Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Kucíí nožařský, sorry, že vám to tady trochu plevelím, ale dospěl jsem k názoru, že bych vedle malinkatýho Victorinoxu v autě (s těma nůžkama na vystříhávání chloupků v nose, víte?) potřeboval i nějakej ten trochu chlapskej nůž. Předesílám, že jsem absolutní neználek (doufám, že toho nikdo nezneužije :P ) Neměli byste někdo, k nabídnutí nožík "střední" velikosti, do kapsy, na opasek, žádná barevná divočina, nějaký takový "prosťoučký" Spyderco - například, za které bych mohl poskytnout nějaké bankovky různých evropských měn (otřepaným ? počínaje, přes českou korunu, maďarský forint, srbský dinár, bulharské leva, ruským rublem konče), ale také třeba pár pěkných, zánovních katalogů značkových hodinek z posledních dvou-tří let (vč. Wristwatch Annual 2010). Dohoda jistá, nápady vítány!

Edit: SZ please, nestíhám to tady poslední dobou moc sledovat, díky

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To už v Příbrami nikdo nic neukořistil?

Skoro každej tam měl nějaký pěkný hodinky, tak jsem myslel, že snad každej druhej musí být odsud. :)

Jinak třeba práce p. Tesaříka zde stála za to vidět živě.

Osobně se mi jeho nože líbí víc než třeba od BW, jakoby měly ještě navíc duši.

Odkaz ke komentáři

pani kolegove, prosim o doporuceni brousku. koupil jsem si Mikov Smart, kterej je moc hezkej, ale tupej jako... ehm... zadnice.

pozadavky:

1. ne moc drahej, utracim za hodinky

2. univerzalne pouzitelnej

3. totalne BLBUVZDORNEJ, protoze jsem levej jako savle. vazne. v zivote jsem zkousel noze nabrousit asi dvakrat, pokazde byly na konci tupejsi nez predtim, coz je skoro neuveritelne.

vim, ze tady nekde par tipu probehlo, ale nemuzu je najit. velice dekuji za pomoc - doufam, ze jednorazovou. ten mikov jsem koupil tady na foru, ale NEHODLAM se poddat jeste tehle neresti ;)

Odkaz ke komentáři

ahoj, dovolim si doporucit ti to co kazdemu

a doteraz boli vsetci spokojni Fiskars roll-sharp

http://www.nakupka.cz/vyrobek/ostric-fiskars-roll-sharp-8570/

urcite su aj lepsie a jednoduchsie brusky, ale tato je vazne dobra ako zaklad.

Posted Image

este by som pridal tuto srandu, tiez mam doma a je to super aj do vrecka alebo na chatu (kamosom prebrusit noze :))

Posted Image

pani kolegove, prosim o doporuceni brousku. koupil jsem si Mikov Smart, kterej je moc hezkej, ale tupej jako... ehm... zadnice.

pozadavky:

1. ne moc drahej, utracim za hodinky

2. univerzalne pouzitelnej

3. totalne BLBUVZDORNEJ, protoze jsem levej jako savle. vazne. v zivote jsem zkousel noze nabrousit asi dvakrat, pokazde byly na konci tupejsi nez predtim, coz je skoro neuveritelne.

vim, ze tady nekde par tipu probehlo, ale nemuzu je najit. velice dekuji za pomoc - doufam, ze jednorazovou. ten mikov jsem koupil tady na foru, ale NEHODLAM se poddat jeste tehle neresti ;)

kukri je rovnako "uzitocne" ako vela veci o ktorych sa tu bavime

ale ak to budes raz mat doma pochopis :)

Fíha, kam to budeš nosit? To máš na odhánění nápadníků (za pár let)?

Odkaz ke komentáři

moc diky za tip. neco podobneho jsem kdysi zkousel, vysledek byl velmi neuspokojivy. ale koupim to a uvidime. tady v anglii to ma fiskars nejakou divnou prodejni sit. nepodarilo se mi to najit. tady na amazonu to maji jako "Kitchen Devils Lifestyle Rollsharp sharpener by Fiskars"a vypada to (aspon pro me laicke oko) uplne stejne, teda az na to logo... tak to prubnu. diky.

(a nerikejte mi, ze to neni ono, prave jsem to koupil.)

Odkaz ke komentáři

dolezite je to koliecko vo vnutri nejaky matros typu keramika ci co.

moc diky za tip. neco podobneho jsem kdysi zkousel, vysledek byl velmi neuspokojivy. ale koupim to a uvidime. tady v anglii to ma fiskars nejakou divnou prodejni sit. nepodarilo se mi to najit. tady na amazonu to maji jako "Kitchen Devils Lifestyle Rollsharp sharpener by Fiskars"a vypada to (aspon pro me laicke oko) uplne stejne, teda az na to logo... tak to prubnu. diky.

(a nerikejte mi, ze to neni ono, prave jsem to koupil.)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Tada: Nožům moc nerozumím, ale ty hodinky jsou super, neznáš majitele? :D

Ty nože co dělá Ondřej jsou perfektní, na sraze jsem si tám vystřelovákem málem odstřelil prst :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...