kejklik Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Grohmann GR4 + Ontario RAT 1 - osobně odzkoušená a používaná sestava. I mladý pán s tím udělá parádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Mikov x Microtech Cobra Než si tady zase začnete plácat ty svoje ptákoviny, tak předesílám, že Microtech se skutečně Mikovem inspiroval a dokázal vyrobit dokonalý nůž (oni to umí obecně). Mikov to bohužel dodnes neumí, respektive by uměl, kdyby chtěl, ale o tom by asi více pohovořil Traveler. Mikov Cena byla cca 2000,- Materiál čepele: myslím ocel 440 Mezistěna: nevím, prostě ocel Střenky: turecký ořech Ocel 440 dnes používá i Tescoma, takže pokud máte doma nůž od Tescomy, tak víte jak dlouho to řeže. Retro dyzajn je fajn, ale ne každému se líbí. O vůli čepele v otevřeném stavu snad ani psát nebudu. Prostě ten nůž za to nemůže, že v Mikovu rači vyráběj sponky do vlasů Microtech Cena: jak kde: 500usd/euro Čepel: S35VN Mezistěna: titan Střenky: G10 Nůž je bez vůlí,řeže a ke všemu je i hezkej Závěr: žák předčil učitele Konec referátu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 (upraveno) Závěr: žák předčil učiteleAť je kvalita jákákoliv, vůbec nic to nemění na to, že Microtech, když zjistil že to není nijak patentově chráněné, to sprostě okopíroval, čili ukradl.Závěr: Zloděj předčil majitele.EDIT: Pro mě je to stále Marina Militare.EDIT2: Ale samozřejmě chápu, že když sis ho koupil, že sis to taky musel sám sobě nějak odůvodnit. Upraveno 22. října 2012 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Ať je kvalita jákákoliv, vůbec nic to nemění na to, že Microtech, když zjistil že to není nijak patentově chráněné, to sprostě okopíroval, čili ukradl.Závěr: Zloděj předčil majitele.EDIT: Pro mě je to stále Marina Militare.EDIT2: Ale samozřejmě chápu, že když sis ho koupil, že sis to taky musel sám sobě nějak odůvodnit. ano - koupil jsem si vědomě 5x dražší fake než originál, které řeže a nikde se nic nekýve = jsem bezpohlavní pokrytec bez morálky jenom by mě zajímalo, kdybych tyhle dva nože před tebe položil a řekl ti "jeden z nich je tvůj a zadarmo" po kterém by si sáhl mimochodem se ke mě doneslo, že Mikov nemá žádnou ochranou známku ani patent, ale jestli to je pravda nevím, to víš zřejmě TY *jo a ten Mikov je také můj, respektive jsem ho už dávno věnoval synovi, protože si s ním nic moc udělat nemůže - jedině kdyby s ním snad chtěl někde páčit okenice u chalupy, tak by si mohl zadřít třísku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 K tomuhle si musí svůj postoj udělat každý sám. My dva jsme to už udělali. Pro tebe je to špičkový nůž, pro mě obyčejná kopie.A docela mě překvapuje tvoje poslední věta - že s Mikovem si nemůže nic moc udělat. Takové, jak to říct. Hloupé. Od tebe bych něco takového nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 K tomuhle si musí svůj postoj udělat každý sám. My dva jsme to už udělali. Pro tebe je to špičkový nůž, pro mě obyčejná kopie.A docela mě překvapuje tvoje poslední věta - že s Mikovem si nemůže nic moc udělat. Takové, jak to říct. Hloupé. Od tebe bych něco takového nečekal. Tak jo - věděl jsem, že si vybereš ten lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Hele všimni si, že jsem celou dobu ani jednou nezmínil, jestli je jeden, nebo druhý kvalitní nebo nekvalitní, lepší nebo horší. Jen jsem chtěl poukázat na to, že Microtech ten nůž jednoduše okopíroval. Což nelze popřít.Zato z tvých příspěvků je zřetelně poznat, jak sis odůvodnil svůj nákup, jak sám sebe přesvědčuješ, že Mikov je tak hrozný, že to vlastně ani není nůž a tak vlastně ani nejde o kopírování, ale o úplně jiný nůže, protože Microtech použil jiné materiály a kvalita to ospravedlňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Hele všimni si, že jsem celou dobu ani jednou nezmínil, jestli je jeden, nebo druhý kvalitní nebo nekvalitní, lepší nebo horší. Jen jsem chtěl poukázat na to, že Microtech ten nůž jednoduše okopíroval. Což nelze popřít.Zato z tvých příspěvků je zřetelně poznat, jak sis odůvodnil svůj nákup, jak sám sebe přesvědčuješ, že Mikov je tak hrozný, že to vlastně ani není nůž a tak vlastně ani nejde o kopírování, ale o úplně jiný nůže, protože Microtech použil jiné materiály a kvalita to ospravedlňuje.ty zřejmě neumíš ani číst .........předesílám, že Microtech se skutečně Mikovem inspiroval...... hele mě je v zásadě úplně jedno co si myslíš - napsal jsem pouze své poznatky a máš právo na to, že se ti to nelíbí = to je tvůj boj a já rozhodně nejsem tvůj problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Tak jsem spechal ze skoly aby h vyzvedl svuj Esee 4 - bozi kudla. Diky Lac1! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Microtech je famózně a do detailu vyrobený produkt. I ty šrouby se mi líbí. Naopak Mikov vypadá jako plech z tržnice za dvě stovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Parádní kudla, Ypo. Blahopřeji. Jen Tě musím upozornit, že porušuje patentovou ochranu č. 271 z r. 1.875.631 př.n.l. pana Kopčema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Tak díky pánové - pokud na tuhle firmu někde narazíte, tak si to osahejte, protože = NO COMPROMISES ON QUALITY! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Esee 4 je fakt kvalita... Uz z fabriky reze az na kost ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Esee 4 je fakt kvalita... Uz z fabriky reze az na kost ;-) a s 5 se dají kácet i stromy, ale to je až pro dospělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Jo, tak to jsem rad ze mam jen detskou velikost 4... Achjo, 90 korun clovek ve spitale plati a felcar misto toho aby me zasil tak nekde picha sestricku :-) asi si to zalatam sam :-D Ale z nove hracky mam radost, je to potvora a uz ochutnala krev :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 to ?po - můj postoj ke kopírování je poměrně vlažný. Proto mi nezbývá než Microtech pochválit, je to krásný nůž po všech stránkách. Teď ještě, aby Ti skutečně vydržel po celý život, byla by skutečně velká škoda ho prodávat. Nedělej to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Ten Microtech je prostě pěknej, o kvalitě zpracování nepochybuji a řešit nějaké kopírování? Bůh ví, kdo a kdy tuhle pojistku vymyslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Cena s DPH 11 879,- Ta cena mě docela sejmula, možná bych to měl dát spíše do sekce humor http://www.alza.cz/mikov-130-ds-1-rybicka-stribrna-d156053.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Cena s DPH 11 879,- Ta cena mě docela sejmula, možná bych to měl dát spíše do sekce humor http://www.alza.cz/mikov-130-ds-1-rybicka-stribrna-d156053.htmTak si kup tudle http://www.alza.cz/mikov-130-nzn-1-rybicka-d155960.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Mikov x Microtech Cobra Než si tady zase začnete plácat ty svoje ptákoviny, tak předesílám, že Microtech se skutečně Mikovem inspiroval a dokázal vyrobit dokonalý nůž (oni to umí obecně). Mikov to bohužel dodnes neumí, respektive by uměl, kdyby chtěl, ale o tom by asi více pohovořil Traveler. Je to tak- Mikov těžce zaspal. Microtech stihl okopírovat a vyrobit nůž, do kterého Mikov tlačím už 12 let. Je fakt, že za tu dobu se kvalita zvedla, začali používat RWLku a damasteel, ale konstrukce je pořád stejná. Na běžné použití OK, ale nože v dnešní době vypadají a jsou konstruovány jinak. Nakonec sice mají dva prototypy, ale Microtech je předběhl. Bohužel je pravdou i to, že v MT udělali to, proti čemu dříve tak vehementně bojovali - tedy naklonovali jiný nůž. Je to o to pikantnější, že okopírovali i čepel, kterou Mikov standardně nedodává. Jak již bylo řečeno, žádný patent Mikov nemá a tak je možná dobře, že "fejk" vyrobil MT a ne nějaký soudruh v Číně. Stačí, že tam bouchají tisíce klonů MT.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se