papun Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Se těm Švýcarům divím, že to už dávno nějak nevyřešili normální sponou na strence. Tento bazmek tisknout asi nepůjde. Jsou tam dost slabé části a předpokládám, že se to při první příležitosti zlomí.
Harwey Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července moznosti je neurekom https://www.ebay.com/itm/166988166183 https://www.swissknifeshop.com/products/swissqlip-swiss-army-knife-pocket-clip?srsltid=AfmBOopCDOwOnzwLRuE52cqZtp7rG1DKRoe4rKNsfBP8JESHMMlqswcC https://www.kapesni-noze.cz/multifunkcni-noze/swissqlip-pocket-klip-pro-victorinox-noze-91-mm/ aj vytlacit sa da https://www.printables.com/model/1104231-victorinox-swiss-army-knife-pocket-clip 1
papun Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Alternativní ano, ale, že výrobce to tam přímo nedá.
warann Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července anebo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
warann Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Jen technická, tenhle konkrétní kousek není můj, fotku jsem drze okopčil z příslušnýho LE vlákna, jako reakci na ty klipy. Stejnej kousek mám nicméně doma.
warann Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Ale podobnou fotku zvladnu i s tim malem, co mam u sebe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bandicoot Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Tenhle mam jen v kanclu, je to těžká neohrabaná kráva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
AndyAaron Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Ja do kanclu ted nejvic nosim totok: 3
Frantik Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 13 hodinami, AndyAaron napsal: Ja do kanclu ted nejvic nosim totok: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mam to stejne a je to nejlepsi nuz za poslední dobu, co mam. Az me to překvapilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Bukoowsky Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července (upraveno) před 14 hodinami, AndyAaron napsal: Ja do kanclu ted nejvic nosim totok: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty jo, já na ta WE koukám bůhvíproč hrozně rozporuplně Je to Čína, navíc přiznaná Čína...a já si vůbec neumím v palici poskládat, proč mi to zrovna u nožů takhle vadí. Všechny WE, co jsem měl v ruce, byly z pohledu zpracování naprosto skvělé kusy, chod, materiály i zpracování kolikrát daleko lepší než Stridery atd...když chceš umělecký bizar, není nic víc než Arrakis, který považuju za nepoužitelný, ale přesně ten typ nože, na který mě baví se dívat a hrát si s ním A já se z téhle blbé mentální pasti neumím a neumím dostat... Upraveno 29. července uživatelem Bukoowsky 2
KPX Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Zdravím potřebuji nasměrovat, před časem jsem narazil na Victorinox kapesní nůž, který má pojistku na logu na těle nože, nedaří se mi dohledat poradi mi někdo?
AndyAaron Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Ty jo, já na ta WE koukám bůhvíproč hrozně rozporuplně Je to Čína, navíc přiznaná Čína...a já si vůbec neumím v palici poskládat, proč mi to zrovna u nožů takhle vadí. Všechny WE, co jsem měl v ruce, byly z pohledu zpracování naprosto skvělé kusy, chod, materiály i zpracování kolikrát daleko lepší než Stridery atd...když chceš umělecký bizar, není nic víc než Arrakis, který považuju za nepoužitelný, ale přesně ten typ nože, na který mě baví se dívat a hrát si s ním A já se z téhle blbé mentální pasti neumím a neumím dostat...Chapu jak to myslis. Ja se priznam, ze tohle jsem moc neresil. Bral jsem ho kvuli tomu, ze mam rad ten DBK kanal. A je pravda, ze ta kudla je strasne dobre udelana, jak pise Frantik. Je bytelna, robustni, lehka, mala, zaroven to ale neni zadne kopyto.Co se tyka znacky, tak jinou zkusenost nemam. A v zasade me to neurazi. Jak pises, Cina to je priznana. Zaroven si nechaji taky dost zaplatit, neni to kudla za par stovek. S nejakyma kudlama z Aliku se tohle vubec neda stovnavat. 1
bandicoot Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 4 minutami, KPX napsal: poradi mi někdo? Nebyl to Wenger? 1
Montgomery Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 11 minutami, KPX napsal: Zdravím potřebuji nasměrovat, před časem jsem narazil na Victorinox kapesní nůž, který má pojistku na logu na těle nože, nedaří se mi dohledat poradi mi někdo? Victorinox RangerGrip nebo Victorinox Ranger Wood
warann Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července (upraveno) @AndyAaron to je tahle? knifestock we-knife - nightblade-cpm-20cv-rucne-lestena-satenova-povrchova Dík. Upraveno 29. července uživatelem warann
KPX Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 6 minutami, Montgomery napsal: Victorinox RangerGrip nebo Victorinox Ranger Wood To je on, moc děkuji
AndyAaron Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července [mention=5997]AndyAaron[/mention] to je tahle? knifestock we-knife - nightblade-cpm-20cv-rucne-lestena-satenova-povrchova Dík. Jo, to je ono. Delaji nekolik barevnych variant, ja bral tuhle klasiku. 1
Frantik Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 30 minutami, AndyAaron napsal: Chapu jak to myslis. Ja se priznam, ze tohle jsem moc neresil. Bral jsem ho kvuli tomu, ze mam rad ten DBK kanal. A je pravda, ze ta kudla je strasne dobre udelana, jak pise Frantik. Je bytelna, robustni, lehka, mala, zaroven to ale neni zadne kopyto. Co se tyka znacky, tak jinou zkusenost nemam. A v zasade me to neurazi. Jak pises, Cina to je priznana. Zaroven si nechaji taky dost zaplatit, neni to kudla za par stovek. S nejakyma kudlama z Aliku se tohle vubec neda stovnavat. Přesně jsem viděl nejake review na YouTube a jak si ten nůž v podstate nechali udelat od WE "na míru". Takze jsem taky Činu neřešil a soustředil se na materiály a funkcnost a jsem spoko
Jone Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července (upraveno) před 2 hodinami, KPX napsal: To je on, moc děkuji …mohu doporučit, mám ho jako EDC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. července uživatelem Jone 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se