Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 18 hodinami, Oliver333 napsal:

Ahoj, pokukuji po té sadě Lansky co jsi zmínil - je to ok nebo to jsou vyhozené peníze?

je to dobre na male nože . ale amatérske prevedenie ,, ale da sa s tým brusiť pre nenaročnehp raz za čas .. je to lacne 

BRUSENIEIMG_6575.JPG

Odesláno

Důležitý je to uchycení klemy k něčemu. Jebat se s tím v ruce je strašný. Mam nějakou vyšší sadu s pěti brousky a stejně vše dělám radši na Buck Tristone z ruky. 

Odesláno
před 11 hodinami, bandicoot napsal:

Důležitý je to uchycení klemy k něčemu. Jebat se s tím v ruce je strašný. Mam nějakou vyšší sadu s pěti brousky a stejně vše dělám radši na Buck Tristone z ruky. 

Ano je som to uchytil o 45 x20 cm kus ťažkej parkety z tvrdého dreva !! Olej sa mi neosvedčil , lepšie použivať vodu- kamene dam do nej na par minut a pravidelne oplachujem

• Dát hlas 1
Odesláno
V 5. 8. 2025 v 10:50, Radek124 napsal:

PS: Zastává-li někdo názor že motýlek je “EDC na houby”, nemám důvod nesouhlasit 🍄

image.jpeg.6baad3b748fc5935024ddedfe097bab7.jpeg

Urcite v pohode, navic Bradley je fajn znacka , cena vykon

Odesláno
V 10. 8. 2025 v 21:26, lamizol napsal:

Nechci si zasírat óteefko, tak to na sebe vzal dělník eMeSÍčko :default_wink:

IMG_20250810_181812.jpg

Mam ho a musim rici, ze tenhle edc kudlak tahám ze vsech nejvic, jen premyslim nad lepsima loziskama🤔

Odesláno
V 18. 4. 2025 v 21:38, mydlinkaTM napsal:

Ja se v tom nikdy nevrtal. Jediny co vim, že to umi servisovat Juraj Anděl na SK. Majitel obchodu Baterky Nože, myslím že v Trnavě. Nebo zkusit poptat v Praze v Moskito? Co jsem slyšel, tak majitel umí poradit.

p.s. Juraj je na FB

Jj, Moskito poresi, parkrat jsem s nima kednal a vždy poradili 🙂

Odesláno
V 5. 4. 2025 v 9:35, Jehlan napsal:

Tak to každopádně a s velkým díkem se přidávám i já.

Vždyť "forum.chronomag.cz" a "knife.cz" je svým způsobem takové nehmotné kulturní dědictví, knihovnou moudrosti moudrých a vážených. 👍

Presne🙏🙏🙏🙏🙏

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 8 hodinami, peter48 napsal:

Ano je som to uchytil o 45 x20 cm kus ťažkej parkety z tvrdého dreva !! Olej sa mi neosvedčil , lepšie použivať vodu- kamene dam do nej na par minut a pravidelne oplachujem

Vojta ( mydlinka) má trochu ( dost) lepší provedení a v nerezu. 

• Dát hlas 1
Odesláno

Na ty vysolký fasety u špičky nekoukejte. Nebo spíš koukejte, majitel nechal první broušení provést u kamaráda na KMFS. Bohužel ten systém umožňuje uchycení nože jenom za hřbet. tzn zvedne se mu faseta u špičky 😞 Já už se jen držel těchto úhlů, nic jinýho s tím nešlo udělat. Materiál čepelí velice slušný S35VN a CPM S3-V. Oboje zvládnul keramický brousek z Chiny. 🤣

• Dát hlas 1
Odesláno
před 2 minutami, zceyee napsal:

aaaa ty nemáš Tormeka prooooč? o.O

Protože je pro mě broušení jenom okrajová záležitost. Pokud je kudla tupá nebo dělám stonewash, tak ji samozřejmě i nabrousím. 

Odesláno

Taky ne...pokud to nebyla nějaká tesařská bizarnost typu tracker a jednalo se o normální nůž, tak když už to bylo hodně zlé, stačilo pokaždé porajtovat na keramické tyčince

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...