robustnější než u malého 8micentimetrového švýcara, večer sem šoupnu srovnávací fotku se soldier Wengerem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 (upraveno) Dneska mi přišel Wenger-Bergeon Minathor - kupován zde jedním obětavým členem. Jsou tam doplněné 4 nástavce navíc. K tomu krásná krabička a neorigo opaskový pouzdro. Vybavenej je jako malý hodinářství. Chybu jsem nenašel žádnou. Wenger umí. Praxe ukáže jak bude mikronářadí odolný, ale u Bergeonu se nějakého opotřebení nebojím. Upraveno 12. srpna 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2009 No já mám rád nože tohodle typu jako je sheffield. Nezavazí a jsou vždy při ruce. Asi před pěti lety jsem dostal Victorinox, ale do kapsy se nehodí. Má milion funkcí a je obrovský a těžký. S ním bych fakt někde postavil srub Do kapsy by se mi hodil právě sheffield. A podle fotek se mi zdá, že se nemusím bát, když mi spadne na zem a málokdo ho zřejmě má. Taková nevšední hračka. to že ho málokdo má se dá říct i o SwissChampu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se