... Odesláno středa v 19:19 Nahlásit Odesláno středa v 19:19 (upraveno) Vida - stačilo trochu prošťouchnout trubky, a ledva si warann očůral v EDC a zdejším vlákně hranice své duševní sféry, hnedka čile vytlačil nějaký ten sociální content, aby se opět ujal svého za dlouhá léta tvrdě vydřeného kariérního postu místního hlavního žvandy! Bať že, bať - taková okurková sezóna ještě nenastala, aby na ni neměl ten správný EDC nůž! Inu, komu čest, tomu čest! A to jsem si udělal na srpnovou várku nožů zásobu uzenin (i když nabídka byla taková, že bych ji stejně neodmítl). No nic, však ono se to nezkazí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno středa v 19:20 uživatelem ...
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 10:16 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 10:16 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
papun Odesláno čtvrtek v 17:12 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:12 Zkusil jsem na Opinelu kávovou patinu. Je to teda dost tmavší než jsem čekal. Co si o tom myslíte? Co se stane při používání? Zesvetla to? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jehlan Odesláno čtvrtek v 17:29 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:29 před 16 minutami, papun napsal: Zkusil jsem na Opinelu kávovou patinu. Je to teda dost tmavší než jsem čekal. Co si o tom myslíte? Co se stane při používání? Zesvetla to? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. How To Cold Blue A Knife (Birchwood Casey) - Sharp Works Černící přípravek Super Blue® Liquid Gun Blue 90ml - Alliancze
TomTomTom Odesláno čtvrtek v 17:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:38 Vezmi houbičku na nádobí hrubou stranou a světlejší to máš hned…nemá cenu se tím vůbec zabývat, uhlíkovka si stejně žije svým životem. Pohlídej si akorát to, aby nerezla. Sr.t na to, žádná kosmická věda to není 1
Godin Odesláno čtvrtek v 19:16 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:16 před 2 hodinami, papun napsal: Zkusil jsem na Opinelu kávovou patinu. Je to teda dost tmavší než jsem čekal. Co si o tom myslíte? Co se stane při používání? Zesvetla to? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Godin Odesláno čtvrtek v 19:31 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:31 Já všechny svoje uhlíkové nože preventivně pasivuji. Kup jeden list hodně jemného smirkového papíru, já používám 2500. Nejdřív tím smirkem vylešti čepel pokud už je chycená, potom si připrav skleničku, uřízlou petku, prostě úzkou nádobu (aby se ti do ní vešla celá čepel), napust do ní horkou vodu, rozmíchej kyselinu citronovou (na deci stačí vrchovaná kávová lžička) a potom do té sklenice postav nůž čepelí dolů, aby celá čáast čepele byla ponořená. Povrch začne oxidovat, nechávám podle potřeby, až vznikne šedý povrch. Poto pořáadně umeju pod tekoucí studenou vodou a ještě znovu přeleštím pod čůrkem vody tím jemným smirkem.( ale jen tak abych srovnal a vyčistil povrch po oxidace ,ne abych to zase vyleštil zpět). Výsledkem je patinovaný šedý povch, který je výrazně odolnější proti korozi, než původní "otevřená" uhlíkovka. Výsledek viz foto, když mně včera dorazil, byl rezatej jak starej hrnec v příkopu. 15 minut práce max. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
papun Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami Nemám teď kudlu u sebe. Měl jsem náročný večer a už jsem nestihnul vyfotit výsledek. Vzal jsem to jemnou ocelovou vlnou a už to vypadá mnohem lépe. Akorát ,,u patky" to je takové slabší. Nechtěl jsem máčet dřevo v kávě, takže ten kousek je stříbrný, což je vidno už na těch prvních fotkách a po tom broušení v tom místě kde končila hladina kávy je to výrazně tmavší, takový pruh a nedařilo se mi to zesvětlit. Nicméně to se asi ohledi časem. Původně jsem chtěl nechat přirozenou patinu, jenže jak jsem si s tím hrál, tak po pár dnech se začala ukazovat ta zla rez, tak jsem se rozhodl pro tento proces.
Pozorovatel Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Odesláno před 16 hodinami Za mě lepší než káva je ocet, ale záleží, co od toho čekáš.
papun Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami To nevím, protože nemám zkušenosti. Na netu je spousta názoru a každý jiný. Nicméně nechám to tak. Ono si to bude už žít samo. 1
Pozorovatel Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami Něco pro nás, co máme malé péra Taky hned po ruce Maká občas jenom ta RD-9 ; Recon Tanto i USMC už jsou v zaslouženém důchodu (spousta vzpomínek) a Pákistánec je na poličce pod Ardesa Deerhunter na doladění atmosféry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
... Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami Něco pro nás. co jsme nadprůměrně obdaření: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vše je vždy po ruce, vše stále maká a tvoří vzpomínky do foroty, až to jednou třeba makat přestane. Ten Sanrenmu mě vážně mile překvapil, i na to řezání klobás z druhé strany jsem si rychle zvykl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se