Adam99 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Cigi, možná se nejdřív mrkni na vlákno Pavla na Knifu zde a zjištíš proč jsou jeho nože takové jaké jsou, zajímavý byl i pořad Cesta meče zde a nebo mrkni k japonským výrobcům, jestli nevyrábí něco podobného. Kanetsune Seki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 (upraveno) Ve vší úctě bych názory na knifu neargumentoval, pro mne jsou poněkud příliš zahleděné samy do sebe. Ale ty nože od Bolfa jsou vlastně laciné, takže k hejlům milosrdné. A navíc vypadají opravdu parádně, co je vytáhnou s tý hlíny, kapku zbrousí o písek na pláži a namastí po japonsku rybím tukem :D Jeden se tak jako měňavě leskne ( perleťově ??) - jako sukno s dvojím útkem - ten efekt mám strašně rád. Upraveno 8. července 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Jo a vypadá to, že se ku mně brzy dostane tenhle babouk : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 nádhera z D2 - škoda, že mám plnej počet http://www.youtube.com/watch?v=B8QvLj7yCns&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 nádhera z D2 - škoda, že mám plnej počet Blbý je, když zapomeneš šroubovák a k rybářské výbavě se nedostaneš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Blbý je, když zapomeneš šroubovák a k rybářské výbavě se nedostaneš.... ... tak si aspoň votevřu pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 presne to, tazka dostupnost tej survival vybavy, ale mozno je nejaky skrutkovac v puzdre, prave pre tento ucel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 presne to, tazka dostupnost tej survival vybavy, ale mozno je nejaky skrutkovac v puzdre, prave pre tento ucel.. "- v rukojeti je velmi pěkná výbava, tu jsem z důvodu obavy o poškrábání šroubů na videu neprezentoval, přehlédl jsem i imbus určený k demontáži střenek šikovně schovaný pod suchým zipem v pouzdře" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Příští týden bych si měl vyzvednout Spyderco Military Titanium (Ti-Framelock). Už se na ten megakuchák těším. Sebbie je proti tomu perořízek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 bandi ten povodny 'sedy' model, alebo novu 'fluted' zihanu verziu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 Podle obrázků šedý (o jiné verzi slyším poprvé), ale už s tím ocelovým udělátkem na framelocku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2011 tu je ta 'fluted' verzia, tusim su uz nejake na ebayi k predaju http://spydercollector.wordpress.com/2011/04/03/spyderco-titanium-fluted-military-mini-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2011 Já se taky těším na nový nůž, cca za měsíc bych ho mohl mít. Vybral jsem si u P. Bolfa, tak jsem docela zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Lovecký nůž - MK IX TAU BRNO CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 ...jsem potřeboval něco "do ruky" a "do kanclu" Přecijen starej dobrej švýcarák Wenger je dobrej tak do lesa, na outdoor, do auta... Do města člověk potřebuje něco šikovnýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Má cenu pořizovat si v dnešní době nožík s assisted opening, nebo mi to seberou na prvních hranicích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Má cenu pořizovat si v dnešní době nožík s assisted opening, nebo mi to seberou na prvních hranicích? Onehand nebo assisted, to už máš fuk. To bys nemohl mít nic. Kup si ho a nos ho tady, dokud to u nás taky nezregulujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 rovno kup si vyskakovacku, s pekne dlhou cepelou, napriklad tato ma 15cm ze sme 2 z malo krajin (CR, ako aj SR) kde mozes nosit legalne akykolvek noz sa oplati vychutnat si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 ...jsem potřeboval něco "do ruky" a "do kanclu" Přecijen starej dobrej švýcarák Wenger je dobrej tak do lesa, na outdoor, do auta... Do města člověk potřebuje něco šikovnýho... Krasavec, ale nějak mě pavoučí tvar čepelí přestal dojímat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Tak jsem konečně nafotil své obsidiánové nože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se