Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

V 28. 11. 2024 v 20:15, mydlinkaTM napsal:

To tohohle fešáka brousíš na téhle mrše. 😞🤔😉

Žádnou jinou mrchu nemám a nebrousím tak často, abych to musel řešit 🙂 Navíc po broušení jsem sám se sebou spokojený, ale to je tím, že nikdo jiný mi ještě nůž nebrousil. 🙂  

Ideálně bych chtěl jednou za pár měsíců někomu znalému poslat nože na broušení – víte o někom? 

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Strocek napsal:

Chci bejt King jako Michal a proto pouštim svýho Benchmade Shootout, tak kdyby někdo měl zájem...

LUDT mě vyklidnil a nic jiného nepotřebuji. Jen bych ještě klidně vzal ještě jeden, ať nemusím furt přehazovat z civilní kapsy do té pracovní 🙂 ... ale byl by to asi drahý příplatek za lenivost.

Odkaz ke komentáři

V 1. 12. 2024 v 14:53, Strocek napsal:

Ta 3 generace je moc pěkná, akorát, že jí nikde nemaj. Mám na mysli klasický hladký ostří a normální barvy. Tam hraje velký plus, že to je už na torxy. Na druhou stranu mi vadí ten klip co se opírá o to drsnění, že to může víc drbat kapcu.

Nezjišťoval jsi, jestli se dají sehnat kompatibilní torxy a vyměnit je za ty Microtech in-house šrouby?

Je to samozřejmě dotaz do pléna.

Upraveno uživatelem moco
edit
Odkaz ke komentáři

Ty malé jsem viděl i na Alíku, to by problém nebyl, ale ten velký centrální, co má LUDT tam není.

@Strocek @Moty Zrovna, když jste se o tom tady začali bavit, tak jsem si všimnul, že ten centrál mám povolený, takže díky hoši, díky vám jsem ho neztratil 🙂

Naštěstí ten velký centrální šel dotáhnout svépomocí  – to mě právě popíchlo poslat nůž do lázní. Asi napíšu do moskita, jak to probíhá a co za to chtějí. Mám špatný vnitřní pocit, že to posílají do US 🙂 Proto bych uvítal kontakt na šikovného nožíře, co se věnuje i Microtech nožům.  

PS: Koukal jsem na pár videí té gen3 a zpracování vypadá luxusně – lépe než u gen2. 

Už jsem myslel, že jsem vyklidněný – darebáci 🙂 🙂 🙂 

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

vypadá megahustokrutopřísně :default_smile:, akorát že ho nikde nemaj. Já dělám kousek vod Moskita a tam maj gen2 na krámě, tak sem si říkal, že bych ho šel vomrknout. Škoda, že nemaj tu trojku v normální variantě na porovnávačku. 

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, Moty napsal:

Z toho videa je vidět, jak to dost slušně kope při otevření

Kope jak sviňa – tak to má být – tělo se adaptuje 🙂 

Mikov třeba tak nekope, no 🙂 ... apropos, Microtech dělá kopii Mikov Predator, na fórech se to dost propíralo.

PS. Kdyby někdo prodával Predatora s vyměněnou pružinou a klipem, tak SZ. Díky.  

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...