peter48 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 18 hodinami, Oliver333 napsal: Ahoj, pokukuji po té sadě Lansky co jsi zmínil - je to ok nebo to jsou vyhozené peníze? je to dobre na male nože . ale amatérske prevedenie ,, ale da sa s tým brusiť pre nenaročnehp raz za čas .. je to lacne
bandicoot Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Důležitý je to uchycení klemy k něčemu. Jebat se s tím v ruce je strašný. Mam nějakou vyšší sadu s pěti brousky a stejně vše dělám radši na Buck Tristone z ruky.
peter48 Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna před 11 hodinami, bandicoot napsal: Důležitý je to uchycení klemy k něčemu. Jebat se s tím v ruce je strašný. Mam nějakou vyšší sadu s pěti brousky a stejně vše dělám radši na Buck Tristone z ruky. Ano je som to uchytil o 45 x20 cm kus ťažkej parkety z tvrdého dreva !! Olej sa mi neosvedčil , lepšie použivať vodu- kamene dam do nej na par minut a pravidelne oplachujem 1
Tomahawk77 Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna V 5. 8. 2025 v 10:50, Radek124 napsal: PS: Zastává-li někdo názor že motýlek je “EDC na houby”, nemám důvod nesouhlasit Urcite v pohode, navic Bradley je fajn znacka , cena vykon
Tomahawk77 Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna V 10. 8. 2025 v 21:26, lamizol napsal: Nechci si zasírat óteefko, tak to na sebe vzal dělník eMeSÍčko Mam ho a musim rici, ze tenhle edc kudlak tahám ze vsech nejvic, jen premyslim nad lepsima loziskama
Tomahawk77 Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna V 18. 4. 2025 v 21:38, mydlinkaTM napsal: Ja se v tom nikdy nevrtal. Jediny co vim, že to umi servisovat Juraj Anděl na SK. Majitel obchodu Baterky Nože, myslím že v Trnavě. Nebo zkusit poptat v Praze v Moskito? Co jsem slyšel, tak majitel umí poradit. p.s. Juraj je na FB Jj, Moskito poresi, parkrat jsem s nima kednal a vždy poradili
Tomahawk77 Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna V 5. 4. 2025 v 9:35, Jehlan napsal: Tak to každopádně a s velkým díkem se přidávám i já. Vždyť "forum.chronomag.cz" a "knife.cz" je svým způsobem takové nehmotné kulturní dědictví, knihovnou moudrosti moudrých a vážených. Presne 1 1
zceyee Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna @Bert nejaky update ohledne knifemagu? Docela se tesim az to pojede na rozumnem engine.
bohus76 Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna před 8 hodinami, peter48 napsal: Ano je som to uchytil o 45 x20 cm kus ťažkej parkety z tvrdého dreva !! Olej sa mi neosvedčil , lepšie použivať vodu- kamene dam do nej na par minut a pravidelne oplachujem Vojta ( mydlinka) má trochu ( dost) lepší provedení a v nerezu. 1
mydlinkaTM Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Zrovna jsem strávil celé odpoledne broušením. 1 1
mydlinkaTM Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Na ty vysolký fasety u špičky nekoukejte. Nebo spíš koukejte, majitel nechal první broušení provést u kamaráda na KMFS. Bohužel ten systém umožňuje uchycení nože jenom za hřbet. tzn zvedne se mu faseta u špičky Já už se jen držel těchto úhlů, nic jinýho s tím nešlo udělat. Materiál čepelí velice slušný S35VN a CPM S3-V. Oboje zvládnul keramický brousek z Chiny. 1
mydlinkaTM Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna před 2 minutami, zceyee napsal: aaaa ty nemáš Tormeka prooooč? o.O Protože je pro mě broušení jenom okrajová záležitost. Pokud je kudla tupá nebo dělám stonewash, tak ji samozřejmě i nabrousím.
Prochy68 Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září zatim jsem nemel nikdy potrebu v poslednich 15 letech novej nuz hned brousit 1
Bukoowsky Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Taky ne...pokud to nebyla nějaká tesařská bizarnost typu tracker a jednalo se o normální nůž, tak když už to bylo hodně zlé, stačilo pokaždé porajtovat na keramické tyčince
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se