Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Právě jsem se vrátil z Prahy, kde jsem byl obhlídnout tu Mcustu. Nožík hezkej, ale vypadá jak přívěšek na klíče. Furt nějak nemůžu vyhnat z hlavy Mmoobbyyho Recona, tak jsem se dneska zaměřil na Cold Steely co tam měli vystavený, A pudu asi do toho Recona tanto, nebo Rajah, nebo něco takovýho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem se vrátil z Prahy, kde jsem byl obhlídnout tu Mcustu. Nožík hezkej, ale vypadá jak přívěšek na klíče. :sad01_anim: :sad01_anim:

Zkus se podívat ne všechny Mcusty (odkaz kousek výše), některé mají čepele ke 4" a dobrá značka je taky SEKI - i ty jsou k dostání na uvedeném odkazu.
Odkaz ke komentáři

Mě to nedá a musím se taky ochlubit. Takže toto je můj mazlíček SOG Bowie Commemorative. Ocel modrá SK5, výrobce SEKI. Limitovaná edice celkem 999ks, číslo nože #688 je vyraženo i na čepeli. Nákup z USA, když jsem ho viděl nemohl jsem jinak. Jinak ty hodinky asi netřeba představovat Hamilton Khaki ETO.

post-12328-061253600 1283277509.jpg

post-12328-064484000 1283277581.jpg

Odkaz ke komentáři

Mně se tedy velmi líbí MCUSTA MC-124D, jenže je vyprodaná. Počkám a třeba bude v nabídce.

pavčo, nechceš se zajet podívat na Černej Most? Mají tam v hlavní chodbě takovej stánek s nožema, kde jsou mcusty docela zastoupený a myslím, že zrovna tohle jsem tam viděl (můžu se samozřejmě plýst).

Když se to šikovně domluví, tak vytáhneme kibiho z ulity na kafe :)

Odkaz ke komentáři

pavčo, nechceš se zajet podívat na Černej Most? Mají tam v hlavní chodbě takovej stánek s nožema, kde jsou mcusty docela zastoupený a myslím, že zrovna tohle jsem tam viděl (můžu se samozřejmě plýst).

Když se to šikovně domluví, tak vytáhneme kibiho z ulity na kafe :)

Díky za tip, ale obávám se, že bude asi trochu jiná cena, tady je 180,- USD + 7,- USD poslání, takže to vychází cca na 3.650,-Kč, placení přes PayPal, takže velmi pohodlné, dodání prý cca tři pracovní dny, takže úplný sen.

Odkaz ke komentáři

Díky za tip, ale obávám se, že bude asi trochu jiná cena, tady je 180,- USD + 7,- USD poslání, takže to vychází cca na 3.650,-Kč, placení přes PayPal, takže velmi pohodlné, dodání prý cca tři pracovní dny, takže úplný sen.

Je fakt, že Nože-Nůž ho mají za 4980,- a v tom stánku nejspíš vyjde ještě dráž... ale prodává tam docela fajn chlapík, kterej je hrozně ukecanej, takže moje koupě Spyderco Police 4 trvala strašně dlouho a během tý doby jsem osahal spoustu jinejch nožů a koukl na všechno, co tam měl :)

Já jsem divnej, ale třeba v případě tak živý a osobní věci jako je nůž mi osobní kontakt přijde správnej. Je sice pravda, že už jsem kupoval přes web a měl jsem kliku na dobrý kusy, ale stejně...

Odkaz ke komentáři

Už je to tady, už je to tady. Napsal jsem na http://www.japaneseknifedirect.com dotaz ohledně plánované dostupnosti nože MCUSTA MC-124D. Obratem odpověděli že je skladem a že ho můžu objednat a ihned se na jejich stránce avizo nákupu u zmíněného nože změnilo z "Sold Out" na "Available Now" (asi to zapomněli změnit?). Tak jsem ho hned objednal, přes PayPal zaplatil a basta. Fascinuje mě, že mají za zaslání kamkoliv fixní sazbu 7,- USD, to mnozí prodejci mají daleko vyšší sazby. Tak jsem v očekávání, mělo by to dorazit, jak prý je běžné, tak za tři pracovní dny, tak bych mohl oba nože, Spyderco i Mcustu, vzít s sebou na pražský sraz, aby se také trochu podívaly mezi slušné lidi.

Odkaz ke komentáři

Držím palce, ať dorazí ve zdraví :)

A abych to ve zdraví přežil já, až se to dozví manželka a zejména syn - po nákupu Spyderca syn prohlásil, že jsem blázen. Ale to já o sobě tvrdím odjakživa, tak o co jde. Jo a díky za přání.

Odkaz ke komentáři

to gill: Tirpitz byl sesterská loď Bismarku, a na námořníka Bismarku jsem si hrával jako děcko, střenka je z vlašského ořechu, což je v keltské mythologii "můj" strom, a velmi se mi vždycky líbil damašek bu´d se vzorem "odinovo oko" a nebo "piramida" .... celkově se mi ten nůž moc líbil, erb lodi Tirpitz na střence je takový estetický bonus...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...