Návštěvník Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Spyderco Tenacious v úpravě Theater&Opera. To je Milisáku divný, ta kořenovice na tom je nepatřičná asi jako moje maličkost na pláži v tygrovaných tangách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 To je Milisáku divný, ta kořenovice na tom je nepatřičná asi jako moje maličkost na pláži v tygrovaných tangách. Kecy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Kecy. ty sis ho ty wole koupil? Jestli jo, tak neupřímně gratuluji, jestli ne, tak se na to pořádně podívej. leštěné střenky jak z ňáký šperkovnice vysloužilý rajdy a v tom zarvaná pracovní čepel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 ty sis ho ty wole koupil? Jestli jo, tak neupřímně gratuluji, jestli ne, tak se na to pořádně podívej. leštěné střenky jak z ňáký šperkovnice vysloužilý rajdy a v tom zarvaná pracovní čepel. V tom je vtip, že nekoupil ale je to vlastnoruční úprava by Prince Milis! Střenky mahagon v úpravě kyanoakrylizace. Vypadá to dobře a ty máš prostě jen fóbii z lidí a předmětů, který jsou jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 pekna prace. takova osobni personalizace se mi libi, s G10 se to neda srovnat, drevo je drevo, i kdyz je to na me taky trochu leskly, hlave se musi libit majiteli. ja si rikal, ze je to mahagon. takova havajska koa by byla taky fajna a mozna trochu ostrejsi nez jednolity mahagon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 V tom je vtip, že nekoupil ale je to vlastnoruční úprava by Prince Milis! Střenky mahagon v úpravě kyanoakrylizace. Vypadá to dobře a ty máš prostě jen fóbii z lidí a předmětů, který jsou jiný. ježiši, to jsem hňápnul do howna.Já se blbě díval přes umaštěnej a poprskanej monitor. Je to kouzelný, boží invence božích hradeckejch zlatej rucicek. Jestli dovoliš, o weekendu ti dovwzu k tuningu muj leštěný barokní příborník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Tak jsem si pořídil bojový nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lemare Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Nože mě začly zajímat až s tímto místním vláknem, díky pánové A mám rovnou dotaz - jaký byste doporučili EDC nůž pro nožového začátečníka, ale zas ne nějaký noname, který má damaškovou ocel? Mě se to totiž strašně líbí... Samozřejmě v nějakých rozumných cenových kategoriích - do dvou, tří tisíc? Je to reálné uvažovat? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Za damaškovou ocel asi budeš muset trochu připlatit? A co si vybrat něco úplně na míru od Ondry Berkuse? Olie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Za damaškovou ocel asi budeš muset trochu připlatit? A co si vybrat něco úplně na míru od Ondry Berkuse? Olie A taky damašek je náchylnější ke korozi,teda pokud není udělán z nerez ocelí.A pokud je damašek z nerezu,cena je zase trochu výš,no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 (upraveno) Co třeba nějaký Kershaw? Do ceny by se vešel a noname to snad není, i když ke kvalitě se nemohu vyjadřovat, protože s nimi žádnou zkušenost nemám. Nebo Mcusta, tam už by ovšem musel limit aspoň o tisícovku zvýšit. U nich jádro čepeli vlastně damaškové není, ale zase je to nerez. Upraveno 2. prosince 2011 uživatelem PavelK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Za damaškovou ocel asi budeš muset trochu připlatit? A co si vybrat něco úplně na míru od Ondry Berkuse? Olie Nožík úplně na míru od O.Berkuse bude stát kolik? Tři litry, čtyři, nebo spíš patnáct, dvacet? Tj. dobrá rada - první věta popírá druhou a navopak. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oloušek Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 (upraveno) Nožík úplně na míru od O.Berkuse bude stát kolik? Tři litry, čtyři, nebo spíš patnáct, dvacet? Tj. dobrá rada - první věta popírá druhou a navopak. :D No právě. Nožík z damaškové oceli bude asi trochu nad plánovaný rozpočet, ale u Ondry je jistota, že to jsou dobře utracené peníze. Anebo nějaký od Aleše Halfara? Olie Upraveno 2. prosince 2011 uživatelem Oloušek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lemare Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 No právě. Nožík z damaškové oceli bude asi trochu nad plánovaný rozpočet, ale u Ondry je jistota, že to jsou dobře utracené peníze. Anebo nějaký od Aleše Halfara? Olie Nerad bych se ztrapnil hloupým dotazem na cenu u tvůrce, "trochu" nad plánovaný rozpočet znamená stovky, tisíce, či více... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Nože mě začly zajímat až s tímto místním vláknem, díky pánové A mám rovnou dotaz - jaký byste doporučili EDC nůž pro nožového začátečníka, ale zas ne nějaký noname, který má damaškovou ocel? Mě se to totiž strašně líbí... Samozřejmě v nějakých rozumných cenových kategoriích - do dvou, tří tisíc? Je to reálné uvažovat? Díky. Mcusta, případně jiní výrobci od tohoto dodavatele: http://www.japaneseknifedirect.com/ mnohokrát odzkoušen, posílá zásilku jako EMS - vzorky nožů, poštovné 7 USD. Vyvaruj se pro začátek výrobků z Pakistánu a Indie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Nerad bych se ztrapnil hloupým dotazem na cenu u tvůrce, "trochu" nad plánovaný rozpočet znamená stovky, tisíce, či více... ? Je to několik tisíců nad zmíněný limit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Napadá někoho nějaká alternativa ke Cold Steel Kobun? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Cold Steel Spartan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 (upraveno) Nože od Aleše mohu doporučit. Pro začátek by stačil klidně i ten Kershaw - levně se asi damaškový nožík sehnat nedá. Upraveno 4. prosince 2011 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 (upraveno) Ještě jsem spizdil jeden nožejček, Spyderco Phoenix, původně byl s bílou micartou. Takhle vypadá Romantičtějc. To dřevo je padouk, opět kyanoakrylizovanej, pořídil jsem ho za kilo v Příbrami. Fotografie pořízeny foťáčkem Hasselblad H4D-60. Upraveno 6. prosince 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se