Návštěvník YPO Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 (upraveno) dík za reakce - "vybral" jsem si tyhle dva nože x blíží se narozeniny tak bych si mohl letos ještě jednu radost udělat nevím, ale který u microtechu se mi líbí nadčasovost u sebenzy časuzvzdornost a nemá se na ní asi co rozbít předesílám, že to chci používat jako běžné městské EDC (obálka, salám, krabice s hodinkama) noa babo raď ? - líbi se mi oba *obrázky z nože-nůž.com Upraveno 4. srpna 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Rozhodně Sebenzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Taky jsem pro sebenzu to je prostě etalon :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 (upraveno) dvě ruce, dva nože? a esli jeden tak sebenzu, u microtechu se ti bude zanášet drážka Májkou... Upraveno 4. srpna 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 (upraveno) No jestli to je na obálku, salám a krabici s hodinkama, tak vystřelovák je ideální. Upraveno 4. srpna 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 - TOHLE JSEM TUŠIL srdce bije pro sebenzu a pohodlí pro microtech - používám teď poloautomat od Buck a ostatní tu zahálí, páč se to musí otevírat - prostě nevím, ale oba rozhodně ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Sebenzu má každej druhej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 - TOHLE JSEM TUŠIL srdce bije pro sebenzu a pohodlí pro microtech - používám teď poloautomat od Buck a ostatní tu zahálí, páč se to musí otevírat - prostě nevím, ale oba rozhodně ne Já bych šel do MT Scarab - bez dírek v čepeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Sebenza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Ypo - co od toho nože chceš???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Že by toto? Cituji: předesílám, že to chci používat jako běžné městské EDC (obálka, salám, krabice s hodinkama) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Sebenzu, za mna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 A co třeba SOG Arcitech. Velice dobře se otevírá (rychle), zavírá, drží.Lehký, přitom pevný. Mě osobně linerlock na nožích moc nevyhovuje, právě ze zkušenostmi se Sogy. Jinak ChR je fajn, mám od něj Pacific. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 YPO: Nenech se ukecat. Sebenza je fajn, ale s MT si užiješ spoustu zábavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 (upraveno) - TOHLE JSEM TUŠIL srdce bije pro sebenzu a pohodlí pro microtech - používám teď poloautomat od Buck a ostatní tu zahálí, páč se to musí otevírat - prostě nevím, ale oba rozhodně ne kup si poradnou kudlu co ma historii,poradnou cenu a charisma......ne picovinu........hlavne se nesnaz tvrdit,ze potrebujes kudlu na kazdodenni pouzivani-na tvoje namazani pastiky na rohlik ti staci klacek vod nanuku a na cikany je lepci spodni pulka taga na kulecnik...pokud nechces tuto otazku resit razatneji,ale pak je tady jine vlakno Cim se zastrelime........ Upraveno 5. srpna 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 (upraveno) Ta čepel tohodle MT je na prd. Vystřelovák a navíc od MT je imho městská vychytávka, technicky na špici, vyber si tedy nějaký jiný - a to ti říkám jako ex-majitel sebenzy. Očividně to spíš chceš jako hračku a mazlíka, nudná sebenza tě neuspokojí, protože na ní "nic" není. To, čím je slavná, tedy durabilitou, tu nikdy nevyužiješ. Momentálně nic nemám, Giezy asi neprodám, tak místo doplatku na nový géčka bych si taky mohl něco od MT koupit :-) Došlo mi, že heavy duty nože nepotřebuju. Kdyžtak doladíme objednávku. edit: já jsem měl tenhle typ vystřelováku za pět máíů od turka z německa, 15 let zpátky a po padesáti on/off mi ta čepel vystřelila a odlítla, prosím travellera, aby tu rozvedl stručně mechanismus a odolnost proti neustálému hraní si a tedy opotřebení (on/off) Upraveno 5. srpna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 edit: já jsem měl tenhle typ vystřelováku za pět máíů od turka z německa, 15 let zpátky a po padesáti on/off mi ta čepel vystřelila a odlítla, prosím travellera, aby tu rozvedl stručně mechanismus a odolnost proti neustálému hraní si a tedy opotřebení (on/off) No on mechanismus všech OTF nožů je stejný - liší se jen v použitých materiálech, tolerancích a výsledně pak ceně. Při běžném hraní a používání myslím úlet čepele u MT nehrozí - to se spíše mechanismus zanese sajrajtem z kapes. Pro mě byl vždy MT návykový, hrál jsem si s ním dokud jsem si skoro nerozedřel palec, nebo mě manželka nevyrazila od TV . Pro mě byla nejlepší volab Scarab nebo Ultratech - oba skvělé nože. Jinak mezi OTF není něco jako střední třída. Buď je to levný junk (klony MT další čínské šroty) v ceně desítek dolarů a pak právě MT, MOD nebo Benchmade (200-400 USD) až po super custom kousky od Jeffa Harkinse kolem 2000 a více. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 No on mechanismus všech OTF nožů je stejný - liší se jen v použitých materiálech, tolerancích a výsledně pak ceně. Při běžném hraní a používání myslím úlet čepele u MT nehrozí - to se spíše mechanismus zanese sajrajtem z kapes. Pro mě byl vždy MT návykový, hrál jsem si s ním dokud jsem si skoro nerozedřel palec, nebo mě manželka nevyrazila od TV . Pro mě byla nejlepší volab Scarab nebo Ultratech - oba skvělé nože. to nezní nijak pozitivně - ještě se chystám nakouknout do tohoto krámku , že by třeba i něco jiného než edc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 super custom kousky od Jeffa Harkinse eh... dopr, toho tritona jsem neměl vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 to nezní nijak pozitivně - ještě se chystám nakouknout do tohoto krámku , že by třeba i něco jiného než edc Tak mrkni i sem www.dohnalknives.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se